Glasverpakkingen Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 84.82 euros betaald voor de volledige zending van 96 potjes en deksels. Ik heb gebeld en gemaild voor meer info omtrent de afmetingen van de bijhorende dekseltjes (diameter details - staat nie... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blijkbaar is er sinds eind 2022 het nodige veranderd! Ik bestelde 2 verpakkingen mooie flessen met doppen en kreeg ze snel en keurig verpakt in huis. Echter niet goed gekeken en zag 2 maand later... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al sinds 2017 bestel ik al mijn glaswerk bij Glasverpakkingen.nl. Goede service en snelle levering en altijd stevig verpakt! Ten tijde van hun verhuizing gaven ze aan dat een levering wat langer kon d... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb flinke partij wijnflessen…

Ik heb flinke partij wijnflessen besteld met kurken. Was wat huiverig na het lezen van de negatieve reviews. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service en respons op vragen adekwaat was. Dames bedankt

7. april 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Complimenten!

Glasverpakkingen.nl was na prijsvergelijk, de goedkoopste. Alleen na het lezen van enkele reviews werden we wat huiverig om te bestellen. (nadere uitleg van hen was dat het een zware tijd was, onderbezetting en zieken) Diverse keren email gestuurd met vragen die misschien ook wel op de website als info gezet kunnen worden maar zeer snel beantwoord werden. En...ze zijn hun beloften volledig nagekomen. 700 flesjes keurig op tijd bezorgd zonder breuk. Complimenten. Weg met die negatieve reviews!!

22. februar 2023

BESTEL hier nooit!!!!!!!

BESTEL hier nooit!!!!!!!

Levering is eindelijk aangekomen, weken later dan de beloofde datum, verschillende potjes zijn beschadigd en deksels niet meegeleverd. Telefonisch niet te bereiken en via mail moet je wachten op antwoord.

14. desember 2022

Herhaaldelijk gebroken beloftes

Dit is het mailtje na ons laatste telefoontje over een levering dat meer dan een maand beloofd werd. Conclusie: bestel hier niet.

------------

Dag Marissa & Glasverpakkingen.nl

Zoals beloofd bij deze de mail met eis tot de onmiddellijke terugbetaling van het jullie gestorte bedrag van 404,15€ voor bestelling 36084 geplaatst op 10 november 2022.

Ik ben enorm ontevreden van jullie gebrek aan het nakomen van jullie beloften en sta verbaasd dat zoiets vandaag de dag überhaupt nog kan.

Ik verwacht dat deze terugstorting vandaag wordt uitgevoerd, en mij bevestigd wordt, zodat ik de flessen bij iemand anders kan gaan kopen.

Indien ik hiervan vandaag geen schriftelijke bevestiging krijg contacteer ik de lokale politie en leg ik een klacht neer.

Reken bovendien op enkele negatieve reviews op verschillende kanalen.

Ondertussen is de kwaliteit van de te bottelen oliën afgenomen, heb ik ontevreden berichten van klanten gekregen, en zijn de bezorgingen van de bestellingen voor zij die naar het buitenland gaan voor de feestdagen te laat.

Ik wil deze nare toestand vandaag achter de rug hebben.

Groeten,
Michael

5. desember 2022

man man man

man man man, is gewoon een dropshipstore 4 weken voor een levering aan het wachten nog niets! Reageren op telefoons en mails niet.

28. november 2022

Vreselijk.

Vreselijk.

Bestel voor 500 euro, niks meer van gehoord. Wordt niet geleverd, niet gemaild, niet gebeld. Meerdere keren contact gezocht, mocht niet baten. Als je twijfelt, bestel hier niet!!

28. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos bedrijf! Slecht verpakt, beschadigde en kapotte flessen, beloftes die niet worden waargemaakt.Mag dit bedrijf nog actief zijn?!

flessen besteld, zeer slecht verpakt, velen gebroken en beschadigd. Nadien geen enkele medewerking, veel beloftes die niet worden waargemaakt. wens bestelling te annuleren, maar ze weigeren van een retour label op te sturen.

Dat het toegelaten wordt dat dit bedrijf nog activiteiten mag uitvoeren begrijp ik niet!

13. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

bestelling in september geld weg

bestelling in september
niet ontvangen sinds 4 weken!!
probeer mailen 4 keer
bellen 10 keer
geen antwoord
maar ik mij geld terug en snel
genoeg met dit bedrijf geen klant vriendelijk geen antwoord
do its!!!!

17. oktober 2022

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf!
Leveren niet, reageert niet op mails en telefoon nemen ze niet op. Zit nog steeds op mijn bestelling te wachten... van een maand geleden

29. september 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, eerst hebben ze de bestelde producten niet op voorraad ondanks het feit dat deze producten wel gewoon blijven aanbieden op de site. Ze bellen erover maar leggen direct weer neer, volgende dag hetzelfde dus dan bel ik zelf maar terug. Dus ik kan een vervangend, waarschijnlijk goedkoper, product krijgen. Ik verzoek ze vriendelijk om het zo snel mogelijk te versturen want het had haast. Nee hoor geen probleem zeggen ze maar 2 dagen later nog steeds niet verzonden. Inmiddels telefonisch onbereikbaar en reageren niet op mails. Op de derde dag dan maar de bestelling geannulleerd ook geen reactie maar dan wordt plots wel een paar uur na mijn annulering de bestelling verzonden. Annulering negeren ze gewoon. Na aankomst blijkt dat ze slechts de bestelde flessen hebben verzonden en de bijbestelde doppen niet. Hier niet bestellen mensen, slechte service, slecht telefonisch bereikbaar en geen reactie op emails. Alle tekenen van oplichting.

13. september 2022

Degelijk en snel!

Onze eerste bestelling liep mank door fouten bij de koerier (DPD-afdeling Antwerpen). Glasverpakkingen nam met ons meteen contact op en stelde voor een beter afleverpunt op te geven. We lieten het afzetten bij een afleverpunt van DPD vlakbij onze locatie en daags daarna was de levering al een feit. Waarvoor dank aan Glasverpakkingen.nl! We kunnen alleen maar aanbevelen (zeker aan de inwoners van Antwerpen) om je pakket te laten afleveren bij een DPD-punt. De bokalen zaten zeer goed ingepakt en waren beschermd met meerdere lagen. Geen enkel bokaaltje was gebroken. Top!

21. januar 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv