Veldig bra info sider dere legger ut. Frøene jeg bestilte kom veldig snart.
Veldig bra info sider dere legger ut. Frøene jeg bestilte kom veldig snart.
Avbruten topp på den ena. Trodde den var köldskadad, men avbruten topp som vissnat innan jag packat uoo
Det eneste jeg kan utsette på er at man kan ikke registrere norskt telefonnummer.
Fin planta dock vore det bra om det framgår att den är barrotad.
Vi är ett företag med passionerade odlare som sedan över 20 år tillbaka erbjuder allt du behöver för att odla och sköta om dina växter. Vi gör det enkelt att odla! Hos oss hittar du allt från frö och växter till växthus. Vi har kvalitetsprodukterna och kunskapen som får dig att lyckas med din odling och trädgård. Nybörjare eller erfaren - Här finns allt du behöver för ett blomstrande resultat. Vi har Sveriges största sortiment av fröer till ätbara och blommande växter, stora och små plantor av alla de slag samt ett jättesortiment plantskoleväxter. Vår specialitet är utvalda produkter från svenska och internationella leverantörer med kvalitet för att göra det enkelt att lyckas oavsett om du är grön eller har gröna fingrar. Med fokus på hållbarhet i hela vår verksamhet erbjuder vi klimatsmarta produkter och leveranser. Vill lära dig mer om odling och trädgård hittar du över 1000 artiklar med inspiration, praktiska tips och råd i Faktabanken i vår webshop. Bli medlem i vår kundklubb får du 10% på ditt första köp, bonus på det du handlar, specialerbjudanden och möjlighet till ställa frågor till våra odlingsexperter. Välkommen att prenumerera på vårt odlingsbrev med mängder av tips och inpiration för dina odlingar.
Jursta 8, 151 96, ENHÖRNA, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Statusen på order kan stå att den plockas i flera dagar. Fast den inte alls plockas.

Svar fra Wexthuset
Det saknades 1st organic tomato focus.Det var struligt hela vägen.Tråkigt att det inte fungerade.Hade tängt beställa mer men avaktar.

Svar fra Wexthuset
Veldig bra info sider dere legger ut.
Frøene jeg bestilte kom veldig snart.

Svar fra Wexthuset
Elendig kundebehandling. Var overhodet ikke interessert i å imøtekomme noe som helst for å løse problemet. Kommer ikke til å handle her igjen
En negativ sak var att det BARA var 8 frön i tomaten Sungold fast det
stod 10 st på påsen
Dåligt
Drog pengar på kontot långt innan varan kom. (4 v9
Skicka med postnord det tog tid innan det kom fram .