Teveel verzendkosten betaald door een foutje op de website. Dit hebben ze heel netjes en snel opgelost door dit terug te betalen. De bestelling was ook heel snel geleverd en netjes verpakt! Ik raad di... Vis mer
Se hva andre synes
Geweldige service bij Gobbo. Meestal wordt bij een defect geleverd product pas na ontvangst retour een nieuw product geleverd. Gezien onze dochter op kamp vertrok werd daarvoor een uitzondering gemaak... Vis mer
Vor neun Monaten habe ich bei Gobbo ein Bett der Marke Intex gekauft. Auf der Website von Gobbo steht: „Für alle Produkte, die wir verkaufen, gilt die gesetzliche Gewährleistungsfrist von 2 Jahr.“ G... Vis mer
Bestellung bezahlt, Lieferung mit DPD. Die Lieferadresse ist korrekt und wird im DPD-Tracking angezeigt. Trotzdem wurde die Zustellung mit „Adresse nicht gefunden“ abgebrochen, ohne tatsächli... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helaas (nog) niets ontvangen, maar uiteindelijk goedgekomen
Donderdag 12 juni een bestelling gedaan bij Gobbo. Vandaag, 20 juni, helaas nog steeds niets ontvangen. Volgens PostNL is het pakket nog niet aangeboden bij PostNL. Gemaild met de klantenservice en zij geven aan dat er onderzoek gedaan moet worden bij PostNL. Maar ja.... in de tussentijd heb ik niks en al wel betaald.
Edit: Gobbo heeft mijn bestelling opnieuw verstuurd en die was binnen 1 werkdag binnen. Contact via de mail verliep soepel en snel. Hartelijk dank!

GOBBO x TRANSMISSION...
GOBBO x TRANSMISSION...
Twee koekenbakkers bij elkaar, adverteren met volgende dag in huis maar niets van waar.
Zou geleverd worden vandaag maar daar is niks van waar "bezorger gehinderd, er was niemand thuis"
Heel dag thuis geweest voor dat zwembad... telefonisch onbereikbaar, hoe kun je samen werken met zo een bezorg partij.... goedkoop is duurkoop.

Levering
2x een bestelling gedaan bij Gobbo en 2x ging de levering slecht. 1e bestelling heeft 5 werkdagen geduurd en 2e bestelling zit ik inmiddels op dag 4 en nog niks mogen ontvangen. Keer op keer zeggen ze “Word vandaag bezorgt meneer” maar helaas……,
Update 24-6
Helaas nog steeds niks ontvangen! Het is me wederom beloofd dat het komen zou en telefonisch zijn ze helaas niet bereikbaar

Svar fra Gobbo
Een aanrader om zaken mee te doen.
Je wordt goed geholpen door mensen die betrokken zijn dat het proces goed blijft gaan.
Geen vraag teveel, zeer klantvriendelijk en alles op voorraad ondanks de grote vraag.
Echt een aanrader om zaken mee te doen

Svar fra Gobbo
Adverteren met voor 1700 uur besteld morgen in huis. NIET DUS!…
Adverteren met voor 1700 uur besteld volgende dag in huis. Gisteren dan ook besteld voor 1700 uur. Krijg ik vandaag een mail om 11 uur dat pakket aangemeld is voor verzenden. Lever Datum as maandag. Dus donderdag besteld en komt ws maandag pas (volgende dag hier dus 4 dagen!). Klantenservice onbereikbaar telefonisch. Ze nu gemaild voor oplossing en ben benieuwd wat ze doen. Hoop dat ik mijn review nog kan bijstellen.
2 sterren omdat ik product nog niet heb gezien en nog niet over kan oordelen maar dit valt zwaar tegen helemaal met mooie weer nu.
Contact gehad en hebben gekeken wat te doen. Uiteindelijk een dag later bezorgd. Tip is wel op de site beter te vermelden. Boven in blijft staan volgend dag in huis. Onder betalen (wat je op je telefoon pas ziet bij scrollen) staat dat dag langer kan duren.

Svar fra Gobbo
Netjes geleverd en ook de volgende dag…
Netjes geleverd en ook de volgende dag thuis
Heel blij met de spulletjes die ik…
Heel blij met de spulletjes die ik besteld had. Snel geleverd, de kinderen konden weer lekker in het zwembad.
1 artikel was niet de goede maat en ik ben heel erg vriendelijk geholpen door de mevrouw aan de telefoon.

Svar fra Gobbo
Zeer slechte klantendienst en lokken he…
Zeer slechte klantendienst en lokken he met valse beloftes over snelle levering. Komen ze niet na en wimpels je af door een luchtmatras van 14 euro op te sturen . Onze klacht zit nu bij de geschillen commissie.

succes volle onderhandeling
na telefonisch gesprek en enkele foto's op te sturen ben ik met mijn probleem extra goed geholpen en heb ik een nieuw exemplaar gekregen van mijn besteld product dit is hoe men zaken moet doen en klanten tevreden houden

Snel geleverd
Snel geleverd. Goed materiaal ‘
Werkt echt !
Voldoet aan verwachting
Voldoet aan verwachting. Product tijdig geleverd zoals vermeld.

Svar fra Gobbo
reçus la commande rapidement bien…
reçus la commande rapidement bien emballer livreur super sympathique
Snelle afhandeling de prijs met het…
Snelle afhandeling de prijs met het product is ook goed
Super service
De bestelbevestiging kwam niet onmiddelijk binnen dit door technische problemen. Ik belde naar de klantendienst en werd heel snel geholpen. Alles werd netjes uitgelegd en bevestigd, ook werd de trackingscode doorgegeven.
10/10 voor service
10/10 voor de artikelen die we ontvangen hebben.

Prima geleverd
Makkelijke site super
Makkelijke site
Snelle levering TOP
Eerste en laatste keer
Levering nog wel ok maar retour is omslachtig en duur zonder garantie dat je je geld terug krijgt.

2x verlate levering. 2e keer snel opgelost
2x verlate levering.
2e keer erover gemaild toen werd direct de bestelling opnieuw gestuurd en toen hadden we m wel de volgende dag in huis.

Mooi zwembad
Mooi zwembad voor redelijke prijs. Konden het dezelfde dag ophalen.
Snelle levering en product zoals…
Snelle levering en product zoals verwacht
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.