Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik snap die slechte scores niet... Voor mij doet Hema het super, gebruikt simpel te gebruiken fotosoftware, goede kwaliteit speelkaartjes, die gaan nog jaren mee. Twee spellen bestekd, kwamen in tw... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De kaft en pagina’s zijn van goede stevige kwaliteit maar de foto’s verschuiven waardoor er soms hoofden etc missen en van gebouwen net het minst mooie stuk afgedrukt is. Erg jammer en dan prijs/ kwa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bildefremkalling
  2. Gavebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

HEMA is al sinds 1979 dé fotospecialist van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor het afdrukken van je foto's, vergrotingen, wanddecoratie, fotocadeaus en fotoboeken. Wist je dat HEMA de eerste in de markt was waar je gemakkelijk je eigen fotoboek kon laten drukken? Maar uiteraard blijven we innoveren, waar speciale afdrukken of fotoboeken voor social media foto's een voorbeeld van zijn. Onze moderne website en ons complete assortiment tonen aan dat je vandaag bij HEMA nog steeds aan het juiste adres bent voor al je fotoproducten.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle språk

App werkt zeer slecht

App werkt zeer slecht. Veel tijd besteed aan een fotoboek maken, kon geen pagina's toevoegen en uiteindelijk dacht ik het gevonden te hebben: resultaat hele fotoboek weg! Klantenservice reageerde erg vlak en de berichtgeving was letterlijk: als je project weg is kunnen wij daar niks aan doen.

11. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het fotoprogramma is helemaal uitgekleed :(

Het fotoprogramma is helemaal uitgekleed. Geen achtergronden of leuke cliparts of stickers meer. Aanpassen van het formaat van een foto kan ook niet en op een tablet of telefoon is bijna niet met het programma te werken. Echt heel zonde want voorheen maakte ik zulke leuke albums bij de Hema.

13. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een fotorolletje opgestuurd, niks ontwikkeld en wel moeten betalen

Een fotorolletje opgestuurd, weken gewacht, eindelijk bericht dat het de volgende dag opgehaald kan worden op de gekozen bestemming, verder geen aankomst bericht, uiteindelijk opgehaald, 14,99 EU betaald, om er thuis achter te komen dat het filmrolletje niet was ontwikkeld, geen prints niks. Een duits briefje met wat voorgetypte antwoorden met een kruisje bij ontwikkelingsproces niet bij leverprogramma. WAT???

11. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een volle camera met al mijn leukste…

Een volle camera met al mijn leukste foto’s van mijn reis naar Japan.

Eerste 3 weken laten ze niks van zich horen. Daarna krijg ik een mail dat ze mijn camera zijn kwijt geraakt😭

Al m’n leukste herinneringen aan mijn reis weg.

Als goedmakertje bieden ze je de 18 euro van de camera terug😔

Rond uit schandalig. Wil je foto’s laten ontwikkelen doe dat nooit via HEMA.

Ben zo enorm teleurgesteld…

27. februar 2026

4 weeks delivery and incorrect finishing

Ordered standard 10x15 prints on 14 January which were announced to be ready for pick-up on 17 February. 14 of 22 pics had 0.5 cm of the bottom of a different photo at the top.

17. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Posters bestellen bij de Hema duurt veel te lang en bericht blijft achterwege

Tot anderhalf jaar terug waren online aangeleverde foto's binnen vijf dagen klaar en af te halen bij een Hema naar keuze. Prima service. Daarna werd de service anders. Bestellingen duurden ongeveer drie weken, en posters zaten niet meer in een harde koker, maar in een kwetsbaar kartonnen pakket. De prijs ging ook iets omhoog meen ik. Vervelend, maar kennelijk moest de productie goedkoper bij de Hema. Op 18 januari jl bestelde ik nog eens een poster. Na drie weken was de poster volgens Hema nog steeds in bestelling. Na nog een paar dagen geen bericht in de mail op de bonnefooi naar de Hema gegaan om maar eens te vragen. Lag de poster klaar... Geen enkel bericht ontvangen ook niet in spamfilter. Vroeger was niet alles beter, wat de fotoservice van Hema betreft is het waar.

6. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vooral uploaden verloopt niet lekker

Eerst geprobeerd op de iPad. Daar had ik het probleem dat de foto's niet in de volgorde werden geüpload.
Het bewerken van de titel op de voorkant werkt niet echt lekker. Uiteindelijk wel voor elkaar gekregen.
Dan maar overgestapt op de Macbook. Maar daar gaat het uploaden helemaal niet naar zin. Ik kan alleen foto's uit de bibliotheek selecteren. Maar ik wil ze juist uit een album halen, want daarin heb ik al een selectie voorbereid en bovendien is dit een gedeeld album zodat ook foto's van anderen erbij staan. Op de iPad kon ik wel een album selecteren.

9. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hier bestel ik nooit meer!

Hier bestel ik nooit meer!
Op 10 januari besteld, nog steeds niks binnen. Gebeld met klantenservice: 'We hebben gebeld met de winkel en daar ligt het voor je klaar' (apart dat ik daar niks van te horen krijg..) Naar de winkel toegegaan, maar daar blijkt het niet te liggen. Medewerker gaf aan zelf tegen de klantenservice gezegd te hebben dat de bestelling er nog niet was. Opnieuw gebeld; u zult geduld moeten hebben.... nog een paar dagen later opnieuw gebeld: Jaaa er is vertraging. Het moet eind van de week wel binnen zijn hoor! Ik houd je op de hoogte en start voor de zekerheid een onderzoek. Vandaag opnieuw gebeld. Ze hebben geen idee waar het is en het beloofde onderzoek is ook nog niet gestart. Medewerker 3 geeft aan dat ze het écht gaat starten nu.
Ik heb er weinig vertrouwen in en ben inmiddels erg chagrijnig hierover. Overigens mogen jullie ook weleens wat aan de klantenservice doen want het duurt lang, medewerkers doen niet wat ze beloven en het slaat nergens op dat ze in de fysieke winkels niet meer met jullie mogen bellen. HEMA valt behoorlijk van zijn voetstuk af voor mij, wat een aanfluiting zeg!

Update: inmiddels een mail dat het onderzoek is gestart. Ik ben benieuwd...

9. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waiting for a month for my analogue photos, still nothing back

I have sent out my analogue photo roll on 4th of January. More than a week later, on the 13th of January, the photos arrived at the location they develop the photos. Now, again 16 working days later, no e-mail yet that they have been sent back to me. Contacted customer service and they have no update for me, only that I should be patient.. I hope they are not lost

4. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb de verkeerde foto's ontvangen

Ik heb de verkeerde foto's ontvangen. Je mag betaen in de Hema winkel, maar bij fouten kun je in de winkel niet terecht voor hulp. Na heel lang wachten telefonisch contact met Hema foto klachtenservice, samen met medewerker telefonisch formulier moeten invullen. Daarvoor moest ik details van foto's doorgeven (privacy van anderen??) Vervolgens werd hun fout mijn fout gemaakt. Moest maar terug naar de winkel. En uiteindelijk niet het juiste bedrag retour gekregen. Zeer ontevreden over service en professionaliteit!!

22. januar 2026

Op 25 december een fotoboek gemaakt

Op 25 december een fotoboek gemaakt. Maar ik kreeg geen bericht. Het zou 12-14 werkdagen duren. Ik heb op 19 januari een mail gestuurd waar mijn fotoboek blijft. Hier kreeg ik een geautomatiseerd mailtje op terug , maar verder niks.. Na een week (26 januari) toch maar gebeld naar klantenservice... ik zit lang in de wacht..maar krijg niemand te pakken. Ik ben zeer ontevreden over de service en de lange verwerkingstijd.. ik raad iedereen af om bij hen te bestellen, want je bent je geld kwijt! Contact blijkbaar niet mogelijk.

26. januar 2026

Niet bestellen bij de Hema

Niet bestellen bij de Hema. Drama. Het bestelde boek met 50% korting is zoek. Bestel maar een nieuwe meld de helpdesk. En die 50% korting? Nee hoor geen korting meer.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helemaal klaar met de Hema…

Helemaal klaar met de Hema foto"service". Wacht al een hele maand op 2 ex. A4-afdrukken. Via klantenservice-mail gevraagd wat er aan de hand is want mijn bestelstatus blijft ongewijzigd "in behandeling", 4 dagen later krijg je een replymail "we hebben je bericht ontvangen". Weet dus nog steeds niets over mijn bestelling. Weer een week voorbij! Waardeloos.
* Update_1: bericht gechat via Insta: direct antwoord ontvangen. Mijn bestelling ligt blijkbaar al een tijdje klaar op het gekozen afhaal-filiaal.
* Update_2: naar het filiaal gegaan, daar ligt dus niets! Nog steeds niets van Klantenservice vernomen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik wacht al bijna 1 maand op 1 simpele…

Ik wacht al bijna 1 maand op 1 simpele foto. Telefonisch ben je bijna een half uur in de wachtrij, zonder resultaat. Ik heb de bestelde foto nog steeds niet. Wat een prutsers. Nooit meer HEMA foto service

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De kaft en pagina’s zijn van goede…

Erg jammer en dan prijs/ kwaliteit ondanks korting slecht. Daarbij nooit mail ontvangen dat fotoboekje klaar was en uiteindelijk servicepunt gebeld ( lange wachttijd) bleek het fotoboek al twee weken klaar te liggen!

16. januar 2026

Waardeloos

15min telefonisch in de wachtrij, 15e in de rij met de chat. Een super simpele opdracht die in 6 dagen klaar zou moeten zijn is na 14 dagen nog steeds 'in behandeling'. Wat zijn ze daar aan het doen in godesnaam? Wat een prutsers.

13. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb jarenlang gewerkt met losse…

Heb jarenlang gewerkt met losse fotobladen daar ik 5 kleindochters heb. Dus kan ik op deze wijze hun losse boeken bijwerken zodat ik niet steeds een nieuw boek per gebeurtenis hoef te maken. Deze manier van werken heeft meer als een jaar niet gekund. Er zou een nieuwe (drukker) of zoiets gezocht worden. Sinds enkele maanden kan het weer, maar hij is niet zo fijn als de vorige. Weinig mogelijkheden en erg onduiderlijk. Vandaag gechat hoe ik een gekleurde achtergrond kon krijgen. N a veel heen en weer gepraat kreeg ik als antwoord, dat het niet kan. Terwijl het vorige x wel kon. Ik weet niet meer hoe het moet. Zo onduidelijk is de werkwijze. Jammer dat ze niet kunnen helpen. Ik ga nu naar een andere aanbieder zoeken.

7. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv