Teveel verzendkosten betaald door een foutje op de website. Dit hebben ze heel netjes en snel opgelost door dit terug te betalen. De bestelling was ook heel snel geleverd en netjes verpakt! Ik raad di... Vis mer
Se hva andre synes
Geweldige service bij Gobbo. Meestal wordt bij een defect geleverd product pas na ontvangst retour een nieuw product geleverd. Gezien onze dochter op kamp vertrok werd daarvoor een uitzondering gemaak... Vis mer
Vor neun Monaten habe ich bei Gobbo ein Bett der Marke Intex gekauft. Auf der Website von Gobbo steht: „Für alle Produkte, die wir verkaufen, gilt die gesetzliche Gewährleistungsfrist von 2 Jahr.“ G... Vis mer
Bestellung bezahlt, Lieferung mit DPD. Die Lieferadresse ist korrekt und wird im DPD-Tracking angezeigt. Trotzdem wurde die Zustellung mit „Adresse nicht gefunden“ abgebrochen, ohne tatsächli... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
ACHTUNG! Verbraucherschutz schon eingeschaltet
ACHTUNG!
Angebote werden nicht eingehalten!
Produkte werden einfach nicht verschickt , bis die Nachricht nach ca. 2 Wochen kommt:
"Der Artikel ist leider nicht mehr im Lager verfügbar"
Trotzdem wird das Produkt dann noch OHNE Angebot, deutlich teurer verkauft!
Sonst gar keine Rückmeldung mehr seitens des Shops.
Ich empfehle dringend hier nicht zu kaufen!
Verbraucherschutz hat bereits ausführliche Nachricht mit Nachweisen erhalten .
Prima klantenservice
Klantenservice heeft ons prima geholpen nadat wij een foutief afdekzeil voor ons zwembad hadden gekregen. Telefonisch lastig te bereiken maar op de mail binnen 12 uur reactie. En binnen enkele dagen alsnog het juiste afdekzeil mogen ontvangen.
Alles correct en snel geleverd
Alles correct en snel geleverd, defecte stuk direct een oplossing aangeboden.
Aan te raden.
Lek zwembad ontvangen
Heb geprobeerd een retourformulier aan te vragen maar nadat ik de reden op heb gegeven en op verzenden druk krijg ik constant in het Engels te zien dat ik een reden moet opgeven . Telefonisch contact , klantenservice via bandje constant zelfde antwoord dat ze erg druk zijn en beëindigen gesprek .

Zwembad trap intex 132.
Zwembad trap intex 132.
Verpakking was open,gegaan waardoor er een onderdeel miste,contact gezocht met Gobbo en deze verwijzen je naar Intex. Klantenservice is gewoon ruk.

Svar fra Gobbo
Een klantenservice waar veel bedrijven…
Een klantenservice waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!
Een opblaas jacuzzi besteld. Welke met urgentie werd verzonden. Helaas was het pakket na 3 dagen nog niet aangekomen bij PostNL. Contact opgenomen, er is toen een nieuwe spa toegestuurd, welke wij een dag later hebben ontvangen. Nu genieten we lekker van de jacuzzi 🫧
PostNL daarin tegen, waardeloos om mee te communiceren..

Svar fra Gobbo
Mijn bestelling is niet aangekomen
Mijn bestelling is niet aangekomen, heb kontakt opgenomen met klant afdeling en heb mijn zwembad dekzijl ontvangen.
Ben zeer tevreden perfect afmeting 7.30 op 3.40 ruim genoeg zeer goed produkt

Goed geholpen...
Goed geholpen, nadat mijn eerste zending nóóit bij mij is aangekomen..chappo voor dit bedrijf...

Het bedrijf levert snel
Het bedrijf levert snel. En er staan duidelijke instructies op de website.
Maar nu er een probleem is met de aangeschafte Zandfilterpomp kost het heel veel dagen voor er een oplossing komt. Nog steeds niet opgelost na 5 dagen. Telefonisch niet te bereiken en antwoord via mail duurt ook erg lang. Ik hoop dat ze ons snel helpen en dat ik nog een positieve review kan plaatsen. Maar op dit moment schiet het echt niet op.
Inmiddels een nette oplossing gehad.

Beloftes niet nakomen
Beloftes niet nakomen, wacht dagen op bestelling die belooft wordt de volgende dag in huis te hebben, vervolgens krijg ik na 5 dagen een track&trace code die niet werkt en zijn vervolgens onbereikbaar per telefoon....geen idee of ik m'n bestelling überhaupt krijg...wordt vervolgd als ik ze teminste te pakken kan krijgen! Advies: geef een paar tientjes meer uit en ga naar een ander!

Svar fra Gobbo
Beloftes nakomen op de website staat…
Beloftes nakomen op de website staat voor 17uur besteld is de volgende dag in huis dit klopt niet.

Incomplete levering
Levering incompleet. zero service. lang moeten wachten en uiteindelijk heeft de Leverancier het netjes afgehandeld. terwijl het ontbrekende onderdeel ook los te verkregen maar niet nageleverd werd. slechte klantenservce!

Nooit meer bestellen.......
Nooit meer bestellen........ Slecht bedrijf 👎👎👎👎, aleen via mail bereikbaar.

Prima communicatie
In eerste instantie liep onze levering wat mis, maar na 1 mailtje met de klantendienst was dit opgelost. De dag erna was het geleverd.

alles is prima verlopen
alles is prima verlopen
geadresseerde niet thuis en netjes afgeleverd in post nl shop
heel vriendelijke bediening daar

Svar fra Gobbo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.