Se hva andre synes

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo dobra jakość za niska cene

Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Warto! Polecam

10. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Piękne okulary ( oprawki)

Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz kolejne i w na pewno to nie koniec moich zakupów

29. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Obsługa posprzedażowa i okulary na najwyższym poziomie, ogromnie polecam

Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i to strzał w 10. Bardzo polecam !!! bo nawet jak coś pójdzie nie tak to w Firmo można wszystko zgłosić, Każdemu może coś się nie udać szczególnie online ale Oni potrafią to naprawić i zrekompensować każda niedogodność. Nie ma ryzyka bo zawsze pomocni i z nowych 2 par jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę po kolejne.

2. mars 2026

Odradzam zakupu,

Odradzam zakupu,
Proszę o dokładne sprawdzenie zamówienia i zakupów na stronie, Na stronie widnieje informacja o bezpłatnej wysyłce powyżej 300 zł. W moim koszyku znalazły się okulary, których cena wynosiła 300 zł, jednak bez VaT kosztowaly poniżej 300 zł i zostały mi doliczone koszty wysyłki. Tłumaczenie, że taka polityka jest mega słabym tłumaczeniem. na stronie nie znalalazm, zadnej informacji, ze bezpłatna wysyłka przy 300 zł bez VAT.

17. februar 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Bardzo przepraszamy za zamieszanie i frustrację spowodowane zasadami dotyczącymi darmowej wysyłki. Rozumiemy, jak rozczarowujące musiało być naliczenie kosztów dostawy, gdy wartość koszyka wydawała się spełniać wymagany próg. Darmowa wysyłka obowiązuje w przypadku zamówień, w których faktycznie opłacona kwota przekracza 300 PLN, dlatego podatek VAT oraz koszty dostawy nie są wliczane do tej kwoty. Szczerze przepraszamy za brak wystarczającej jasności w tej kwestii.

Zapewniamy, że nie jest to doświadczenie, jakie chcemy zapewniać naszym klientom. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i dokonamy przeglądu sposobu prezentacji tych informacji, aby były one bardziej przejrzyste i zrozumiałe.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez e-mail lub czat online oraz o podanie numeru zamówienia. Po otrzymaniu szczegółów dokładnie zweryfikujemy zamówienie i jak najszybciej zaproponujemy satysfakcjonujące rozwiązanie.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za możliwość rozwiązania tej sprawy.

Dział Obsługi Klienta

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pierwszy raz kupiłam okulary…

Pierwszy raz kupiłam okulary progresywne i pierwszy raz zrobiłam to online. Od zamówienia do dostawy czekałam 2 tygodnie.Jestem zachwycona! Oprawki jak i szkła idealne. Widzę w nich bardzo wyraźnie, w końcu oczy nie są czerwone i nie bolą. Napewno zamówię kolejne na lato tym razem zupełnie inny kształt i kolor, koniecznie z nakładkami przeciwsłonecznymi. Serdecznie polecam zakupy w Firmoo.

4. februar 2026

Wspaniale

Okulary bardzo piękne. Szkła dopasowane idealnie. Wiem że na jednej parze okularów z FIRMOO się nie skończy.

2. februar 2026

OSZUSCI? Problem ze zwrotem

NIE MA MOŻLIWOŚCI ZWROTU ZAMÓWIENIA - PODAJĄ BŁĘDNY ADRES I TYLKO WYDAJESZ ZA WYSYŁKĘ !!
OSZUSCI

EDIT:
Firma nie odebrała zwrotu okularów, a potem dała całkowicie nowy adres - nie dość że wysyłka na mój koszt to nie wiem czy aktualny adres dalej nie będzie oszustwem. Nawet numer inny podali…

Aktualny adres jaki mi przesłali:
Company:e-transmart GmbH
Recipient: JC CHEN+firmoo
Address: Boschstraße 1, 42781 Haan, Germany
Contact number: +49 (0) 151 22450698

1. januar 2026

Witaj, Marcia,

Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tę sprawę i przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakich doświadczyłaś.

Ponieważ na podstawie podanych informacji nie możemy odnaleźć Twojego zamówienia, nie jesteśmy w stanie przejrzeć Twojej wcześniejszej korespondencji ani szczegółów zamówienia. Sugerujemy skontaktowanie się bezpośrednio z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem czatu na żywo (dostępnego 24/7), podając numer zamówienia.

Zrobimy wszystko, aby jak najszybciej rozwiązać tę sprawę.

Zespół obsługi klienta Firmoo

Aktualizacja: Udało nam się już zlokalizować Państwa zamówienie. Przepraszamy za błędne informacje przekazane wcześniej przez naszego przedstawiciela obsługi klienta – wzmocnimy szkolenia naszego zespołu, aby zapobiec takim sytuacjom w przyszłości. Zwrot pieniędzy zostanie przetworzony w ciągu najbliższych 24 godzin, a potwierdzenie zostanie wysłane Państwu pocztą elektroniczną. Prosimy o sprawdzenie skrzynki odbiorczej (oraz folderu spam/niechciane wiadomości) w poszukiwaniu tej wiadomości. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Polecam Firmę

Polecam Firmę choc na początku podszedłem z obawami, bylo to zupełnie niepotrzebne.
Kontakt z Firmą bardzo dobry.
Zakupiłem trzy pary okularów i jakoś i szkła wyglądają naprawdę dobrze.
Także Polecam.

1. desember 2025

Bardzo sprawna obsługa

Bardzo sprawna obsługa , rewelacyjny kontakt . Okulary dotarły bez uszkodzeń , są piękne i spełniają moje oczekiwania . Do zamówienia dołączyłam receptę , która została zrealizowana . Fantastyczny kontakt Polecam

24. november 2025

Oprawki są wspaniałe

Oprawki są wspaniałe, nie spodziewałam się tak porządnego materiału wykonania oraz szkieł jestem pod ogromnym wrażeniem i zapewne nie jedne oprawki jeszcze kupię w tym sklepie😁

1. oktober 2025

Brak okularów, brak zwrotu

Wciąż walczę o zwrot pieniędzy, który podobno już dawno przeprocesowany z ich strony - ja nie widzę ani pieniędzy, ani okularów nie dotknęłam, bo wysłali 2 razy (lub 3, oni maja taki burdel że sami nie wiedzą). Nie polecam.

4. oktober 2025

Salve,

Ci dispiace molto per la tua spiacevole esperienza con il rimborso. 🙏 Dopo aver ricevuto il tuo feedback, abbiamo immediatamente ricontrollato il tuo ordine e i registri di sistema: il rimborso è stato elaborato correttamente. Non preoccuparti: il nostro team di posta elettronica ti fornirà l'ARN del rimborso e le ultime 4 cifre del numero della tua carta per aiutarti a tracciarne l'avanzamento. Riceverai l'email entro 24-48 ore, quindi controlla la posta in arrivo (e la cartella spam) dell'indirizzo email utilizzato per effettuare l'ordine. Per ulteriori domande, non esitare a contattare il nostro servizio clienti.

Servizio clienti Firmoo
Firmoo.pl

Jakoś bardzo kiepska

Jakoś bardzo kiepska. Plastik bardzo słabej jakości .

11. september 2025

Witaj Edyta,

Przykro nam, że okulary nie spełniają Twoich oczekiwań.

Firmoo oferuje 30-dniową wymianę i zwrot oraz 2-letnią gwarancję. Okulary, które nie spełniają Twoich oczekiwań, można wymienić lub zwrócić w ciągu 30 dni od otrzymania. Nasz przedstawiciel obsługi klienta skontaktuje się z Tobą e-mailem w ciągu 24 godzin (48 godzin w weekendy). Jeśli nie otrzymasz od nas odpowiedzi, sprawdź folder ze spamem, ponieważ wiadomość mogła tam trafić.

Zespół Obsługi Klienta Firmoo

Firmoo pl

Przyszły mi dwie pary w cenie jednej za niską cene.Okulary świetnie dopasowane.Ewentualnie może dopasuje noski.
Jedne wyglądają solidniej,drugie lżejsze i cieńsza oprawka.Ale ogólnie wykonane bardzo dobrze.Zapakowane bardzo ładnie.Jak na przesyłkę z Chin to szybka dostawa. Napewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie.

20. mai 2025

Cześć,

Dziękujemy za opinię.

Mamy instrukcję wideo, jak dopasować nakładki na nos, którą znajdziesz pod poniższym linkiem: https://www.youtube.com/shorts/r_otu1DWk0Q

Jeśli nadal masz trudności lub jeśli film nie rozwiązuje Twojego problemu, nie wahaj się skontaktować z naszym zespołem obsługi klienta za pośrednictwem czatu na żywo (dostępnego 24/7).

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Życzymy wszystkiego najlepszego.

Zespół obsługi klienta Firmoo

Polecam okulary progresywne firmoo.pl

Polecam okulary firmoo.pl
Duży wybór oprawek. Każdy znajdzie coś dla siebie. Oprawki lekkie, bardzo dobrze wykonane. Kupiłam soczewki progresywne. Idealne. Bardzo dobrze widzę. Jestem mega zadowolona. Napewno kupię jeszcze nie jedne od firmoo.pl

17. mai 2025

Polecam!!!!! Najlepsze

Polecam!!!!!
Zamówiłam już kolejne okulary, za moją rekomendacją zrobiła to też moja mama i znajoma!
Wszystko super, szybko i jakość wyśmienita!!!!
Już nigdy nie kupię okularów gdzieś indziej, teraz stać mnie aby mieć okulary jak biżuteria to każdej kreacji inne :)

1. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam! Za takie ceny warto ryzykować

Mam okulary korekcyjne z minusami i astygmatyzmem. Od 2 tygodni testuje i wydaje się wszystko git. Jak na okulary poniżej 200 zł jestem bardzo zadowolona. Soczewki z powłoką przeciwmgielną, co prawda parują ale bardzo szybko odparowują w porównaniu do zwykłych szkieł.
Minusy to długi czas oczekiwania, bo lecą z Chin i jadą przez Holandię, oraz ryzyko nietrafnego wyboru oprawek. Na szczęście przysługuje 30 dni na zwrot.
Polecam! Za takie ceny warto ryzykować.

24. april 2025

Cześć Wiktoria,

Dziękujemy za opinię. Cenimy Twoją opinię i rozumiemy, że proces wysyłki może czasami stanowić problem. Uprzejmie informujemy, że standardowa wysyłka do Polski trwa zazwyczaj 10–17 dni. Jeśli następnym razem będziesz pilnie potrzebować okularów, sugerujemy wybór ekspresowej wysyłki, która jest szybsza.

Rozumiemy, że wybór idealnego rozmiaru oprawki online może być trudny. Aby Ci pomóc, zalecamy zapoznanie się z informacjami podanymi pod tym linkiem: https://www.firmoo.pl/help-p-1937.shtml. Ta strona zawiera wskazówki i porady, jak wybrać odpowiedni rozmiar oprawki dla siebie.

Firmoo oferuje 30-dniową politykę wymiany i zwrotu, a także 2-letnią gwarancję na wszystkie okulary. Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy lub będziesz mieć jakiekolwiek wątpliwości dotyczące okularów, nie wahaj się z nami skontaktować (Livechat: 24/7).

Życzymy Ci wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję, że będziesz cieszyć się swoimi nowymi okularami.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna jakość produktu i obsługi!

Na stronę sklepu trafiłam przez przypadek i zamówiłam z ciekawości pierwsze dwie pary okularów, kompletnie nie spodziewając się tak świetnej jakości soczewek. Okulary przyszły w miarę szybko, soczewki są naprawdę porównywalnej jakości jak kupowane w popularnych optykach, a w dodatku cena jest bardzo kusząca. W dodatku obsługa sklepu jest błyskawiczna i pomocna, także szczerze polecam każdemu!

5. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówiłem dwie pary okularów korekcyjnych, jedne przeciwsłoneczne i jestem bardzo zadowolony, ceny bardzo przystępne i to na pewno nie ostatnie moje zamówienie. Polecam.

8. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv