Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen ster waard. Wij hebben onze nieuwe keuken in oktober 2025 besteld maar wachten steeds op onze kraan. Deze nog steeds niet geplaatst. Alle kranen worden afgekeurd vanwege slechte kwaliteit, dus mo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigenlijk nog niet 1 ster waard. Wij hadden boiler en watersysteem ijskoud en kokend water inclusief kraan 3 jaar oud en kapot. Geen storingsdienst en geen reacties op onze melding. Ze vroegen ons om... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Echt de boiler is nu al 2 keer stuk gegaan in 8 jaar tijd. Advies was weer een nieuwe aan te schaffen. Ik heb met Quooker de ervaring dat deze wel 10 jaar mee gaan. Kies daar gewoon voor. Ook slechte... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In 2017 op advies van Keuken Kampioen een Mondial kokend water kraan gekocht bij aankoop nieuwe keuken. Na levering bleek deze van Franke te zijn afgenomen. Kostte toen 1189 euro. Na ingewikkelde inst... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenutstyr

Skrevet av virksomheten

Bij Franke draait alles om het maken van fijne, slimme keukens die er goed uitzien én lekker werken. Van koken en afwassen tot het zuiveren van lucht – Franke heeft overal aan gedacht. En het stopt niet bij de keuken: hun oplossingen maken je hele huis comfortabeler, schoner en duurzamer. Met Zwitserse precisie en een passie voor goed design brengt Franke kwaliteit die je merkt in het dagelijks gebruik. Benieuwd? Neem een kijkje in het assortiment en ontdek wat Franke voor jouw thuis kan betekenen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Niet kopen !

Niet kopen !! Service is slecht. Hele dure filters elk jaar opnieuw.
Is er wat krijg je geen gehoor.
Nu 6 jaar oud hoge kosten waardoor we beten een nieuwe kunnen kopen.
Absoluut geen Franke meer.

18. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik eerder huiverig geworden was

Nadat ik eerder huiverig geworden was, kan ik nu melden dat ik daarin te snel heb geoordeeld. Ik heb nogmaals gebeld, werd echt supervriendelijk geholpen en mocht een gepaste excuusje ontvangen. Daarna ben ik meteen gebeld door alweer een heel behulpzame servicemonteur die me in no time hielp, me gerust heeft gesteld en goed informeerde.
Soms loopt het minder dan gewenst, maar de drukte is dan ook enorm. Ik voel me prima geholpen en voel vertrouwen in het product en Franke ook voor in de toekomst!

Dank en Succes! 🍀

11. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Keuken van 7 jaar oud en nu is boiler…

Keuken van 7 jaar oud en nu is boiler nr 3 stuk de eerste keer binnen 2 jaar maar geen garantie, omdat een onderdeel van het kokend water kraan kapot wat en dan is er geen garantie volgens de Francke dame!
Dus boiler kapot en kraan nog goed is geen garantie.
Ps netjes de filters vervangen.
Waardeloze toko die Francke.
Dus nu koop ik een ander merk

9. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

koop nooit een franke waterkoker ze komen hun afspraak niet na

koop nooit een franke waterkoker als op garantie aan komt zoeken ze allerlei redenen om niet na te komen.
zeer slecht ervaring met deze bedrijf naast dat het kapot gaat in de garantie periode willen ze niet vergoeden of repareren. sinds januari bezig geweest eerst met de keuken leverancier die verwijst naar franke. komt niet uit niet met keukenloods als met franke
B.Ramcharan

5. april 2025

Franke gaat eruit na 3 lekkages

Mijn Franke kokendheetwaterkraan is 5,5 jaar. Nu voor de derde keer lekkage. Eerste keer de laminaatvloer moeten vervangen. Tweede keer een lekkage waardoor 50 kuub extra water gebruikt. Helaas had ik het niet gelijk door. Bij Franke zeiden ze: geen probleem, je kunt het systeem gewoon gebruiken. Toch maar uitgeschakeld. En nu lekt de boiler. Had 5 jaar garantie. Wel ieder jaar de dure filters (€ 90) vervangen.
Zo klaar met dit systeem. Geen vertrouwen meer in. Nu een Quooker besteld.

27. mars 2025

Zeer slechte service!

Wij hebben recent een Franke Maris (keuken spoelbak) aangeschaft, maar tot onze grote schrik ontstond er een barst tijdens normaal gebruik! Dit gebeurde gewoon tijdens het afwassen van een pan, hierdoor is er water in en onder het keukenkastje gelopen met behoorlijke schade als gevolg.

Direct na het incident hebben we foto’s gemaakt en contact opgenomen via het contactformulier van Franke. Na 1,5 week nog steeds geen enkele reactie, dus besloten we te bellen. Helaas kregen we een zeer onvriendelijke medewerker aan de lijn die ons simpelweg vertelde dat dit “onze eigen schuld” was en dat we “beter hadden moeten opletten.”

Ik was verbijsterd door deze reactie. Ondanks dat ik rustig uitlegde wat er was gebeurd, bleef de medewerker volhouden dat ze niets voor ons gingen doen. Geen enkele vorm van service of meedenken, terwijl de keuken nog geen 2 maanden oud is!

Dit is absoluut niet wat je verwacht van een merk als Franke. Slechte service? Nee, gewoon GEEN service! Onvriendelijk personeel en een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid.

Ik raad niemand aan om een product van Franke te kopen. Bedankt voor helemaal niets, Franke! 👎🏼

19. mars 2025

boiler regelmatig stuk,

boiler regelmatig stuk,

onze boiler is al 7 keer stuk gegaan, een aantal keren keurig volgens garantie gerepareerd. wel ellende met natte keukenlades en dergelijk maar goed het werd meestal netjes opgelost.
nu is er in 2022 een nieuwe boiler geplaatst en die ging alweer binnen 2 jaar stuk.
de nieuwe boiler (geplaatst in januari 2024) is nu na ruim een jaar stuk en krijg ik te horen dat dit niet binnen de garantie valt omdat het al eens vervangen is.
blijkbaar hebben ze geen vertrouwen in hun eigen product aangezien ze op een nieuwe boiler geen nieuwe garantie geven.

weinig begrip van de telefoniste.

18. mars 2025

Derde wereld rotzooi

In 2020 op advies van verkoper sijben keukens uit son een franke heetwaterkraan aangeschaft. Wij wilden zelf graag een quooker kraan maar de verkoper zij dat dat niet paste achter de lade.nu na 4,5 jaar printplaat stuk en gebeld met Franke maar valt buiten de garantie van 5 jaar omdat volgens Franke het filter niet op de juiste dag vervangen is.heb nog nooit zo 'n waardeloze smoes gehoord,wat heeft een filter te maken met een printplaat, dit wordt ook nog verteld door de monteur die de printplaat vervangen heeft,dat het niets met elkaar te maken heeft, Na weer een telefonisch gesprek met Franke zijden ze dat het inderdaad een slecht product was en dat het niet meer verkocht wordt,maar honderden mensen zitten nu met een dure maar waardeloze Franke kraan en het ergste vindt ik nog dat Franke zich verschuilt achter dat dure filter dat niet op de juiste datum vervangen eigenlijk moest het tv programma Radar hier in duiken om Franke aan de schandpaal te nagelen. Wat een waardeloos en zakkenvullers bedrijf.Nooit moet er iemand nog iets met Franke te maken willen hebben. Ik vertel het tegen iedereen die het maar horen wil,rommel van de bovenste plank.

18. mars 2025

Schaam je Franke.

Mensen let op koop nooit maar ook nooit een Franke kraan. Hopeloos product. Al 2 keer duizenden euro's schade door lekkage. Voor 2de keer 3 kasten met lades moeten vervangen omdat de Franke boiler lekt. Alles nu verwijderen en hebben een waterkoker gekocht 2 tientjes. Franke ga je schamen.

5. mars 2025

1 ster omdat nul niet kan

1 ster omdat nul niet kan. Wat een waardeloos product en nog waardelozere service. Na 1 jaar al problemen met de lak. Na3,5 jaar zat de kraan los maar geen service meer. En na 5jaar is die lek en kost het, let op, €893.- minimaal incl voorrijkosten om te repareren. Maar niet voorradig en mee tijdens de reparatie beurt dat ze aan huis kwamen. Dit binnen 10sec al doorhadden, Wel ff de voorrijkosten moeten aftikken. Dat ze dit telefonisch even niet goed hadden gevraagd en het bezoek dan onnodig was geweest is dan ff niet hun probleem.

Dag Franke echt noooooit meer.

26. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Weer een kortsluiting in mijn franke…

Weer een kortsluiting in mijn franke boiler voor de derde keer. Wat 'n k. ding. Een jaar geleden de eerste keer boiler vervangen . 1.5 jaar geleden met moeite de m box vervangen. Wat moet je er mee? Mvg Peter Hauwert
Wervershoof

26. februar 2025

Boiler na 3 jaar stuk

Boiler na 3 jaar stuk, uiteraard geen garantie meer. Er wordt gezegd dat we een nieuwe moeten kopen van 641 euro exclusief voorrijkosten en montage. Schandalig.

17. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit meer Franke voor ons.

Een huis gekocht met een Franke heetwaterkraan erin. Nagenoeg om de 12 maanden een filter à €100 vervangen. Nu na 4 jaar blijkbaar de boiler stuk is, informeert Franke me dat:
- we toch niet precies elke 12 maanden een filter vervangen hebben en daarom de garantie vervallen is.
- we kunnen kiezen voor reparatie van boiler (printplaat à € 234 en voorrijkosten en arbeid à € 182) indien blijkt dat het te repareren is. Voorrijkosten betaal ik sowieso.
- we een nieuwe boiler van € 832 moeten bestellen met nu maar 1 jaar garantie. Vooruit, we kregen korting dus konden de boiler voor € 676 kopen.
- we bij een volgend defect een geheel nieuwe kraan à € 1100 moeten kopen, omdat de onderdelen en boiler van onze heetwaterkraan niet meer beschikbaar zijn.

Tijdens ons onderzoek hoe nu verder, lazen we al deze vergelijkbare reacties op deze site. Franke heeft met zijn standpunt qua garantie vast helemaal gelijk, maar toen wisten we dat we genaaid waren. Het hele verdienmodel is gericht op het leveren van apparatuur met een slechte kwaliteit en korte levensduur, zodat mensen naast de € 100 aan waterfilters per jaar, veel kosten kwijt zijn aan reparaties en vervangingen. Ze hebben de goede inschatting gemaakt dat niemand precies om de 12 maanden het filter vervangt (zoals het in de voorwaarden staat) en alle defecten, die er dus zeker komen na een paar jaar, dus niet onder de garantie vallen.

Wij hebben dezelfde middag nog een Quooker bestelt. Nooit meer Franke voor ons.

27. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen garantie ondanks vervangen van de…

Geen garantie ondanks vervangen van de filters. Na vier jaar heeft de boiler kortsluiting en omdat we kennelijk de fout gemaakt hebben om de laatste filters fysiek in een Expert winkel te kopen en deze nergens geregistreerd staan, wordt nu de garantie geweigerd. Twee keer met een externe klantenservice gebeld en ondanks de vriendelijke medewerker nog steeds geen passende oplossing. We zijn nu twee weken verder sinds het melden van het defect en wacht nog steeds op een oplossing. Wij zijn zwaar teleurgesteld in Franke en eisen een oplossing.

Update 22 januari: Automatische mail ontvangen van Franke. Of ze de melding kunnen sluiten, omdat er vanuit mij geen reactie is… notabene na telefonisch contact vorige week nog een schriftelijke samenvatting gestuurd omdat antwoord uitblijft en wij het idee hebben niet serieus genomen te worden. Niet alleen qua serviceniveau zijn wij teleurgesteld, maar ook het systeem van de klantenservice van Franke lijkt niet op orde. Wat een uitzichtloos verhaal is dit aan het worden. Na ruim drie weken nog steeds geen reactie en nog steeds koud water in de keuken.

UPDATE 29 januari: Een oplossing. Onee... toch niet. We krijgen een nieuwe boiler aangeboden tegen 900 euro. Dat is exclusief de voorrijkosten en de plaatsingskosten. *Joëlle en Angelo* van GXO (servicepartner FRANKE) hebben ons echt gematst...

Even een korte opsomming. Na ruim 1500 euro te hebben uitgegeven aan een kokend waterkraan van Franke en jaarlijks voor 90 euro filters te hebben vervangen, worden we nu de deur uitgejaagd. Voor het geld van de ''garantieregeling'' koop ik nog liever een nieuwe Quooker. Franke wat laten jullie het liggen.

KOOP NOOIT EEN FRANKE KRAAN EN KIES VOOR QUOOKER!!

3. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv