Suncamp holidays Anmeldelser 1 335

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige ontvangst door het beheerders echtpaar, Ed en Diantha. Tijdens ons verblijf stonden ze alrijd gelijk voor ons klaar Veel goede tips over de omgeving.Altijd vriendelijk en behulpzaam. Het p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør
  2. Ferieovernatting
  3. Leie av mobilt hjem

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.

Waarom Suncamp holidays?

Skrevet av virksomheten

Meer dan 50 jaar ervaring
Suncamp holidays is onderdeel van campingspecialist ACSI. Met ruim 50 jaar ervaring in de campingbranche weten we precies op welke campings u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.
Ruim aanbod
Bij Suncamp holidays kunt u kiezen uit een groot aanbod kwaliteitscampings in Europa. U kunt kampeerplaatsen en accommodaties boeken. Alle campings zijn kindvriendelijk en waterpret is gegarandeerd: er is een zwembad of de camping ligt bij een strand.
Eigen glamping-accommodaties
Op 30 topcampings in Europa heeft u de mogelijkheid om een SunLodge te boeken. Deze avontuurlijke lodgetenten en luxe mobile homes zijn van alle gemakken voorzien. Bij uw aankomst op de camping wordt u welkom geheten door onze SunLodge-couriers.
Service en betrouwbaarheid
Onze klantenservice is er voor u. Hier kunt u terecht met al uw vragen met betrekking tot uw boeking of verblijf.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Mooie grote campingplaatsen

Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te legen zijn bij de receptie. Het is vanaf plaatsen achter op de camping erg ver lopen.
De website geeft voldoende informatie, maar het is jammer dat je geen plaatsnummer kunt kiezen en dus niet weet waar je komt te staan.
In de omgeving is niet veel te beleven. Prijzig en te weinig comfort.

25. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kon makkelijk zoeken en boeken

Ik kon makkelijk zoeken en boeken.
Voor het eerst naar een camping in Frankrijk. We gaan het beleven.

18. mai 2026

Svar fra Suncamp holidays

Hartelijk dank voor uw positieve review. Zonnige groet, Stephanie | Team Suncamp

communicatie

de dame met wie de chat had heeft dat heel goed had
zeer snel een camper plaats ga van deze site nog gebruik maken.

8. mai 2026

Svar fra Suncamp holidays

Fijn dat u tevreden bent met onze medewerkers en service. Bedankt voor de mooie review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Heel makkelijk te boeken

Heel makkelijk te boeken

3. mai 2026

Svar fra Suncamp holidays

Fijn dat u snel en eenvoudig de boeking kon doen. Hartelijk dank voor uw review. Vriendelijke groeten, Ulla, team Suncanp

Mooi park en huisjes

Mooi park en huisjes. Schoon. Vriendelijk personeel en goeie voorzieningen.

4. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Super dat het naar uw zin is op de camping. Bedankt voor de fijne review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Geod op de datum gevonden

Geod op de datum gevonden

5. mai 2026

Svar fra Suncamp holidays

Fijn dat de datum voor uw vakantie nog beschikbaar was. Dank u wel voor u positieve review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima website

Prima website, eenvoudig te boeken.
Heldere uitleg

19. april 2026

Bedankt voor uw 4* Review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Een beetje een tegenvaller qua huisje

Ontvangst was prima. Huisje heeft dringend onderhoud nodig was wel een beetje een tegenvaller omdat we daar beter gewend zijn.

5. mai 2026

Svar fra Suncamp holidays

Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Via dit portaal zouden we een beoordeling van het boekingsproces op prijs stellen. De camping en accommodatie worden op andere portalen beoordeeld. De accommodaties zijn inderdaad al van oudere datum. Wat het onderhoud betreft, hebben wij als touroperator hier geen invloed op. De accommodaties zijn niet van Suncamp. Als u feedback over de accommodaties wilt geven, raden wij u aan om dit via de camping te doen. Met hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Prima uitleg

Duidelijke gegevens

25. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat alles duidelijk voor u is. Lieve groet, Ulla, team Suncamp

Hele fijne beheerders…

Hele fijne beheerders die zeer hulpzaam en gastvrij zijn. Verder heerlijke bedden en een zeer fijne camping met hele fijne eigenaren..

24. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn verheugd dat u genoten heeft. Lieve groet, Ulla, team Suncamp

Geweldig geholpen

Geweldige ervaring via WhatsApp moeten boeken de site liep vast en de medewerkster heeft alles geregeld was zo gepiept aanrader.

26. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Dank u wel voor de complimenten! Wij houden van blije klanten en helpen graag. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Gezellige Franse camping

Mooie, goed onderhouden camping. Gezellige Franse camping ⛺️ met een mooi zwembad.

21. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Dank u wel voor de goede review. We zullen de complimenten aan de camping doorgeven. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Supergemakkelijk om te boeken

Supergemakkelijk om te boeken. Heldere info. Meteen bevestiging in de mail

18. april 2026

Super bedankt voor de fijne review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Zeer onhandige webpagina

Zeer onhandige webpagina. Heeft ons een dag gekost omgetoverd betreffende huisje te boeken. Er waren er 5 vrij. Vervolgens klik je op volgende moeten we aangepaste datum. Weer volgende, niks vrij. Terug naar begin. Meteen datum aanpassen. Komen we verder tot betaalscherm. Weer niet boekbaar. Dag erna eindelijk wel kunnen boeken. Bij betaal opties geen mogelijkheid om alleen aanbetaling te doen. Erachteraan gebeld en laten aanpassen. Mevrouw aan telefoon klonk zeer gehaast, alsof ze geen tijd had. Uiteindelijk wel allemaal netjes geregeld.

9. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Beste klant, wat vervelend dat de website niet naar behoren werkte toen u online was. Wij willen u vragen, voor een volgende keer, te bellen als er ergens problemen zijn. We doen ons best om te assisteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur. In de avonden vanaf 19 uur is er ook een chatdienst. Op zondagen chatten we vanaf 13 uur. Fijn dat toch alles goed gekomen is en dat ook de betaaltermijnen geregeld zijn. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Communicatie is prima de rest moeten we…

Communicatie is prima de rest moeten we nog ondervinden

19. april 2026

Svar fra Suncamp holidays

Beste klant, bedankt voor u review. Dit platform is om het boekingsproces te beoordelen. De review over de accommodatie en de camping, kunt u na uw verblijf indienen. Wij wensen u een fijne vakantie. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv