Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. S... Vis mer
Se hva andre synes
Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Vis mer
Selskapet har svart
Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Vis mer
Selskapet har svart
fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.
Kontaktopplysninger
Nowogrodzka 62B lok. 2, 02-002, Warszawa, Polen
- kontakt@fru.pl
- fru.pl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zawsze przejrzyście wsyztsko widać i są…
Zawsze przejrzyście wsyztsko widać i są odrobinę niższe ceny niż np na samym Ryanair

Svar fra FRU.PL
Dziękuję za pomoc i fachową obsługę…
Dziękuję za pomoc i fachową obsługę Pani Gabrieli Czapnik Cichy Konsultant ds. Podróży

Świetna firma!
Szybka, bezproblemowa rezerwacja. Polecam!

Pierwszy raz dokonywanie rezerwacji
Pierwszy raz dokonywanie rezerwacji. Czasami mało czytelne strona podczas rezerwacji. Następnym razem powinno być lepiej.

Svar fra FRU.PL
Szybko,sprawnie z pełną informacją i…
Szybko,sprawnie z pełną informacją i pomocą.Polecam wszystkim

Odradzam wszystkim
Odradzam wszystkim. Kupiliśmy dwa bilety do Wietnamu z Warszawy. Po czym dostaliśmy maila że chcą 4500 zł więcej niż zapłaciliśmy. Totalny oszustwo. Odradzamy serdecznie.

Absolutne oszustwo
Absolutne oszustwo. Złożyliśmy zamówienie po czym dostaliśmy maila dwa dni przed wylotem że cena uległa zmiany o 4500 zł. Nadal widzimy że bilety są. Jest to totalny absurdu i oszustwo. Nie polecam i odradzam. Wybierzcie jakiekolwiek inne serwisy typu fliggtscanner czy kiwi

Svar fra FRU.PL
Dobra apka i dobre ceny biletów
Dobra apka i dobre ceny biletów

Zakup bonu podarunkowego
Bardzo szybki sprawny zakup bonu podarunkowego z pomocą Pani Magdaleny Wieczorkowskiej

Svar fra FRU.PL
Bardzo prosto i sprawnie przeprowadzony…
Bardzo prosto i sprawnie przeprowadzony proces

Świetnie!
Świetnie!
Dziękuję Pani Magdalenie Strzelec za sprawną obsługę

Dziekuje za pomoc
Dziekuje za pomoc
Szybki serwis
Miłą obsługę

Natychmiastowa odpowiedź na prośbę
Natychmiastowa odpowiedź na prośbę, efektywnie i z pozytywnym rezultatem. Czuję się zapewniona profesjonalną opieką. Dziękuję

korekta nazwiska
Poprosiłam FRU.pl o poprawę nazwiska na bilecie, mam dwuczłonowe nazwisko a wpisałam tylko drugi człon – odpowiedzieli błyskawicznie i w kolejnym mailu przesłali nowy, poprawny bilet. Szybka, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Polecam!

Svar fra FRU.PL
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.