Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen ster waard. Wij hebben onze nieuwe keuken in oktober 2025 besteld maar wachten steeds op onze kraan. Deze nog steeds niet geplaatst. Alle kranen worden afgekeurd vanwege slechte kwaliteit, dus mo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigenlijk nog niet 1 ster waard. Wij hadden boiler en watersysteem ijskoud en kokend water inclusief kraan 3 jaar oud en kapot. Geen storingsdienst en geen reacties op onze melding. Ze vroegen ons om... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Echt de boiler is nu al 2 keer stuk gegaan in 8 jaar tijd. Advies was weer een nieuwe aan te schaffen. Ik heb met Quooker de ervaring dat deze wel 10 jaar mee gaan. Kies daar gewoon voor. Ook slechte... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In 2017 op advies van Keuken Kampioen een Mondial kokend water kraan gekocht bij aankoop nieuwe keuken. Na levering bleek deze van Franke te zijn afgenomen. Kostte toen 1189 euro. Na ingewikkelde inst... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenutstyr

Skrevet av virksomheten

Bij Franke draait alles om het maken van fijne, slimme keukens die er goed uitzien én lekker werken. Van koken en afwassen tot het zuiveren van lucht – Franke heeft overal aan gedacht. En het stopt niet bij de keuken: hun oplossingen maken je hele huis comfortabeler, schoner en duurzamer. Met Zwitserse precisie en een passie voor goed design brengt Franke kwaliteit die je merkt in het dagelijks gebruik. Benieuwd? Neem een kijkje in het assortiment en ontdek wat Franke voor jouw thuis kan betekenen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Scratches all over, poor quality stainless steel

I got franke sink which came with new kitchen, purchased in March 2024. I am not sure what kind of stainless steel is that because anything you put down into the sink make scratches, cup, plate, if any metal pan or pot, makes deep scratches, so after few months of use its totally scratched. Very poor quality steel, cheaply made.

3. oktober 2024

Belachelijke service !

Belachelijke service !
Hebben een kokend waterkraan in gebruik en hebben netjes om en nabij ieder jaar een nieuwe filter aangeschaft. Nu na 3 jaar hebben we problemen met de kokend waterfunctie. Volgens franke door kalk in de boiler. Omdat we niet precies iedere 12 maanden de filter hebben vervangen hebben we geen garantie meer en moeten we maar een heel nieuw systeem aanschaffen of heel snel de boilerunit vervangen. Minimale kosten 700 euro!

22. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg tevreden

Erg tevreden met onze inbouwapparatuur en onze kokend water kraan van Franke en ook de bijbehorende service was goed. Er werd echt geluisterd naar onze vragen en het advies wat we terugkregen was fijn.

22. august 2024

Waardeloos!!

Waardeloos!!! 5 jaar geleden aangeschaft, monteur is kind aan huis, kraan binnen een jaar vervangen, boiler heeft regelmatig storing, advies resetten werkt een paar uur. Nú discussie over dat het filter niet optijd is vervangen wat wel is gedaan maar niet geregistreerd is. Nu een voorstel ontvangen voor een nieuw systeem met 10% korting. Wij gaan voor een quooker. Ik ben er klaar mee!

9. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Boiler kapot, volledig systeem vervangen?

Boiler van de kokend water kraan kapot binnen 5 jaar en kan alleen maar een volledig nieuw systeem kopen met 10% korting. We zijn niet de enige als ik de overige ervaringen lees. Ik heb het idee dat er structureel iets mis is met de kwaliteit

6. august 2024

Waardeloos, NOOIT KOPEN!!!!

Heet watersysteem is waardeloos, meerdere malen gereset, inmiddels vervangen. Nu kraan stuk.
Servicecenter komt afspraken niet na, laten je gewoon zitten.
Is nu inmiddels de 6e keer dat er iemand een storing moet verhelpen.
Servicecenter is afschuifkantoor.
Koop liever Quooker, iets duurder maar topservice
Zelfs 1 ster is nog teveel.

5. august 2024

Waardeloos product

Waardeloos product, na 4 jaar de boiler stuk, netjes ieder jaar de filters vervangen , de laatste 5 dagen te laat, dus geen garantie, kon dezelfde boiler niet meer krijgen, die gebruiken ze alleen voor garantiegevallen, proberen me nu een compleet nieuwe kraan aan te smeren, gaat waarschijnlijk weer binnen een paar jaar stuk, nog een paar filters erbij van 90 euro, dit lijkt erg op oplichterij, ik koop nu wel een echte quooker

3. august 2024

Koop geen Franke!

Klantenservice is zeer belabbert. Je belt naar een contractor en dan krijg je een asociale mevrouw aan de lijn die niet luistert, niet meedenkt en je nog afsnauwd ook... Dat de garantie vervallen was omdat de filters niet vervangen waren is ook heel bijzonder sinds het de printplaat van de mbox was die stuk was. Franke wil je dan meteen oplichten door een nieuwe mbox te leveren voor het bedrag van practisch een nieuwe kraan. Voor mij nooit meer een Franke blijf

7. mai 2024

Communicatie bar slecht.

De eerste die d3 telefoon opneemt wat een onbeschofte "dame" ( was ze maar een dame) pleurt de hoorn dr op omdat mvr haar afspraken niet nakomt en vervolgens niet wil mee werken Asociaal! Ze vergeet dat ze met ondernemers werkt en niet net als haar een salarisbaantje heeft! Ik bel terug en ze neemt niet op .... hier ga ik zeker op door en zal hier zeker werk van maken!
Ze zou terug bellen.... om een afspraak te bevestigen dit heeft ze niet gedaan met als gevolg onverwacht een monteur maar de keukenkast nig niet klaar en vervangen.... want ik had niks gehoord tot vanacht 00.00 bezig geweest en nu weer om 7 op de zaak ik bel.om wederom een afspraak te maken want de monteur heeft t app niet afgesteld! Tref ik de zelfde .... aan de telefoon als vrijdag ik leg haar uit dat ik niet blij ben en ze krijgt een nonchalante houding en ziet t als mijn eigenschuld! Ik leg uit dat dit veel tijd en geld kost voor mij en haar werkgever dubbel werk .... boeit mevrouw weinig en wil een afspraak voor de middag inplannen dus ik zeg hoelaat de middag is bij mij van 12 tot 17 dus een duidelijkere indicatie zou fijn zijn aangezien ik 3 uur dicht ben
Ik zeg laat hem bellen en zet even in de notitie of ie alsjeblieft dan zo vroeg mogelijk wil komen... ja dat kan dus niet u moet gewoon wachten.... eyyy vriendin ben jij vergeten dat ij hier tot 13 ben bezig geweest omdat jij iets vergeet bent .... dus meld t even netjes in de notitie mvr gaat discusie aan en vind t vreemd dat ik boos wordt ze hangt op ik bel terug en wordt niet meer opgenomen.... heeeeel slecht via een omweg heb ik iemand gevraagd jullie nu te bellen want ik ben ik staat om me auto in te stappen en jullie even uit teleggen hoe ondernemen werkt .... schandalig lui asociaal niet mee werkend personeel aan de telefoon! Was er opgenomen had ik deze niet eens geschreven.... maar kennelijk wil t personeel van franke niet mee werken en gunnen ze hun werkgever geen 5 sterren!

16. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hetzelfde probleem als bijna iedereen…

Hetzelfde probleem als bijna iedereen voor me op deze pagina. Drie jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen met daarbij een Franke Combi XL Pollux kokend water systeem. Ook bij mij maakt de boiler kortsluiting. Het jaarlijks vervangen van de filter behoort tot de kleine lettertjes. Ik vraag me overigens af of het aantal defecten substantieel lager zou zijn, wanneer de boiler een melding zou geven op het moment dat de filter moeten worden vervangen. Immers er staan op deze pagina genoeg meldingen van kopers die de filter volgens de norm van Franke hebben vervangen en waarbij de boiler toch op enig moment kortsluiting maakt. Of zijn ook de filters gewoon slecht????

Kortom een product dat niet deugd! Een boiler zou met gemak minimaal 10 à 15 jaar moeten kunnen functioneren.

Wettelijk gezien kom je dan bij de verkoper terecht, meestal een detaillist. Aangezien de meeste klachten van de laatste drie jaar zijn, kunnen we gemakshalve concluderen dat het merendeel van de detaillisten ook niet op de hoogte was van de ondeugdelijke kwaliteit van dit product. Franke is een van oorsprong Zwitser bedrijf. Dan verwacht je ook kwaliteit te krijgen voor je dure geld.

Ik ben dan ook van mening dat Franke verantwoordelijk en aansprakelijk is.
Dus ook ik heb me gewend tot Franke.

Ik heb inmiddels twee "aanbiedingen" gehad. Eerst een coulance op een nieuwe boiler, vervolgens het laatste nieuwe systeem tegen de prijs van een boiler.
Maar ook ik ben niet bereid nog een euro uit te geven aan Franke. Dat heb ik ze ook gemeld alsmede dat ik ruim 300 uur aan kosten heb moeten maken om e.e.a. te verwijderen en om een "gewone" kraan te laten installeren.
Sindsdien is het stil aan de andere kant.......

12. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 5 jaarl geleden een Franke…

Ik heb 5 jaarl geleden een Franke heetwaterbioler (typenummer 119.0328.904) aangeschaft. De flexibele aansluitslang lekt.
Omdat Franke deze speciale slang niet kan leveren ben ik genoodzaakt een nieuwe boiler aan te schaffen.
Ik vind dit heel slecht van Franke met als gevolg dat ik GEEN Franke boiler gaat kopen

1. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Doe NOOIT zaken met dit bedrijf!!

In 2016 koop ik een heetwaterkraan systeem bij Franke, dit gaat na 3 jaar kapot. Net buiten garantie, want ons is nooit verteld dat we jaarlijks het filter moeten vervangen. Vervelend, kan gebeuren. De man die bij ons langs komt om het op te lossen in 2019 zegt nog: “gelukkig hebben we nu een nieuw type boiler. Dat gaat veel langer mee en is een stuk beter dan jullie oude boiler”. Hij vertelt ook dat, als we jaarlijks het filter vervangen, we 5 jaar garantie hebben. Dat staat ook nog in de bevestigingsmail die we krijgen, dus daar vertrouwen we dan ook op. We vervangen braaf ieder jaar het filter. Besteden dus nog eens 4 keer 85 euro. En nu is de tweede boiler weer kapot binnen 5 jaar.

Als ik ze vandaag bel om het op te lossen is het verhaal dat de garantie voor 5 jaar alleen geldig is als we het hele systeem hadden vervangen (dus ook de kraan zelf). Omdat alleen de boiler vervangen is is de garantie maar 2 jaar..

Er staat ongetwijfeld in de kleine lettertjes dat de garantie van 5 jaar niet voor alleen boilers geldt, maar als dit hun manier van werken is kan ik dit bedrijf niet meer serieus nemen. Juridisch gezien misschien geen oplichting, maar zo voelt het wel.

Dat ze dan ook nog met een voorstel komen dat we voor de derde keer een boiler met maar liefst 10 procent korting kunnen kopen is bijna plaatsvervangend beschamend en brutaal.
Wij besteden geen euro meer aan Franke.

Het voorstel hier onder om een rechtszaak te starten, of het onder de aandacht bij Radar te brengen, lijkt mij uitstekend.

5. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mensen koop aub nooit meer iets van of…

Mensen koop aub nooit meer iets van of bij Franken wat een prutzooi is het daar en wat leveren ze slechte producten zeg. Een en al ellende om over de garantie nog maar niet te beginnen want dan geven ze niet thuis. Ze verdienen nog geen 10 sterren in de min
Echt geen goed woord voor over. Wij gaan een rechtszaak beginnen tegen franken wie gaat er mee doen?

3. juli 2024

Koop NOOIT een product van Franke

Wat een ontzettend slecht product! Verschuilen zich achtwr het vervangen van de filters (die echt veel te prijzig zijn gezien het product). Bij eerste defect kun je direct een nieuw product aanschaffen a 700 euro. 1 ster is eigenlijk nog teveel voor dit bedrijf!!

27. juni 2024

Slechte kraan

Slechte kraan. Wel duur maar hopeloos in gebruik. Kan altijd hele keuken afdrogen als ik de kraan gebruik. Het water spat alle kanten op.

22. juni 2024

Mensen koop nooit een Franke

Mensen koop nooit een Franke. Ze proberen op wat voor manier dan ook onder de garantie uit te komen. Op het moment dat het systeem niet goed werkt gaat het lekken. En omdat deze filter achter je keukenkast zit zie je pas het probleem als het te laat is. 2x gedeelte van de keuken moeten vervangen. Duizenden euro's schade. En Franke blijft het ontkennen. Met verkoop zijn ze er als de kippen bij. Maar zijn er problemen dan zijn ze niet thuis. Ik trek het er allemaal uit.

12. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sinds juli 2017 hebben wij hebben de…

Sinds juli 2017 hebben wij hebben de Floww Perfect Chilled4 kraan met 5 jaar garantie waarvan de service overgenomen werd door Franke. Na 3 jaar moest de eerste boiler al vervangen worden. Die was kapot. Ook hier met het excuus dat het filter na het eerste jaar niet op tijd was vervangen kregen we dit niet vergoed onder garantie. We mochten een nieuwe boiler kopen met wat korting. Evengoed nog ruim 450 euro. Nu weer 3 jaar verder is die 2e boiler ook al kapot. Moeten we weer een nieuwe boiler aanschaffen van meer dan 600 euro. Hoelang gaat die weer mee??? Wij stappen per direct over op Quooker.

4. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Evier en Fragranit de très mauvaise…

Evier en Fragranit de très mauvaise qualité.
Nous utilisons l'évier depuis moins d'un an et il est déjà fendu. En contactant le service après-vente et suite au passage d'un de leurs "experts", ils viennent à la conclusion que l'évier a été fissuré à cause d'un objet lourd qui serait tombé ... Je vois sur les commentaires précédant que c'est une pratique courante chez Franke. Je déconseille tout particulièrement ! Leurs éviers sont de mauvaise qualité et en plus ils ne sont pas honnêtes !

2. februar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv