Geurvoorjehuis Anmeldelser

4,0

Zoals altijd snel geleverd .. Blij dat ik hier de Green leaf geurzakjes nog kan bestellen . Heerlijke geur en lang aanhoudend .. Merry Memories of Hope .. eigenlijk echte winter geur maar voor mij m... Vis mer

Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Vis mer

Heb al eerder bij geur voor je huis besteld. Nu was het van Ipuro de zomergeurstokjes Sunny Beachetime. Produkten altijd netjes verpakt, snelle levering. Fijn om daar te kopen en verschillende merken... Vis mer

Krijg een fles toegestuurd die lekt, ben al 3 dagen bezig om iets geregeld te krijgen. Wil gewoon de kapotte fles terug sturen en een nieuwe ontvangen maar daar krijg ik geen gehoor op.

1. Leverandør av duft- og aromastoffer

Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

175 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mijn pakket kwam lekkend thuis aan

Mijn pakket kwam lekkend thuis aan. Ik heb hierover contact gezocht met de klantenservice en hun vonden het niet nodig nieuwe producten toe te sturen. Erg schandalig. Bestel hier nooit meer! En als ik jou was zou ik dit zeker ook niet doen.

9. mai 2026

Svar fra Geurvoorjehuis

Ah wij hebben dit voor u nagekenen en in de klantenservice vinden we andere info terug Voor nu een fijne dag

Belofte niet nagekomen

Niet eens 1 ster waard, vanwege beschadigde producten was er een belofte vanuit dit bedrijf om mijn geld terug te krijgen, ik word volledig genegeerd als ik ernaar vraag, weken verder. Enorm slechte service en respectloos!

8. mai 2026

Altijd snel in huis

Altijd snel in huis. Als je optijd besteld volgende dag in huis.
Ja en ik hou nu eenmaal van lekkere luchtjes wasparfum en voor de oliebrander. Dan ben je hier aan het goede adres. Altijd een presentje bij de bestelling en een leuk spaarsysteem. Kortom ik bestel mijn luchtjes graag bij geur voor je huis.

29. april 2026

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice! Ik probeer continu met ze in contact te komen over een bestelling die volgens de pakketdienst is geleverd maar helaas heb ik het niet ontvangen… maar willen ze wel dat ik voor de artikelen betaal? Ik vraag of ze me willen helpen met uitzoeken wat er fout kan zijn gegaan en of ze willen helpen maar reageren gewoon nergens op.

26. april 2026

Svar fra Geurvoorjehuis

via klantenservice@geurvoorjehuis.nl zijn wij altijd bereikbaar

Love it

Dit was mijn 4e of 5e bestelling. Wat houd ik van jullie spullen. Volgende dag geleverd jammer dat er geen foto's kunnen worden geplaatst

17. april 2026

Helemaal top

Helemaal top! Fijne wasgeuren, snelle verzending, en een klein kadootje dat zo heerlijk is, dat ik het heel snel bij ga bestellen, want mijn hele huis mag wel zo heerlijk ruiken.
Super service, tot de volgende keer!

9. april 2026

Prima

De website was duidelijk en overzichtig. Het bestellen en betalen ging makkelijk en de spullen waren supersnel en keurig geleverd

14. april 2026

1 fles was stuk

1 fles was stuk. Vloeistof door de doos. Ik heb dat gemaild naar het bedrijf. Niets verder op gehoord. Jammer.

10. april 2026

Svar fra Geurvoorjehuis

hi Hilly Jammer dat er iets mis is gegaan. Om een klacht in te dienen is het wel belangrijk een mailtje te sturen naar klantenservice@geurvoorjehuis.nl en niet om een automatische mail te beantwoorden. Elke mail beantwoorden wij binnen 2 werkdagen . Wij zien echter geen mail van jou. Om te zien wat we nodig zijn kun je kijken op onze klachtenpagina.

Een aanrader….

Bestelling, passend en veilig verpakt!
Bij ontbreken van een artikel, ligt er een handgeschreven
berichtje in de verpakking. Geld retour.
Dat vind ik klantvriendelijk!
Ik ben en blijf klant!

1. april 2026

1 pakketje niet bezorgd en nu…

1 pakketje niet bezorgd en nu batterijen in m’n nieuwe kaars en wat denk je, doet t niet. Waardeloos :(

5. april 2026

Svar fra Geurvoorjehuis

Hi Britt, ik denk dat je een beetje in de war bent. Je hebt bij ons 1 bestelling geplaatst en die is aangekomen. Helaas deed een kaars daarvan het niet daar hebben we contact over gehad.