Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. S... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå

Skrevet av virksomheten

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kupiłem bilety do Hiszpanii

Kupiłem bilety do Hiszpanii, wykupiłem też opcję bezpłatną zmianę terminu lotu. Po zgłoszeniu zapytania o możliwość przesunięcia terminu ( wcale nie "sztywne " terminy) tel. i e-mail, brak reakcji i propozycji. Widać, że ta opcja flex premium to naciąganie i oszustwo- uważajcie!

21. november 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że proces zmiany terminu lotu okazał się dla Pana frustrujący. Chcielibyśmy wyjaśnić, że po zgłoszeniu przez Pana prośby o zmianę, nasz zespół skontaktował się z Panem, przedstawiając dostępne opcje – w tym loty bezpośrednie oraz połączenia z przesiadką (różnica cenowa wynikała z wyższych kosztów tych rejsów).
Rozumiemy, że wybrał Pan pozostanie przy oryginalnym terminie, a mimo to pozostaliśmy do dyspozycji, by pomóc w przyszłości. Dodatkowo przekazaliśmy informacje o alternatywnych lotach bezpośrednich oraz możliwość skorzystania z innych lotnisk.
Opcja Flex są uzależnione od dostępności lotów. Mamy nadzieję, że w kolejnych podróżach nasze usługi będą spełniały Pana oczekiwania.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Procedura jest prosta

Procedura jest prosta

Svar fra FRU.PL

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że procedura spełniła Pana oczekiwania i była prosta w obsłudze. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych usług było jak najbardziej komfortowe, zapraszamy ponownie😊

Gabriela z Fru!

Gabriela ma nie tylko piękne imię, ale sprawia, że człowiek czuje się zaopiekowany. Dzięki!

Svar fra FRU.PL

Bardzo dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że Pani Gabriela potrafiła sprawić, że poczuł się Pan zaopiekowany😊. Dokładamy wszelkich starań, aby każda osoba korzystająca z naszych usług otrzymywała profesjonalną i troskliwą obsługę ✈️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybko sprawnie bez dodatkowych…

Szybko sprawnie bez dodatkowych komplikacji

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że wszystko odbyło się szybko i bez dodatkowych trudności. Zależy nam, aby każdy klient mógł liczyć na sprawną i rzetelną pomoc na każdym etapie 😊

Obsługa klienta

Rezerwacja biletów odbywa się bardzo szybko, wszystko przejrzyście podane, intuicyjne menu strony.

Kontakt z infolinią mailowo przebiega bardzo sprawnie, miła obsługa w wyczerpujący sposób rozwiązuje każdy problem i odpowiada na każde pytanie.
Szczerze polecam !!!

5. november 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że proces rezerwacji oraz kontakt z naszym zespołem spełniły Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych usług było szybkie, intuicyjne i przyjemne.
Bardzo dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

bardzo szybki znaleziony lot oraz…

bardzo szybki znaleziony lot oraz wypełnienie wymaganych danych

3. november 2025

Svar fra FRU.PL

Panie Andrzeju, dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! 💙 Cieszymy się, że wyszukanie lotu oraz proces wypełniania danych przebiegły sprawnie i bez problemów. Zależy nam, aby rezerwacje na FRU były zawsze szybkie, proste i wygodne. Życzymy wielu udanych podróży! ✈️

Odprawa

Nie mogła zrobić odprawy.najpierw w wiadomości bylo napisane że przez raianera,a okazało się że to przez esy jet.Tylko można rozmawiać na czacie z jedną osobą, nie ma telefonicznego kontaktu.

21. september 2025

Svar fra FRU.PL

Dzień dobry Pani Edyto, szczegółowe wyjaśnienia zostały do Pani przesłane drogą mailową. Kontakt telefoniczny, jak najbardziej jest dostępny w naszym serwisie, zgodnie z wybranym przez naszych klientów pakietem wsparcia. Dodatkowo nasi konsultanci są cały czas dostępni na czacie, jak i odpowiadają na wiadomości email. Państwa zamówienie zostało wystawione na linię Easyjet, o czym była Pani informowana na każdym etapie dokonywania zakupu. Zatem, że ze strony FRU wszystkie procedury zostały zrealizowane prawidłowo i zgodnie z obowiązującymi standardami.

Profesjonal

20. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za 5 gwiazdek! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy na najwyższym poziomie⭐

Wysoki profesjonalizm i zaangażowanie

Wysoki profesjonalizm i zaangażowanie. Precyzja komunikacji oraz konstruktywne przedstawienie rozwiązania. Pani Karolina Brózda spisała się absolutnie na medal! :)

24. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że współpraca z Panią Karoliną spełniła Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze działania zawsze cechowały się profesjonalizmem i zaangażowaniem. Przekażemy Pani Karolinie to wyróżnienie — z pewnością będzie jej bardzo miło! 😊

Oszuści

W dniu wylotu zaproponowali że albo dopłacę do biletu 40% albo mogę zrezygnować
Stanowczo nie polecam

21. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane ze wzrostem ceny biletu. Rozumiemy, że taka sytuacja może być rozczarowująca i budzić frustrację. Zapewniamy, że nie było naszym celem wprowadzenie Państwa w błąd .Szczegółowe wyjaśnienie zostało przekazane w wiadomości mailowej.

Szybki jak FRU:)

Szybkość działania ze strony FRU poprzez email godna naśladowania! Odpowiedź na zadane przeze mnie pytania przyszła po chwili!:) Słowa podziękowania dla pana Jana P. za profesjonalizm i szybkość działania!:) Pozdrawiam

20. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Pani Renato, bardzo dziękujemy za piękną opinie! Oczywiście słowa podziękowania przekazujemy również Jankowi:) Będzie nam bardzo miło jak będziemy mogli pomóc przy planowaniu kolejnych podróży:) Pozdrawiamy serdecznie:)

Pozytywne doświadczenie

Szybka, profesjonalna i kompleksowa obsluga. Dziękuję

14. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za wysoką ocenę i miłe słowa. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie:)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Pochwała

Witam
Korzystam z Waszej pomocy już jakiś czas i zawsze z dużą empatią pomagacie we wszystkich moich problemach związanych z lotem.
Nie czekam zbyt długo na odpowiedz w sprawie dla mnie istotnej .
Dziękuje bardzo i serdecznie pozdrawiam

11. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy, Pani Bożeno! Cieszymy się, że może Pani na nas liczyć i że nasza pomoc spełnia oczekiwania. Zawsze z przyjemnością wspieramy w planowaniu bezproblemowych podróży.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeżeli jestem w stanie na stronie lin…

Jeżeli jestem w stanie na stronie lin lotniczych kupić bilet taniej niż na fru , to chyba fru nie spełnia oczekiwań , na stronie lin lotniczych dostałem bilet za 900 zł już z resztą opłat , a stronie fru 1150 zł w tym ta wasza śmieszna opłata serwisowa . Dla mnie taka strona jak fru powinna mieć dużo tańsze bilety niż operator (linie lotnicze)

10. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za podzielenie się opinią! 🙂 Zawsze analizujemy i optymalizujemy nasze ceny, aby oferować jak najlepsze połączenia. Twoja uwaga jest dla nas cenna i pomoże nam poprawić ofertę w przyszłości.

Szybkie i tanie loty

FRU.PL ułatwiło mi znalezienie idealnego połączenia lotniczego w świetnej cenie. Rezerwacja była szybka, a oferta naprawdę szeroka. Zdecydowanie polecam!

2. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że udało się znaleźć idealny lot w super cenie 😊

Oszuści!!!

Oszuści!!!! Kupilam bilety z odprawa online. Nie mogłam się odprawić, nie wiedziałam co mam robić. Napisalam do nich maila. Musiałam wypełnić formularz z danymi. Zrobilam to i dostałam wiadomość zwrotną, że formularz dotarł I że wszystko się zgadza i proszą jeszcze i chwile cierpliwości. I na tym się skończyło. Żadnych informacji dotyczących wylotu. O 3 w nocy (6h przed wylotem) dostałam miala, że się nie odprawiłam I muszę udać się na lotnisko I tam się odprawić za dodatkową opłatą. Pojechałam na lotnisko, dodam że jest sporo oddalone ode mnie. A pani do mnie że mój lot jest odwołany i rzekomo fru napisało do mnie o ja się zgodziłam na zmianę terminu. To jest toalnym klamstwem, nikt się ze mną nie kontaktował- wręcz przeciwnie, dostałam wiadomość ze wszystko jest okej. Nie polecam, mam nadzieję że odzyskam pieniądze szybko.

4. oktober 2025

Svar fra FRU.PL

Rozumiemy, jak stresująca mogła być ta sytuacja, i jest nam naprawdę przykro, że spotkały Panią takie trudności. Przesłaliśmy szczegółowe wyjaśnienie w wiadomości prywatnej – mamy nadzieję, że pomoże to wszystko uporządkować.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv