Super toffe bedrijf waar ik altijd mijn hoesjes koop. Laatst heb ik tot 2 x toe de verkeerde besteld en tot 2x toe is goedhoesje zeer bereikbaar en bereid de hoesjes terug te accepteren....bereikbaar... Vis mer

€ 12 voor een insteekhoesje van zéér matige kwaliteit. Bedroevend.. Echter, goedhoesje.nl durft het "Luxe" en "Hoge kwaliteit PU-leer." te noemen. Gewoonweg misleidend dus. € 2,95 zou een m... Vis mer

Heb al verschillende keren hoesjes gekocht. Altijd een nette communicatie en snelle verzending. Laatste keer werd ik netjes gebeld dat zij niet al mijn producten konden leveren. Hebben mij versch... Vis mer

Ik heb een verkeerd hoesje besteld, vervolgens een mail gestuurd met mijn probleem waar ik kort daarna over werd gebeld. Een vriendelijke kerel bood me aan de juiste toe te sturen voor enkel de verzen... Vis mer

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner

Waarom meer betalen voor smartphone accessoires? Goedhoesje.nl biedt topkwaliteit voor een fractie van de prijs! Bij Goedhoesje.nl geloven we dat je geen tientallen euro’s hoeft uit te geven aan hoesjes, screenprotectors en smartphone accessoires. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten voor een paar euro’s, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze collectie bestaat uit stevige hoesjes, betrouwbare screenprotectors en handige accessoires, allemaal tegen de beste prijs. Waarom meer betalen in een winkel, als je bij ons dezelfde kwaliteit voor minder kunt krijgen? Blader door ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog jouw ideale smartphonehoesje of screenprotector, snel en voordelig!

4,2

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

4,2

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Geweldige service!

Snelle levering en goede service. Ik had 3 screenprotector voor een apple watch besteld. Ik had de verkeerde maat besteld. Eén had ik al opengemaakt, dus deze kon niet worden geretourneerd. Ik heb er twee geretourneerd en heb er drie van het juiste formaat retour ontvangen zonder extra kosten.

1. juli 2024

Svar fra Goedhoesje.nl

Hi Ron, bedankt voor je review! We zetten graag een stapje extra als het gaat om service. Veel plezier van de hoesjes toegewenst en hopelijk tot de volgende aankoop!

Verkeerde screenprotectors besteld

Bestelde ik een screenprotector, een screenprotector privacy en een lens protector voor een iPhone 13 Pro Max. Bij bevestiging van de screenprotector bemerkte ik mijn fout want ik heb geen Max. De screenprotector privacy zat helaas kapot in het doosje. Ik heb een mail gestuurd en krijg gratis vervanging voor BEIDE screenprotectors! Chapeau voor dit bedrijf. Voor mij *****!

6. desember 2023

Svar fra Goedhoesje.nl

Hi Andrea, hartstikke bedankt voor je mooie review. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Fijne en snelle service

In eerste instantie verkeerde screenprotector gekregen, kan gebeuren. Hierna direct contact opgenomen en heel snel geholpen en er is een nieuwe opgestuurd, volgende dag was die al binnen. Heel fijn dat het zo snel opgepakt werd en dat ik zo snel de goede had. Ben er erg blij mee, dankjewel!

24. november 2023

Svar fra Goedhoesje.nl

Hi Hamza, dankjewel voor je mooie review! Veel plezier van de screenprotector toegewenst.

Alles positief verlopen

Alles positief verlopen.
Gr Yusuf

23. mai 2023

Svar fra Goedhoesje.nl

Hi Yusuf, vriendelijk bedankt voor je review, hopelijk tot ziens op onze webshop!

Eerlijke verkoper

Eerlijke verkoper. Na aankoop hoesje dat niet goed bleek te zijn heeft de verkoper gezocht naar een oplossing voor het probleem en het fijn opgelost. Het hoesje werd ook snel verzonden. Absolute aanrader👍

30. juni 2022

Svar fra Goedhoesje.nl

Hi Koen, bedankt voor je mooie review, heel fijn om te vernemen dat we je een passende oplossing hebben geboden. Hopelijk tot ziens op onze webshop!