Freelance.nl Anmeldelser 166

3,5

Het platform is prima. Echter het aanbod in mijn branche is suboptimaal. Partijen reageren gewoon niet, pauzeren of archiveren het aanbod. Een kwaliteitsverbetering zou geen kwaad kunnen.

De site zelf is prima. Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen fre... Vis mer

Ik maak nu zo'n 2,5 jaar gebruik van Freelance.nl. Al sinds 1985 werk ik als zelfstandige in de ICT en ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende platformen. Uiteindelijk ben ik m... Vis mer

Veel opdrachten. Snelheid van de site kan beter. Jammer dat je moet betalen voor PRO. Waarom kunnen de aanbieders niet betalen? Die romen al genoeg af van onze tarieven. Nadat ik PRO heb genomen k... Vis mer

1. Netthandelsløsninger
  2. Samarbeidsplattform på nett

Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Op ons platform brengen we zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle freelancers en organisaties efficiënt verbonden!

3,5

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

OK, could be better

OK, platform is a bit backward, but easy enough to get the data you need.

would be nice to see which roles you've applied for, and a better interface for filtering out useless agents.

25. april 2024

Veel van hetzelfde soort aanbod

Veel van hetzelfde soort aanbod. Prijs voor het gebruik van Freelance is zonder vooraankondiging omhoog gegaan. Automatische verlenging zonder de verlengdatum van tevoren aan te kondigen getuigt van weinig zelfvertrouwen. Na de verlenging om een beoordeling vragen zegt eigenlijk al voldoende.

20. april 2024

Ik gebruik freelance.nl nog niet zo…

Ik gebruik freelance.nl nog niet zo lang, maar vind het wel vreemd dat wanneer je reageert op een freelance opdracht dat er geen reactie terugkomt. Prima als je niet de juiste kandidaat blijkt te zijn maar laat het even weten. Wel zo prettig.

28. mars 2024

Please review what recruiters post

Please review what recruiters post . Post that is added and reality is different .

Recruiter posted a job within 10 min applied, in next one hour I get call job is closed . So there are irrelevant jobs .

Recruiter posts rate in website but during call states lower . This is just way to collect cv

27. mars 2024

Het is in principe niet echt moeilijk…

Het is in principe niet echt moeilijk een account te openen op de website, maar wat ik wel wat bezwaarlijk vind, is dat ik er voor moet betalen. Als ik me inschrijf bij een uitzendbureau kost me dat ook geen geld.
De werkgevers die personeel zoeken zouden misschien moet betalen voor hun zoekopdrachten en resultaten.

16. mars 2024

Erg slechte ervaringen met Freelance

Erg slechte ervaringen met Freelance. Wanneer je je abonnement op freelance wilt opzeggen als bedrijf zijnde word je verplicht om de 12 maanden periode af te maken. Gezien de prijs van het abonnement bij freelance, vind ik dit een kwalijke zaak.

Ik zou dan ook alle andere bedrijven adviseren geen zaken te doen met freelance. Dit gezien er genoeg betere platformen zijn die je niet proberen vast te houden voor 12 maanden, maar in tegendeel meedenken met hun klanten.

15. mars 2024