Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Vis mer
Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Vis mer
Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170
Kontaktopplysninger
Europaweg 8, 9723 AS, Groningen, Nederland
- 050 211 1871
- redactie@fit.nl
- fit.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Online coaching traject, erg waardevol
Online coaching traject van 9 weken net afgerond.
Veel kennis opgedaan qua techniek en procesuitvoering waar ik de komende tijd zelfstandig mee verder kan gaan en ik veel efficienter en gefocused op de juiste techniek mijn trainingen kan doen.
De begeleiding in die 9 weken bestond uit wekelijkse evaluaties, veel technische adviezen over verbeteringen bij de uitvoering van de oefeningen dmv het opnemen (video) van mijn oefeningen; voedingsadviezen
De coach had goed oog voor mijn specifieke wensen en doelen; incl goede voedingsadviezen die voor mij goed in te passen waren.
Ik raad de online coaching zeker aan. Veel waar voor je geld en je hebt er voor de rest van de komende jaren wat aan. Het traininen bij mij is er ook een stuk leuker op geworden omdat ik nu het gevoel heb gekregen dat ik weer waar ik mee bezig ben.
Vriendelijk en positief
Wordt snel en adequaat geholpen en ze dringen zich niet aan je op ,en veel kennis en kunde in hun mars
Duidelijk en overzichtelijk
Duidelijke leeromgeving, goed afgebakend. handig boek erbij. De extra werkbladen zijn fijne tools en een persoonlijke feedback na de casussen.
Het is super interessante en goed…
Het is super interessante en goed leesbaar
Veel waar voor je geld
Veel waar voor je geld! Duidelijk beschreven, handige tips om te beginnen en goed onderbouwd.
Ik ben heel snel aan het trainen …
Ik ben heel snel aan het trainen kunnen gaan met een passend schema. Er wordt snel en fijn hulp geboden bij vragen. Kortom; super blij mee!
Zeer tevreden klant
Ik heb al twee maal een trainingsplan laten opstellen door de begeleiders van Fit.NL. Ik ben er sterker en beter van geworden. Het trainen met de app is ook super handig en motiveert. Ik gebruik ook de eiwitten en vitaminen van Fit.NL. Ook daar ben ik zeer tevreden van. Zowel begeleiding als voeding Topkwaliteit !
Onjuiste info op website fit.nl over abonnementen
Er staat dit op de website :Download ze direct en start vandaag nog gratis met onze app.
En dit: je graag een trainingsschema afgestemd op jouw thuissituatie? Maak dan nu tijdelijk gratis gebruik van de FIT-app! Klik hier om gelijk te starten.
Als je op de link klikt moet je gewoon betalen. Vind het niet erg dat ik ergens voor moet betalen maar zet dan niet op de website dat het gratis is.

Aanrader!
De individuele coaching is een aanrader! Gericht op de lange termijn, goede ondersteuning, niet oordelend, laat je nadenken over gewoontes en keuzes, procesgericht. Zeer waardevol traject. De ondersteunende app is erg handig, met name voor de trainingsprogramma's.
Leest gemakkelijk weg
Leest gemakkelijk weg. Staan weinig moeilijke woorden in dus prima te doen.
The most respected plumbing company in…
The most respected plumbing company in SE London. A big thank you to Stan and his team for sending an emergency plumber to check the gas meter because the gas meter was not allowing gas to flow through the meter and me tenant had no gas!!! Therese
Snelle levering en smaakt goed
Snelle levering, geen chemische smaak en met melk verhoog je je eiwit inname en heb je geen klontjes! De aardbeien variant smaakt goed!
Zeer fijne app om alles bij te houden
Zeer fijne app om alles bij te houden, zoals stappen, cardio en krachttraining. Heel tevreden mee!
lekkere eiwitpoeder
goede eiwitpoeder met een lekkere smaak en supersnel geleverd. ben er heel tevreden over.
Ik vind het een goede app
Ik vind het een goede app. Werkt prettig en alles is duidelijk. Voor de rest sluit ik mij aan bij de vele goede reviews.
Toffe app !
Toffe app !
Heel toffe app om te gebruiken, en er staan altijd echte coaches klaar om je te helpen als je mailt. Ze antwoorden ook erg vlug dus echt een aanrader. De app is ook erg uitgebreid, met voedingsschema's , trainingsschema's, tips ....AANRADER!
Dirk Huybrechts
Uitstekende individuele benadering
De app werkt prima! Daarnaast nog ongevraagd diverse persoonlijke mails om mij verder te helpen.
Goede boeken met goede informatie over…
Goede boeken met goede informatie over afvallen en spieropbouw. Bezorging (mits post nl meewerkt) snel binnen. Als bundel ook 5 euro korting altijd fijj.
Heel erg fijn boek
Heel erg fijn boek! Het leest heel makkelijk en is makkelijk te begrijpen! Wel jammer dat het boek best beschadigd is binnen gekomen terwijl ik een nieuw boek had besteld, maar ook wel logisch met een papieren kaft! Dit boek raad ik iedereen aan wat voor doel je ook hebt! Je wordt veel bewuster over je lichaam"

Interessant en toegankelijk boek
Interessant en toegankelijk boek. Leest prettig en is helder omschreven."

Svar fra FIT.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.