Zoals altijd snel geleverd .. Blij dat ik hier de Green leaf geurzakjes nog kan bestellen . Heerlijke geur en lang aanhoudend .. Merry Memories of Hope .. eigenlijk echte winter geur maar voor mij m... Vis mer
Se hva andre synes
Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Vis mer
Heb al eerder bij geur voor je huis besteld. Nu was het van Ipuro de zomergeurstokjes Sunny Beachetime. Produkten altijd netjes verpakt, snelle levering. Fijn om daar te kopen en verschillende merken... Vis mer
Krijg een fles toegestuurd die lekt, ben al 3 dagen bezig om iets geregeld te krijgen. Wil gewoon de kapotte fles terug sturen en een nieuwe ontvangen maar daar krijg ik geen gehoor op.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires
Kontaktopplysninger
AG Bellstraat 53 A 03, 7903 AD, Hoogeveen, Nederland
- info@geurvoorjehuis.nl
- geurvoorjehuis.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn pakket kwam lekkend thuis aan
Mijn pakket kwam lekkend thuis aan. Ik heb hierover contact gezocht met de klantenservice en hun vonden het niet nodig nieuwe producten toe te sturen. Erg schandalig. Bestel hier nooit meer! En als ik jou was zou ik dit zeker ook niet doen.

Belofte niet nagekomen
Niet eens 1 ster waard, vanwege beschadigde producten was er een belofte vanuit dit bedrijf om mijn geld terug te krijgen, ik word volledig genegeerd als ik ernaar vraag, weken verder. Enorm slechte service en respectloos!
Altijd snel in huis
Altijd snel in huis. Als je optijd besteld volgende dag in huis.
Ja en ik hou nu eenmaal van lekkere luchtjes wasparfum en voor de oliebrander. Dan ben je hier aan het goede adres. Altijd een presentje bij de bestelling en een leuk spaarsysteem. Kortom ik bestel mijn luchtjes graag bij geur voor je huis.
Goede prijs en snelle levering
Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice! Ik probeer continu met ze in contact te komen over een bestelling die volgens de pakketdienst is geleverd maar helaas heb ik het niet ontvangen… maar willen ze wel dat ik voor de artikelen betaal? Ik vraag of ze me willen helpen met uitzoeken wat er fout kan zijn gegaan en of ze willen helpen maar reageren gewoon nergens op.

Love it
Dit was mijn 4e of 5e bestelling. Wat houd ik van jullie spullen. Volgende dag geleverd jammer dat er geen foto's kunnen worden geplaatst
Heerlijke geur en snelle levering
Helemaal top
Helemaal top! Fijne wasgeuren, snelle verzending, en een klein kadootje dat zo heerlijk is, dat ik het heel snel bij ga bestellen, want mijn hele huis mag wel zo heerlijk ruiken.
Super service, tot de volgende keer!
Nette en snelle verzending
Ik hou van al de geurtjes die…
Ik hou van al de geurtjes die geurvoorjehuis levert. Altijd tevreden en ze leveren snel

Prima
De website was duidelijk en overzichtig. Het bestellen en betalen ging makkelijk en de spullen waren supersnel en keurig geleverd

1 fles was stuk
1 fles was stuk. Vloeistof door de doos. Ik heb dat gemaild naar het bedrijf. Niets verder op gehoord. Jammer.

Goede aanbieding en betrouwbaar
Goede aanbieding en een snelle bezorging.
Het product was ook goed verpakt.
Een aanrader….
Bestelling, passend en veilig verpakt!
Bij ontbreken van een artikel, ligt er een handgeschreven
berichtje in de verpakking. Geld retour.
Dat vind ik klantvriendelijk!
Ik ben en blijf klant!
Ruim assortiment heerlijke geuren.
Ruim assortiment heerlijke geuren.
Goede webwinkel.
Aanrader
Vlotte afwerking en zeer goed verpakt.
Ashleigh & Burwood blue
Ashleigh & Burwood blue met vulling besteld. Snelle levering. Mooi product. Zeker aanrader
1 pakketje niet bezorgd en nu…
1 pakketje niet bezorgd en nu batterijen in m’n nieuwe kaars en wat denk je, doet t niet. Waardeloos :(

netjes en snel geleverd
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.