Se hva andre synes
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bardzo dobra jakość za niska cene
Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Warto! Polecam
Piękne okulary ( oprawki)
Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz kolejne i w na pewno to nie koniec moich zakupów
Obsługa posprzedażowa i okulary na najwyższym poziomie, ogromnie polecam
Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i to strzał w 10. Bardzo polecam !!! bo nawet jak coś pójdzie nie tak to w Firmo można wszystko zgłosić, Każdemu może coś się nie udać szczególnie online ale Oni potrafią to naprawić i zrekompensować każda niedogodność. Nie ma ryzyka bo zawsze pomocni i z nowych 2 par jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę po kolejne.
Odradzam zakupu,
Odradzam zakupu,
Proszę o dokładne sprawdzenie zamówienia i zakupów na stronie, Na stronie widnieje informacja o bezpłatnej wysyłce powyżej 300 zł. W moim koszyku znalazły się okulary, których cena wynosiła 300 zł, jednak bez VaT kosztowaly poniżej 300 zł i zostały mi doliczone koszty wysyłki. Tłumaczenie, że taka polityka jest mega słabym tłumaczeniem. na stronie nie znalalazm, zadnej informacji, ze bezpłatna wysyłka przy 300 zł bez VAT.

Svar fra Firmoo
Pierwszy raz kupiłam okulary…
Pierwszy raz kupiłam okulary progresywne i pierwszy raz zrobiłam to online. Od zamówienia do dostawy czekałam 2 tygodnie.Jestem zachwycona! Oprawki jak i szkła idealne. Widzę w nich bardzo wyraźnie, w końcu oczy nie są czerwone i nie bolą. Napewno zamówię kolejne na lato tym razem zupełnie inny kształt i kolor, koniecznie z nakładkami przeciwsłonecznymi. Serdecznie polecam zakupy w Firmoo.
Wspaniale
Okulary bardzo piękne. Szkła dopasowane idealnie. Wiem że na jednej parze okularów z FIRMOO się nie skończy.
OSZUSCI? Problem ze zwrotem
NIE MA MOŻLIWOŚCI ZWROTU ZAMÓWIENIA - PODAJĄ BŁĘDNY ADRES I TYLKO WYDAJESZ ZA WYSYŁKĘ !!
OSZUSCI
EDIT:
Firma nie odebrała zwrotu okularów, a potem dała całkowicie nowy adres - nie dość że wysyłka na mój koszt to nie wiem czy aktualny adres dalej nie będzie oszustwem. Nawet numer inny podali…
Aktualny adres jaki mi przesłali:
Company:e-transmart GmbH
Recipient: JC CHEN+firmoo
Address: Boschstraße 1, 42781 Haan, Germany
Contact number: +49 (0) 151 22450698

Polecam Firmę
Polecam Firmę choc na początku podszedłem z obawami, bylo to zupełnie niepotrzebne.
Kontakt z Firmą bardzo dobry.
Zakupiłem trzy pary okularów i jakoś i szkła wyglądają naprawdę dobrze.
Także Polecam.
Bardzo sprawna obsługa
Bardzo sprawna obsługa , rewelacyjny kontakt . Okulary dotarły bez uszkodzeń , są piękne i spełniają moje oczekiwania . Do zamówienia dołączyłam receptę , która została zrealizowana . Fantastyczny kontakt Polecam
Oprawki są wspaniałe
Oprawki są wspaniałe, nie spodziewałam się tak porządnego materiału wykonania oraz szkieł jestem pod ogromnym wrażeniem i zapewne nie jedne oprawki jeszcze kupię w tym sklepie😁
Brak okularów, brak zwrotu
Wciąż walczę o zwrot pieniędzy, który podobno już dawno przeprocesowany z ich strony - ja nie widzę ani pieniędzy, ani okularów nie dotknęłam, bo wysłali 2 razy (lub 3, oni maja taki burdel że sami nie wiedzą). Nie polecam.

Jakoś bardzo kiepska
Jakoś bardzo kiepska. Plastik bardzo słabej jakości .

Svar fra Firmoo
Polecam z całego serduszka!
Kupiłam właśnie moje pierwsze okulary na Firmoo i są najlepszymi jakie miałam i to za ułamek ceny jaką płaciłam u optyków w PL. Polecam wszystkim!
Firmoo pl
Przyszły mi dwie pary w cenie jednej za niską cene.Okulary świetnie dopasowane.Ewentualnie może dopasuje noski.
Jedne wyglądają solidniej,drugie lżejsze i cieńsza oprawka.Ale ogólnie wykonane bardzo dobrze.Zapakowane bardzo ładnie.Jak na przesyłkę z Chin to szybka dostawa. Napewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie.

Polecam okulary progresywne firmoo.pl
Polecam okulary firmoo.pl
Duży wybór oprawek. Każdy znajdzie coś dla siebie. Oprawki lekkie, bardzo dobrze wykonane. Kupiłam soczewki progresywne. Idealne. Bardzo dobrze widzę. Jestem mega zadowolona. Napewno kupię jeszcze nie jedne od firmoo.pl
Polecam!!!!! Najlepsze
Polecam!!!!!
Zamówiłam już kolejne okulary, za moją rekomendacją zrobiła to też moja mama i znajoma!
Wszystko super, szybko i jakość wyśmienita!!!!
Już nigdy nie kupię okularów gdzieś indziej, teraz stać mnie aby mieć okulary jak biżuteria to każdej kreacji inne :)
Polecam! Za takie ceny warto ryzykować
Mam okulary korekcyjne z minusami i astygmatyzmem. Od 2 tygodni testuje i wydaje się wszystko git. Jak na okulary poniżej 200 zł jestem bardzo zadowolona. Soczewki z powłoką przeciwmgielną, co prawda parują ale bardzo szybko odparowują w porównaniu do zwykłych szkieł.
Minusy to długi czas oczekiwania, bo lecą z Chin i jadą przez Holandię, oraz ryzyko nietrafnego wyboru oprawek. Na szczęście przysługuje 30 dni na zwrot.
Polecam! Za takie ceny warto ryzykować.

Svar fra Firmoo
Świetna jakość produktu i obsługi!
Na stronę sklepu trafiłam przez przypadek i zamówiłam z ciekawości pierwsze dwie pary okularów, kompletnie nie spodziewając się tak świetnej jakości soczewek. Okulary przyszły w miarę szybko, soczewki są naprawdę porównywalnej jakości jak kupowane w popularnych optykach, a w dodatku cena jest bardzo kusząca. W dodatku obsługa sklepu jest błyskawiczna i pomocna, także szczerze polecam każdemu!
Zamówiłem dwie pary okularów korekcyjnych, jedne przeciwsłoneczne i jestem bardzo zadowolony, ceny bardzo przystępne i to na pewno nie ostatnie moje zamówienie. Polecam.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.