Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen ster waard. Wij hebben onze nieuwe keuken in oktober 2025 besteld maar wachten steeds op onze kraan. Deze nog steeds niet geplaatst. Alle kranen worden afgekeurd vanwege slechte kwaliteit, dus mo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigenlijk nog niet 1 ster waard. Wij hadden boiler en watersysteem ijskoud en kokend water inclusief kraan 3 jaar oud en kapot. Geen storingsdienst en geen reacties op onze melding. Ze vroegen ons om... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Echt de boiler is nu al 2 keer stuk gegaan in 8 jaar tijd. Advies was weer een nieuwe aan te schaffen. Ik heb met Quooker de ervaring dat deze wel 10 jaar mee gaan. Kies daar gewoon voor. Ook slechte... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In 2017 op advies van Keuken Kampioen een Mondial kokend water kraan gekocht bij aankoop nieuwe keuken. Na levering bleek deze van Franke te zijn afgenomen. Kostte toen 1189 euro. Na ingewikkelde inst... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenutstyr

Skrevet av virksomheten

Bij Franke draait alles om het maken van fijne, slimme keukens die er goed uitzien én lekker werken. Van koken en afwassen tot het zuiveren van lucht – Franke heeft overal aan gedacht. En het stopt niet bij de keuken: hun oplossingen maken je hele huis comfortabeler, schoner en duurzamer. Met Zwitserse precisie en een passie voor goed design brengt Franke kwaliteit die je merkt in het dagelijks gebruik. Benieuwd? Neem een kijkje in het assortiment en ontdek wat Franke voor jouw thuis kan betekenen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I bought the Franke QHT-1 beginning of…

I bought the Franke QHT-1 beginning of last year but cannot find the receipt of where I got it from so I can’t do anything about it really as they have said without a receipt they can’t do anything when it is clearly their productbut I know it was between January and April 2024 and the boiling water box has leaked and has put my brand-new kitchen cupboards all out of sync as well as raising and wreckingmy brand-new flooring as I had a complete refit of my kitchen so I am going to need new flooring and my whole kitchen cupboards that are brand-new realigned as well. So if you’re thinking about buying one of these boiling water taps don’t and the lesson learned is keep hold of your receipt.. I have just had a quote from the company that installed my kitchen and flooring and due to the damage that Franke refuses to pay towards I am now stuck with a bill to redo my brand-new kitchen and brand-new flooring of over £2400 to fix the damage. The leaking tank has done to my kitchen do not go near this company!!

5. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beste mensen koop nooit een Franke…

Beste mensen koop nooit een Franke kraan!!! Onze plintboiler ging na 2,5 jaar al kapot. Na contact met Franke werd verteld dat er 2 jaar garantie op zit, dus resultaat voor ruim 500 euro een nieuwe aan moeten schaffen. Dan denk je pech, maar wat schetst onze verbazing.....Na 2,5 jaar wederom plinten boiler kapot, terwijl we netjes elk jaar voor ruim 89 euro nieuwe filters aanschaffen bij Franke. Wederom contact en ja hoor, sorry maar u garantie verloopt na 2 jaar en het is nu 2,5 jaar. Ik kan u coulance aanbieden en de prijsverhoging van dit jaar eraf halen. Dan wordt het 530 euro.
Dus na een stevig telefoongesprek en geen enkele moeite om dit op te lossen heb ik besloten een echte quooker te kopen en de Franke kraan heel ver weg te gooien. Toch nog een extra mail verzonden, maar daar wordt niet op gereageerd.
En dan zal ik maar niet zeggen dat ik ook al twee keer de inlaatcombinatie heb vervangen in 5 jaar.

Dus besef dat als je een Franke kokend water kraan besteld weet dan dat je elke 2-3 jaar voor ruim 500 (inmiddels 600 denk ik) een nieuwe boiler moet kopen. En elk jaar een filters van ruim 80 euro aan moeten schaffen. En af en toe een inlaatcombinatie.
Wat een kwaliteit en wat een slecht merk zowel qua materiaal als service en garantie!!!!
Mensen wees gewaarschuwd.....

7. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Één ster is nog teveel voor franke.

Één ster is nog teveel voor franke.
Na 3,5 jaar boiler kokend waterkraan stuk. De telefoniste van franke zei meteen dat de binnenkant van de boilerwant los liet.
Daar door een metaalachtige smaak aan het water.
Heen en weer ge e-mailt, geen coulante oplossing. Nadat wij schreven dat we de media zou opzoeken, kwam er een iets coulantere oplossing, wat wij zeer onvoldoende vonden. Het vertrouwen waren we helemaal kwijt in franke.
Wij zijn over gegaan op een Quooker, en nemen ons verlies.
Nooit meer een franke heet waterkraan. Cor.

3. januar 2025

Nooit kopen!

Ontzettend handig product zolang deze werkt. Echter is onze plintboiler na 3 jaar kapot gegaan en heeft deze sindsdien zoveel water gelekt dat onze gehele betonnen vloer en muren vol vocht zitten. Onze parketvloer zal eruit moeten, stucwerk moet opnieuw en de halve keuken gedemonteerd zodat alles gedroogd kan worden door een specialistisch bedrijf. Gelukkig zijn we goed verzekerd, maar dit rekenen we Franke ernstig aan!

2. januar 2025

Nooit meer Franke

Nooit meer Franke! 2e boiler in de keuken binnen 3 jaar kapot na juist te zijn gebruikt en onderhouden; filters vervangen etc. Nul service van Franke!!!

30. desember 2024

2 weken zonder kraan met 2 kleine kindjes

Op vrijdagochtend gebeld, het water spuit eruit. Pas op vrijdag erop plek?? Monteur ter plaatsen: ik mocht geen onderdelen meenemen van het hoofdkantoor? Nu moeten we weer tot volgende week woensdag op zijn vroegst wachten? Ik zou vandaag terug worden gebeld voor een afspraak in te plannen, niet teruggebeld. Daar zit je dan. Zonder kraan, zonder koud en warm water. Met 2 kleine kindjes

6. desember 2024

Boiler 5 liter defect na 4 jaar

Boiler 5 liter defect na 4 jaar. 1 x per jaar filter vervangen door Claris filter, net zo goed en goedkoper. Jammer, geen garantie omdat het filter niet bij Franke vandaan komt. Voor max 5 jaar garantie moet je aantoonbaar dus 5 originele Franke filters hebben gekocht. Investering van ongeveer €500,-. Franke kan niet verklaren dat er een relatie bestaat tussen een defecte printplaat en of warmwater spiraal en het gebruik van een Claris filter. Ik noem dit spijkers op laag water zoeken. Gewoon een originele Quooker installeren dus. Nooit geen Franke meer!!!!

12-12-2024 Nieuwenhuis keukens heeft ons een prima vervangend voorstel gedaan en door ons geaccepteerd. Een originele Quooker dus. Oei, wat laat Franke het liggen!

2. desember 2024

Franke levert slechte producten

Plintboiler had storing en dient nu vervangen te worden na meerdere keren storing te hebben gehad de laatste jaren. Leveren geen plintboilers meer omdat de leverancier geen goed product levert. Geen garantie. Ze bieden ons nu aan of de boiler te vervangen voor 1,000 euro met 1 jaar garantie terwijl ze al weten dat deze boiler uit productie gaat. Of we kunnen een nieuwe Franke systeem aanschaffen voor 1,500 euro. Schandalig behandeling van een klant! En dan wil ik het nog niet hebben over de jaarlijkse filters voor hun systemen a 100 euro! Een ongelofelijk slecht product en slechte service dus. Schaf geen Francke producten aan want kwaliteit en services is erbarmelijk.

4. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De slechtste aankoop in jaren.

De slechtste aankoop in jaren.
Mijn Franke kraan is binnen de 2 jaar garantie 3x "gerepareerd". Na de garantie periode is de kraan gaan lekken en de kokend water functie produceerde alleen druppels.
De klantenservice biedt alleen hele dure oplossingen met hoge voorrij kosten. Gelukkig ligt het nu bij het grofvuil.

31. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service!

We hadden 't binnenwerk van de keukenkraan kapot. Viel net buiten de garantie maar de klantenservice van Franke heeft dit super mee opgelost!
Top bedrijf, nogmaals dank jullie wel Franke!

3. oktober 2024

Erbarmelijk slecht, koop geen Franke

In 2017 een Franke combi 4 in 1 kokend watersysteem aangeschaft. Vandaag is de derde boiler stuk gegaan; Wederom één die een kortsluiting veroorzaakte. In de tussentijd is ook de M-box stuk gegaan, hier kwam ik achter nadat het waterleidingsbedrijf een bericht stuurde dat we meer water dan normaal gebruikten. Bleek dus de lekkende M-box te zijn. (dank je wel Franke voor de hogere water rekening van €150,-).
Alles is in deze periode kosteloos vervangen, dat mag gezegd worden, echter wel met een kanttekening; Bij de tweede boiler mochten we 6 weken wachten (overigens door tussenkomst van de keuken leverancier anders had het nog langer geduurd) de derde boiler 3 weken en de m-box twee weken. Service van de Limburgse dame die mij te woord stond was mateloos slecht, tot het irritante aan toe.
Vandaag vriendelijk te woord gestaan met de mededeling, onderbouwd met e-mail, dat ik in aanmerking kan komen voor de aanschaf van een nieuwe installatie maar wel voor nieuwprijs.
Nou wat voel ik me vereerd!! Wederom bedankt Franke met jullie geldverslindende, derde wereld producten.
Heb nu een "gewone" close-in boiler aangeschaft, vele malen goedkoper en waarschijnlijk ook vele malen betrouwbaarder.
Franke mag van mij "down the drain"
Aan iedereen die overweegt dit systeem bij deze leverancier aan te schaffen: "Doe het niet!! daardoor bespaar je een hoop geld en ergernis"

31. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kwaliteit en garantie FRANKE kokend watersysteem

De afgelopen maanden heeft er een kwestie ‘gespeeld’ met onze FRANKE kraan en werd principieel reparatie onder garantie geweigerd, dit tot mijn zeer grote ergernis.
Ik heb dit uitvoerig besproken met hun Klantenservice (die deze naam beslist niet zou mogen voeren!) en die heeft ook met jullie overlegd en op jullie bevel alsnog geweigerd, terwijl de gehele (voor)historie duidelijk aangeeft dat er zaken aan deze kraan principieel niet in orde zijn.
Ik kreeg wel de gelegenheid om deze mail naar hun ‘Management’ te sturen om zo alsnog mijn grieven over hun zeer klantonvriendelijke handelswijze te bevestigen.
De reden voor de weigering is volgens hen dat ik in het 1e jaar van het in gebruik hebben van deze kraan geen nieuw PRO M3 filter zou hebben geplaatst. In de 2 opvolgende jaren heb ik dat wel gedaan en toch is er in 2022 + 2023 een monteur op bezoek geweest en heeft toen zaken hersteld en dat was wel onder garantie en ook zeer terecht volgens die monteurs. Kortom: een rammelend verhaal om maar onder jullie verplichting uit te komen!
Welnu, ik spui bij deze nogmaals mijn ongenoegen en ik heb dit inmiddels binnen mijn grote kring van leveranciers en installateurs gecommuniceerd en dat houdt tevens in, dat het merendeel van hen de FRANKE kraan niet meer zal promoten en aankopen/verkopen/installeren.

29. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Echte slechte qauliteit in verhouding…

Echte slechte qauliteit in verhouding met de prijs
Ik heb een kraan van 645 euro,s in minder dan 6manden komt een roest om de handgreep van de kraan , echt slechte merk nooit meer kopen
Klanten service is niets

9. mai 2024

Ik ga een eerlijk revieuw schrijven,

Ik ga een eerlijk revieuw schrijven,
Franke kokend waterkraan / boiler gekocht in 2017.
Na 3 jaar boiler kapot, geen garantie.( wel elk jaar filter vervangen a 89 euro exl verzendkosten )
Deze filter is bij Franke zelf duurder dan wanneer je deze bij Expert besteld . Hoe vreemd is dat ?
Reparatie uit laten voeren nieuwe boiler was de enige oplossing( volgens goed lachse monteur)
Na verloop van tijd inkoopcombinatie kapot.
( UITERAARD GEEN GARANTIE)
Boiler geeft ook direct na NIEUWE jaarlijkse filter te weinig HOT water.
Vervolgens gaat ook deze verl te duuren filter ( ondanks weinig gebruik) geen 12 maanden mee maar hooguit 8 mnd.
Reactie Franke: u moet geen filter binnen 1 jaar vervangen ondanks dat boiler anders aangeeft.
Maar ik heb dan geen warm water. Ja dan maar een nieuwe filter bestellen.
Zeldzaam slechte service , communicatie en PROFUCT.
Meid dit product en leverancier zou mijn advies zijn.
Het echte merk Cooker zal ook wel eens iets hebben maar wellicht een betere service en communicatie.
Zelfs het op tijd leveren van een nieuwe M pro filter geeft Franke thuis.

25. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Franke boiler kokend waterkraan keer op keer kapot

Franke kokend waterkraan gekocht in 2017.
Na 4 jaar boiler kapot, geen garatie.( wel elk jaar filter vervangen a 90 euro / stuk)
Nieuwe boiler gekocht in 2021.
Oktober 2024 boiler opnieuw kapot.
Ondanks dat boiler nog geen 3 jaar oud was geeft Franke geen garantie. ( garantie op onderdelen, ja Franke ziet een complete boiler als een onderdeel!!!, geeft Franke maar 2 jaar garantie)
Wel elk jaar een nieuw filter gekocht en geinstalleerd a ca. 90 euro euro per stuk.....
Franke stelde voor een nieuwe boiler te kopen ( tot mijn verbazing vermeld Franke dat ze nu maar 1 jaar garantie geven!!!. Franke is blijkbaar zelf ook niet zo zeker over de kwaliteit van hun eigen product), samen met een nieuwe inlaat combinatie, installatie en nieuw filter worden de kosten dan 1182 euro.
Ik zie ( helaas te laat) dat andere gebruikers dezelfde problemen met defecte boilers melden op deze site.
Er zijn gelukkig nog wel andere merken die wel weten wat service is, en hoe ze een deugdelijke heetwaterkraan moeten fabriceren.

22. oktober 2024

Slechte service

Slechte service, geen vertrouwen in eigen product. Leveren geen plintboilers meer omdat de leverancier geen goed product levert. Tweede boiler in 6 jaar . Geen garantie. En bij een nieuwe boiler geven ze alleen 1 jaar garantie . Ze weten zelf dat ze niet lang meegaan . Schande!!!!dus geen franke !

1. oktober 2024

Dure rommel

Dure rommel.
Kraan geleverd bij nieuwbouw simatic keuken. Beluchter werkt niet waardoor complete keuken nat is als je de kraan gebruikt.
Kan niet verholpen worden. Dus dure kraan eruit, Grohe er voor terug gezet.

6. oktober 2024

Kraan verkeerd schoongemaakt

Volgens Franke is de kraan verkeerd schoongemaakt.
Dat is wel een goede smoes om er vanaf te komen.
Alle kranen hier zitten er al 16 jaar op en worden allemaal op dezelfde manier schoon gemaakt.
De "Franke" kraan is van 2020 en ik meen dat er toen een briefje erbij zat, daar stond op dat 'als er chroom-schilvers eraf kwamen was de kraan niet goed verchroomd en moest deze terug naar Franke'. Ongeveer van die strekking. Als een kraan (+/_ € 450,-) niet tegen schoonmaken kan, is dit een hele slechte kwaliteit kraan.
Zelfs de goedkoopste kraan hier, blink nog steeds als nieuw.
Verder is het stil bij Franke.
1 ster is nog teveel.

25. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv