Eevery Anmeldelser 1

2. Regnskapsprogramvarefirma
  3. IT- og bedriftsrådgivning
  4. Miljøkonsulent
  5. Samarbeidsplattform på nett

Eevery helpt kleine en middelgrote bedrijven (MKB) om op een eenvoudige en betaalbare manier hun duurzaamheid en ESG-prestaties te verbeteren. Onze slimme online tool maakt het mogelijk om je impact te meten, verbeteren en communiceren, alles voor een vaste prijs van €1.250 per jaar. Met behulp van een gebruiksvriendelijke assessment gebaseerd op de nieuwste wetgeving en duurzaamheidskaders, krijg je direct inzicht in waar je staat en wat je kunt verbeteren. We bieden praktische en uitvoerbare suggesties waarmee je direct aan de slag kunt. Daarnaast helpen onze tools voor CO2-calculatie en -compensatie je bij het reduceren en compenseren van je uitstoot. Voor bedrijven die samenwerken met MKB-klanten, zoals accountants en consultancybureaus, bieden we onze Enterprise-oplossing. Hiermee krijg je toegang tot een overzichtelijk dashboard waarin je de ESG-scores en CO2-uitstoot van je portfolio kunt volgen en vergelijken. Onze missie is simpel: duurzaamheid toegankelijk maken voor elke ondernemer. Of je nu net begint of al flinke stappen hebt gezet, wij zorgen ervoor dat duurzaamheid behapbaar, meetbaar en effectief wordt. Met Eevery werk je niet alleen aan een betere toekomst, maar versterk je ook de waarde van jouw bedrijf. Start vandaag!

3,7

Middels

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Ideaal als je je bedrijf pragmatisch duurzamer wilt maken

Eevery is een superpraktische tool die echt helpt om sustainability concreet te maken. Het gaf me duidelijk inzicht in wat er binnen mijn bedrijf moest veranderen om duurzamer te worden. Geen vage adviezen, maar directe stappen die je meteen kunt toepassen. Echt een aanrader als je duurzaamheid serieus neemt, maar niet weet waar je moet beginnen!

6. desember 2024
Logoen til Eevery

Svar fra Eevery

Bedankt voor deze review! We zijn blij om te horen dat onze tool je helpt om duurzaamheid concreet te maken en dat je direct toepasbare stappen hebt kunnen zetten. Dat is precies waar we het voor doen! Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Samen maken we duurzaamheid eenvoudiger en haalbaar!