Ik heb 84.82 euros betaald voor de volledige zending van 96 potjes en deksels. Ik heb gebeld en gemaild voor meer info omtrent de afmetingen van de bijhorende dekseltjes (diameter details - staat nie... Vis mer
Se hva andre synes
Blijkbaar is er sinds eind 2022 het nodige veranderd! Ik bestelde 2 verpakkingen mooie flessen met doppen en kreeg ze snel en keurig verpakt in huis. Echter niet goed gekeken en zag 2 maand later... Vis mer
Onze eerste bestelling liep mank door fouten bij de koerier (DPD-afdeling Antwerpen). Glasverpakkingen nam met ons meteen contact op en stelde voor een beter afleverpunt op te geven. We lieten het afz... Vis mer
Al sinds 2017 bestel ik al mijn glaswerk bij Glasverpakkingen.nl. Goede service en snelle levering en altijd stevig verpakt! Ten tijde van hun verhuizing gaven ze aan dat een levering wat langer kon d... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering, goede prijs
Nadat de bestelling gedaan was vond de levering snel plaats. Helaas waren een aantal flesjes door de transporteur gebroken. Er was duidelijk met de doos gegooid terwijl er Breekbaar stickers op zaten. Ook was er nog een manco in de levering. Alles gelukkig snel opgelost en nu naar volle tevredenheid.
Na wat problemen met de levering werd…
Na wat problemen met de levering werd ik gebeld door gita van glasverpakkingen.
Die meteen actie ondernam s'maandag en dinsdag stond pakket bij mij voor de deur. Kijk zo hoort het
Gita bedankt
Voor het eerst besteld en geleverd…
Voor het eerst besteld en geleverd binnen de leveringstermijn. De vriendelijke bezorger was ook keurig op tijd. De bestelling was goed ingepakt, dus ook geen schade. Eigenlijk gewoon alles zoals het hoort.
Koop hier NOOIT!
Ik kan spijtig genoeg niet minder dan 1 ster geven! 1 ster zijn er nog 2 teveel.
Bedrijf levert niet en komt geen beloftes na.
Met andere woorden... geld kwijt!
1 advies... koop hier NOOIT!
Tevreden klant
Na een week werd alles netjes geleverd. Geen enkel flesje was gebroken. Heel vriendelijke koerierdienst.
Niet te geloven zo slecht
Wat een verschrikkelijk toko zeg.
Flessen met niet passende stop leveren.
Na lang gezeur nog niet de goeie stop leveren.
Nog een bestelling geplaatst om toch de goeie te krijgen.
Ook nu het verkeerde artikel sturen.
Ze hebben overal lak aan daar. “Hebben ze niet wat er besteld is, dan sturen we wel wat anders joh. Er is toch al betaald.”
Verschrikkelijke bende. Niet kopen hier!
⚠️⚠️BESTEL HIER NIET !!!!!❌❌
Bedrijf komt afspraken niet na, communicatie is ronduit slecht 👎🏻 Er zijn voldoende alternatieven te vinden in dezelfde prijscategorie zoals:
lekkerhoning.nl
glazenflessenenpotten.nl
glazen-en-potten.nl
Geen levering, geen communicatie
Ondertussen wacht ik al een maand op mijn bestelling. Bij het bestellen van mijn producten stond er vermeld dat de levertermijn 2-4werkdagen zou bedragen. Na 3 dagen kreeg ik een mailtje dat dat 2 weken zou zijn, zonder verdere uitleg. Een compensatie werd ook niet aangeboden. Ondertussen reageren ze niet meer op mijn mails en heb ik dus geen idee wanneer en of ik de levering nog mag verwachten.
De negatieve reviews werden helaas pas gepost nadat ik mijn bestelling had geplaatst, anders had ik deze site zeker genegeerd.
Ondertussen heb ik al bijkomende kosten mogen maken omdat ik die producten echt wel nodig had. Gelukkig bestaan er concurrenten die het wel goed aanpakken.
Denk 2x na vooraleer bij hen te bestellen. Klantenservice en eerlijke communicatie is hen totaal onbekend.
-5 stars
Ik laat zelden negatieve beoordelingen achter, maar mijn ervaring met glasverpakkingen.nl heeft me geen andere keus gelaten dan anderen te waarschuwen voor hun dienstverlening.
Ik heb bestelnummer 39904 meer dan een maand geleden geplaatst, en het had 15 dagen geleden moeten arriveren. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen met het bedrijf, kreeg ik vage antwoorden en geen duidelijke oplossing.
Het gebrek aan communicatie en transparantie is alarmerend. Wanneer je zuurverdiende geld uitgeeft aan een product, verwacht je op zijn minst tijdige levering of accurate informatie over vertragingen. Niets hiervan werd geleverd door glasverpakkingen.nl.
Ik ben nu op het punt waar ik juridische stappen moet overwegen om mijn bestelling te ontvangen of een terugbetaling te krijgen. Ik raad potentiële klanten ten zeerste aan om twee keer na te denken voordat ze bij dit bedrijf bestellen. Hun onvermogen om een eenvoudige bestelling uit te voeren en het gebrek aan klantenservice is onaanvaardbaar.
Een bedrijf dat een goede ervaring kan leveren
In eerste instantie was de ervaring verschrikkelijk. Eerst werd het pakket van hot naar her gestuurd omdat het “niet geleverd kon worden” door DPD (Natuurlijk niet de schuld van glasverpakkingen.nl dus)
Bij thuiskomst en na het openmaken van het pakket nog meer teleurstelling. De flessen waren namelijk niet strak ingepakt en hebben tijdens transport dus flink tegen elkaar gebotst waardoor eentje bij aankomst al stuk was en bij 90% van de flessen onacceptabele beschadigingen zaten. Verder waren ook de kurken niet de maat zoals besteld en pasten dus niet.
Waarom dan toch 4 sterren?
Diezelfde dag stuurde ik een e-mail naar glasverpakkingen en binnen een dag na die e-mail waren de vervangende flessen en kurken bij DPD afgeleverd. Dit keer goed verpakt en sneller binnen (3 dagen in plaats van 8)
Zeer slechte service
Bestelling was zeer slecht verpakt en dus waren de flesjes grotendeels kapot aangekomen. 3x gemaild en gebeld omdat ik de bestelling wil terugsturen. Hun voorstel: tel de kapotte flesjes, dan krijg je die nieuw opgestuurd en de flesjes die heel waren moet je zelf afspoelen. Alsof ik flesjes met olijfolie ga verkopen met mogelijk glassplinters erin! Ik wil gewoon de bestelling terugsturen en geld terug, maar er wordt niet meer gereageerd. Hele slechte service!
Ik ben super blij met dit bedrijf 👍…
Ik ben super blij met dit bedrijf 👍 eerst leek het even tegen te zitten, omdat ik precies in de verkeerde periode bestelde, nl tijdens hun verhuizing. Maar ze hebben me toch op korte termijn mijn bestelling kunnen leveren, waar ik heel blij mee ben en ik weer door kan gaan met jam maken. Ik ben altijd in mijn mail wisseling met dit bedrijf keurig beantwoord. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende bestelling. 👍
De flessen zijn van goede kwaliteit.... maar
De flessen zijn van goede kwaliteit.
De klantendienst is vriendelijk en correct.
De reden waarom ik een 3 geef en geen 5 is omdat er soms foute doppen geleverd worden waardoor je weer 4 dagen moet wachten op de juiste.
Ook is de levertermijn niet altijd even goed.
Ik heb 1x 12 dagen moetn wacjten op iets wat vaak 6 dagen duurd.
Jammer
Anders een dikke 5
vriendelijk en snel
Afgelopen donderdag heb ik telefonisch geïnformeerd naar mijn bestelling flessen, omdat de, op de site aangegeven, levertermijn was verstreken.
Vrijdagochtend, de dag erna, heb ik de levering al ontvangen!
Natuurlijk kan het, dat een bestelling per vergissing in het magazijn blijft staan, maar als je zoals ik, in je enthousiasme al liters siroop en azijn op voorhand hebt gemaakt, is het wel héél prettig als deze vergissing vriendelijk en zó snel wordt rechtgezet!
Dank je wel, team Glasverpakkingen!
Ja we kregen verkeerde potjes geleverd…
Ja we kregen verkeerde potjes geleverd maar hoe ze het hebben opgelost was een hele prettige ervaring. Ze dachten mee, waren zeer coulant. Gitta&Larissa hele prettige mensen aan de telefoon en behulpzaam. Dus fouten maken kan maar als je het goed oplost moet dat ook vermeld worden!
Niets te klagen
Ik heb het gevoel dat mensen alleen een review zetten als ze een slechte ervaring hebben ervaren. (Waar ik vaak ook onderdeel van uitmaak)
Door deze pagina te lezen werd ik erg sceptisch of ik mijn bestelling wel optijd zou ontvangen. Dus had op werkdag 5 (wat binnen het verzendtermijn valt en netjes vermeld staat op hun website) even gebeld waarna ik een mevrouw aan de telefoon kreeg die ik uitlegde dat ik op werkdag 8 de flessen echt nodig had. Mevrouw vertelde mij dat de order bij het magazijn lag en dat ze probeerde om hem dezelfde dag nog te versturen en als dat niet lukte het in ieder geval op werkdag 7 aan zou komen.
Eind stand: dezelfde dag kreeg ik eind van de werkdag een mail met verzendgegevens en de volgende dag zijn de verpakkingen buinnen gekomen.
Goede service!
Goede service, snelle levering en goed contact. Problemen werden snel en goed opgelost!
Prima service en scherpe prijzen!
Blijkbaar is er sinds eind 2022 het nodige veranderd!
Echter niet goed gekeken en zag 2 maand later de krimpcaps niet bij de flessen en doppen…
Mijn late reclamatie per mail werd door Larissa van Team Glasverpakkingen vlot beantwoord, ze vroeg een foto van de verpakking en stuurde daarna kosteloos alsnog de caps. Prima service en goeie ervaring wat mij betreft!
Goede klantenservice
Ik bestelde een hoop miniatuurflesjes en ben zeer tevreden over de service. Enkele flesjes waren gebroken en er ontbraken ook wat dopjes. Maar na dit gemeld te hebben via mail ontving ik een levering met een aantal nieuwe flesjes en de nog ontbrekende dopjes.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.