Ik heb 84.82 euros betaald voor de volledige zending van 96 potjes en deksels. Ik heb gebeld en gemaild voor meer info omtrent de afmetingen van de bijhorende dekseltjes (diameter details - staat nie... Vis mer
Se hva andre synes
Blijkbaar is er sinds eind 2022 het nodige veranderd! Ik bestelde 2 verpakkingen mooie flessen met doppen en kreeg ze snel en keurig verpakt in huis. Echter niet goed gekeken en zag 2 maand later... Vis mer
Onze eerste bestelling liep mank door fouten bij de koerier (DPD-afdeling Antwerpen). Glasverpakkingen nam met ons meteen contact op en stelde voor een beter afleverpunt op te geven. We lieten het afz... Vis mer
Al sinds 2017 bestel ik al mijn glaswerk bij Glasverpakkingen.nl. Goede service en snelle levering en altijd stevig verpakt! Ten tijde van hun verhuizing gaven ze aan dat een levering wat langer kon d... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
1fles was terug gebroken het andere…
1fles was terug gebroken het andere pakket was in orde
Snelle en goede service
Goede ervaring.
Duidelijke website en gemakkelijk in bestelling. Zeer snelle levering.
Alles oke en zal zeker nog bestellen.
Bestelling was zeer snel geleverd
Bestelling was zeer snel geleverd. We besloten voor andere schroefdoppen aan te kopen. Helaas werden er terug dezelfde geleverd van onze eerste bestelling. Na contact via e-mail bleken degene die we wouden niet meer op voorraad te zijn. Dit had men wel mogen communiceren. Overigs tevreden van de service en snelheid van levering. Het verrast mij dan ook om zo vele slechte reviews te zien.
Bestelling van 7 mei was niet compleet…
Bestelling van 7 mei was niet compleet geleverd, telefonisch werd gegarandeerd dat dit zou worden nagestuurd. Echter niks ontvangen telefoon en email word niet (meer) op gereageerd.
Bestel hier NIETS
Bestel hier NIETS, er is iets ernstig mis gegaan bij dit bedrijf. In het verleden heb ik wel eens wat bij ze besteld en dat ging toen prima. Nu hebben we eind mei een bestelling bij ze gedaan die pas laat en na bellen incompleet en deels beschadigd geleverd werd. De telefoon wordt sindsdien niet meer opgenomen en op emails wordt niet meer gereageerd. Erg erg slecht, BAH!
Bestelling geplaatst en betaald 29…
Bestelling geplaatst en betaald 29 juni.
Nog steeds niets ontvangen.
6 emails gestuurd en op geen enkele een antwoord gekregen.
Voor ruim 150 euro potten…
Voor ruim 150 euro potten besteld...niks geleverd gekregen...heel vaak gemaild..2 mails terug gehad en toen stilte...waardeloos!!!
Shocking - money taken, products not deliverd
Shocking. Regular customer for years, now have ordered a pallet (payment in advance of course) and no contact. phone not answered, emails not answered, no follow ups. Only option is to get lawyers involved to get money returned, hopefully they are able to get an answer when I cannot.
Bestelling gedaan en het heeft heel…
Bestelling gedaan en het heeft heel lang geduurd tot er iets is gekomen. Dat wat gekomen is was ook nog met beschadigingen en verkeerde deksels.
gebeld, gemaild maar tot nu toe maar een klein deel van de bestellingen ontvangen, waar de rest blijft is mij een raadsel.
ik heb contact gehad foto's van de beschadigingen gestuurd en dit is nu 3 weken geleden.
Bel je nu krijg je niemand aan de lijn.
Ik ga hier ook van werk maken met mijn advocaat.
Collectieve vordering via gerechtelijke procedure?
Mijn verhaal is gelijkaardig aan de andere reviews. Ik heb de voorbije weken hun meermaals proberen te contacteren via mail en telefoon, maar een reactie/levering/terugbetaling blijft uit. Deze week vertrekt een officiële ingebrekestelling via aangetekend schrijven. Vermoedelijk levert dit niets op waardoor ik de opstart van een gerechtelijke procedure overweeg (we hebben met de zaak bij hun gekocht waardoor bedrag best groot is).
Afgaand op de reviews zijn we met een flink aantal gedeputeerden waardoor een gerechtelijke procedure met collectieve vordering te overwegen valt. Mocht je interesse hebben om hierin mee te stappen mag je me mailen op: collectievevordering@g m a i l.com met een vermelding van je bestelbevestiging en hetgeen niet geleverd is.
Een maand geleden bestelling gedaan
Een maand geleden bestelling gedaan. Ze hebben alleen de doppen gestuurd maar ben nog op een pallet flessen aan het wachten die tot op heden niet geleverd zijn. Ben al 3 weken dagelijks een paar keer aan het bellen en stuur dagelijks een mail. Telefoon word niet opgepakt en op mail word niet gereageerd. Heb echter wel al de betaling gedaan. Hoe hier mee om te gaan?
21 mei een bestelling gedaan
21 mei een bestelling gedaan, wel een bevestiging ontvangen dat de bestelling gereed was en verzonden. na mailtjes en telefoontjes op 30 mei een personeelslid aan de telefoon gehad die zou gaan uitzoeken wat de stand van zaken was. Ze zou vrijdag terug bellen maar tot op heden niets meert gehoord.
Er wordt niet gereageerd op telefoon of mail. En de bestelling komt maar niet.
Wat is hier aan de hand?????
In oktober 2023 wel prima geholpen.
Ik snap er niets van.
Heb op 12/5 een bestelling gedaan en…
Heb op 12/5 een bestelling gedaan en betaald. Na bijna 1 maand nog altijd geen levering gezien nog krijg je antwoord op jouw mails. Telefoneren onmogelijk. Niemand neemt de telefoon op. Gewoon schandalig!
Slechte communicatie
Hele slechte communicatie naar de klanten toe, probeer al weken mijn bestelling te annuleren lukt niet en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Op mijn mailtjes worden niet gereageerd en mijn bestelling is ook niet eens verzonden en heb het een maand geleden besteld.
Niet bestellen bij hun zou ik zeggen!!!!
Fantastische customer service
Fantastische customer service, Gita! Van begin tot eind geholpen om het voor elkaar te krijgen de flesjes op tijd in Amsterdam te krijgen.Zelfs ongevraagd de vervoerder gebeld toen bleek dat ze niet op de afgesproken dag waren geleverd....helemaal top!
Goede service en super prijs kwaliteit
Er waren een paar flessen stuk gegaan. Ze hebben kosteloos deze vervangen. De verzending ging snel en van super kwaliteit. Dit was ook al de 2e bestelling in 2 maanden tijd.
Snelle levering. Helaas waren een aantal potjes beschadigd en niet naar wens. Dit werd gelukkig snel opgelost.
Hele goede ervaringen met dit bedrijf.
Hele goede ervaringen met dit bedrijf.
Bestelling wordt netjes op tijd geleverd.
Indien er een fout is gemaakt, wordt dit zeer snel opgelost. Heel erg fijn zaken met Glasverpakkingen te doen.
5 sterren zeer verdiend!
Sjonnie
Moet erg lang om mijn geld retour te…
Moet erg lang om mijn geld retour te krijgen. Financiële afdeling is op vakantie.?
Dik tevreden!
Op 1 jan besteld, ondanks de feestdagen binnen een week in huis. De flessen waren heel goed verpakt en kwamen ongeschonden aan. Helaas de verkeerde doppen geleverd maar na contact is e.e.a. snel opgelost en had ik deze al de volgende dag in huis.
Schrok een beetje van de negatieve recensies (zag het nadat ik besteld had) maar ben dik tevreden over deze levering.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.