Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanbod via mail gekregen om een afspraak onderhoudsbeurt te maken tegen redelijk tarief. Daar heb ik op gereageerd. Goede klantcommunicatie. Op de afgesproken tijd kwam de bus voorrijden. De onderhoud... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Was onze 1e keer maar we werden netjes gebeld dat hij er aan kwam. Een aardige man die eerst vroeg of er nog problemen waren met de fietsen en heeft ze weer servicebeurt en nieuwe achterbanden gegeven... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Giudo heeft onze 2 fietsen een onderhoudsbeurt gegeven , ze rijden weer als nieuwe lekker licht en soepel. Zo kunnen we er weer een jaar tegen en veilig fietsen. Bedankt voor de service aan huis.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vanaf 27 februari bezig om mijn fiets te laten maken. Vandaag, dinsdag 28 april, na 6 afspraken, is die dan eindelijk gemaakt… Door de verschillende monteurs die komen (overigens niks tegen de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelreparatør
  2. Gatesykler

Skrevet av virksomheten

Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Uitkijken met deze partij

Uitkijken met deze partij. Fiets was bruikbaar, na komst monteur niet meer. valt nooit op korte termijn iets af te spreken en ze nemen geen verantwoordelijkheid. Steeds niet de juiste spullen bij zich.

23. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Dank voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Wij zijn bij u langs geweest via een serviceaanvraag van een externe opdrachtgever. Tijdens het bezoek is gebleken dat voor uw specifieke probleem specialistisch tools nodig waren die niet vooraf bij ons bekend waren en daardoor niet direct meegenomen konden worden. Dit hebben wij ter plaatse ook aan u uitgelegd.

Conform de gemaakte afspraken hebben wij dit vervolgens teruggekoppeld aan de opdrachtgever, zodat zij dit verder met u konden oppakken en de juiste vervolgstappen kunnen inzetten.

Wij begrijpen dat dit voor u als eindgebruiker frustrerend is. Tegelijk zijn wij in dit soort trajecten afhankelijk van de informatie en aansturing vanuit de opdrachtgever.

Veel beloftes geen werk

Mijn fiets moest groot onderhoud dus ging mee naar de werkplaats. Dit zou een paar weken duren, dat werd 3 maanden. In die tijd heb meerdere keren om een update gevraagd, telefonisch en via de mail. Ik hoorde helemaal niks van ze tot ik opeens bericht kreeg dat de fiets klaar was. Ik vroeg om de kosten, dit was nog niet de helft van de prijsindicatie die was gegeven. Dit zou gaan om een tegemoetkoming. Nog geen maand later moest alsnog een voorband vervangen worden en nog later de ketting en tandwielen. En in de tussentijd is mijn achterband 3 keer lek geweest en bleek dat er helemaal geen velg lint in de band zat.

Die tegemoetkoming was dus helemaal geen tegemoetkoming maar eerder het gebrek aan werk dat verricht was.

9. september 2025

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw uitgebreide review.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen dat de lange doorlooptijd en het gebrek aan communicatie voor frustratie hebben gezorgd. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Wat betreft de werkzaamheden: wij proberen altijd een zo eerlijk mogelijke prijsindicatie vooraf te geven. Wanneer tijdens het onderhoud blijkt dat bepaalde werkzaamheden (nog) niet noodzakelijk zijn, voeren wij deze ook niet uit.

Dat er vervolgens op een later moment alsnog onderdelen vervangen moesten worden, is vervelend. In sommige gevallen is slijtage pas later zichtbaar of ontwikkelt deze zich sneller dan verwacht, maar wij begrijpen dat dit voor u niet prettig is geweest.

Uw opmerking over het ontbreken van velglint nemen wij zeer serieus. Dit hoort uiteraard correct gemonteerd te zijn en wij gaan dit intern verder uitzoeken om herhaling te voorkomen.

Een teleurstellende ervaring

Een teleurstellende ervaring. Bij de eerste service is er slechts 1 van de 3 gemelde "klachten" opgelost. Een vervolgafspraak is 1 uur voordat deze zou plaatsvinden zonder toelichting geannuleerd. Na een mail van mij was de uitleg "monteur is ziek naar huis gegaan." Vervolgens weer geen info. Na een nieuwe mail van mij is de uitleg "het onderdeel kan pas 13 april geleverd worden." Zeer ongeloofwaardig. Geen aanrader.

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer niet alle klachten in één keer worden opgelost en dat een afspraak op het laatste moment wordt geannuleerd.

De annulering van uw afspraak had inderdaad te maken met ziekte van de monteur. Helaas zijn dit situaties die zich onverwachts kunnen voordoen en waar wij niet altijd invloed op hebben. Wij begrijpen echter dat het ontbreken van tijdige en duidelijke communicatie hierover voor frustratie heeft gezorgd, en dat had beter gemoeten.

Met betrekking tot het onderdeel: wij zijn afhankelijk van levertijden van leveranciers. Het komt helaas voor dat onderdelen niet direct beschikbaar zijn en dat dit tot vertraging leidt. Wij begrijpen dat dit voor u ongeloofwaardig kan overkomen, maar dit is wel de realiteit waar wij in sommige gevallen mee te maken hebben.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en planning te verbeteren.

Mocht u dit nog verder met ons willen bespreken of samen naar een oplossing willen kijken, dan horen wij dat uiteraard graag via service@fietspechpas.nl
of 0850130850.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze fietsmonteur Robert belde keurig…

Onze fietsmonteur Robert belde keurig op dat hij over 10 min bij mij zou arriveren.
En dat was ook zo … een zeer klantvriendelijke monteur die direct aan de slag ging en met de juiste vakkennis
Ik kan niet anders zeggen dan Chapoo voor Robert ….

18. mars 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie woorden!

Fijn om te horen dat Robert u vooraf netjes heeft gebeld en dat alles volgens afspraak is verlopen. We geven uw complimenten uiteraard aan hem door, daar zal hij zeker blij mee zijn.

Goed om te lezen dat u onze service en vakkennis zo positief heeft ervaren.

Onterechte facturatie na schriftelijke garantietoezegging - € 385,-

Na een eerdere mislukte reparatie aan mijn fiets, kreeg ik op 10 december per e-mail de schriftelijke toezegging dat het probleem kosteloos onder garantie zou worden opgelost. Echter, bij het bezoek van de monteur op 26 februari werd ik onder druk gezet om direct € 385,- te betalen voor een nieuw onderdeel (de controller), terwijl dit onderdeel nodig was om de oorspronkelijke klacht te verhelpen.
​Het bedrijf claimt nu onterecht dat de garantie al was 'verbruikt' tijdens een bezoek op 16 december, terwijl ik via SMS-contact met de monteur kan bewijzen dat dit bezoek nooit heeft plaatsgevonden en er enkel een diagnose op afstand is gesteld.
​Ik heb het bedrijf een formele ingebrekestelling gestuurd en een betalingstermijn van 14 dagen gegeven. Deze termijn is inmiddels verstreken zonder enige reactie of terugbetaling. Ik eis alsnog de onverschuldigde betaling van € 385,- terug, vermeerderd met de gemaakte juridische kosten."

26. februar 2026

Dank voor uw bericht.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u de situatie op deze manier ervaart. Wij willen hierbij aangeven dat er meerdere malen per e-mail contact met u is geweest om de situatie inhoudelijk te bespreken.

Wij zijn van mening dat dit soort kwesties het beste rechtstreeks en inhoudelijk met elkaar besproken kunnen worden, in plaats van via een publiek platform zoals Trustpilot. Via e-mail hebben wij u reeds van toelichting voorzien.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om verdere communicatie via e-mail te laten verlopen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Top service!

Top service!

16. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en het resultaat.

Graag tot een volgende keer!

Prima geholpen

Voor 2 fietsen een onderhoudsbeurt afgesproken
Precies binnen het tijdvak,
Vriendelijke monteur
Alles goed gecommuniceerd
Daarna meteen ook de mail met alles wat er gedaan was
Prima prijs en het gemak van aan huis
Een aanrader!

16. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie, service en het gemak aan huis.

We geven uw complimenten ook zeker door aan de monteur.

Graag tot een volgende keer!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na een vooronderzoek van een hele…

Na een vooronderzoek van een hele vriendelijke monteur een afspraak gemaakt om het defect een trap sensor te repareren.
Dit duurde ongeveer 2 weken.
De monteur vertelde me dat ik voor de 2de keer geen voorrij kosten moet betalen.
Wederom weer een vriendelijke monteur met gouden handjes die het binnen een half uurtje gerepareerd had.
Alleen de rekening viel me ontzettend tegen.
Voor arbeidsloon werd 82,56 gerekend
Dus 165 euro per uur!
Daar zat zogenaamd het gebruik van de bus en gereedschap in.
( Een schilder gaat toch ook niet zonder zijn kwasten weg?)
Al met al lof voor de monteurs maar een dikke min voor de rest.
Ik viel mee behoorlijk opgelicht.
Mensen wees gewaarschuwd

Svar fra Fietspechpas

Dank voor uw review en uw complimenten richting onze monteurs, dat stellen wij zeer op prijs.

Wij vinden het echter jammer dat u onze werkwijze als “opgelicht” ervaart. Zoals wij u reeds per e-mail hebben toegelicht, hanteren wij geen uurtarieven. Wij werken met vaste tarieven per type reparatie. Het door u genoemde bedrag betreft dan ook geen uurloon van €165,-, maar een vooraf vastgesteld tarief voor de uitgevoerde werkzaamheden, inclusief inzet van servicebus, gereedschap en overige operationele kosten.

Deze werkwijze stelt ons in staat om transparant en landelijk service aan huis te bieden, zonder verrassingen achteraf op basis van tijdsregistratie.

Wij nemen uw feedback serieus en blijven onze communicatie hierover verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitvoering door onze monteurs.

Voor verdere vragen of toelichting kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail.

faire prijs

faire prijs, goede service, snel geregeld, aardige reparateur.

Svar fra Fietspechpas

“Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, service en snelheid. We geven het compliment ook door aan onze monteur. Graag tot een volgende keer!”

netjes geholpen

correcte monteur vriendelijk en goed advies heet de fiets nagelopen en los contact gerepareerd hopelijk storing opgelost tot nu toe geen probleem

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteur en het advies. Hopelijk blijft de storing nu weg en kunt u weer zorgeloos fietsen. Veel veilige kilometers gewenst!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Top!

op tijd volgens afspraak, correct en vlotte controle van mijn fiets

3. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de controle naar wens was. Veel veilige kilometers gewenst!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snel geholpen aan de voordeur

Ik wilde niet weer met een gehuurde bestelwagen naar Stellabike in Breda moeten rijden voor een reparatie. Ik heb wel 14 dagen moeten wachten, maar de reparateur van Fietspechpas heeft het euvel in zijn bus aan mijn voordeur snel en professioneel verholpen en ook nuttige info gegeven. Hopelijk blijft het nu opgelost! Stella, tot nu toe geen goeie aankoop gebleken...

11. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat onze monteur het probleem bij u aan huis snel en professioneel heeft kunnen verhelpen en dat u de uitleg en tips als nuttig heeft ervaren.

Wij begrijpen dat het wachten op een afspraak soms vervelend kan zijn, maar we doen altijd ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle service en duidelijke communicatie

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als snel heeft ervaren en dat de communicatie duidelijk was. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Top service

Ondanks dat het probleem niet is opgelost, zijn we wel enorm goed geholpen door de monteur. Hij kijkt verder dan het probleem waarvoor hij kwam waar door we nu na de komende reparatie niet voor nieuwe verrassingen komen te staan

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de inzet en het meedenken van onze monteur. Wij vinden het belangrijk dat er niet alleen naar het directe probleem wordt gekeken, maar ook naar mogelijke oorzaken of toekomstige aandachtspunten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Jammer dat het probleem op dit moment nog niet volledig is opgelost, maar we hopen dat dit na de komende reparatie alsnog het geval zal zijn.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

We hebben een hele slechte ervaring met…

We hebben een hele slechte ervaring met fietspechpas.
Echt heel vaak mail en belcontact gehad maar de communicatie bij het bedrijf is ver te zoeken.
Vanaf oktober bezig geweest om een elektrische fiets te laten maken.
In totaal zijn er 4 monteurs langs geweest en gister kwam Mike van fietspechpas langs en die heeft uiteindelijk de fiets kunnen maken waar we super blij mee zijn!
Dus alle lof voor Mike want die heeft super goed werk verricht!!!

11. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het traject voor de reparatie van uw fiets zo lang heeft geduurd en dat de communicatie niet altijd naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wel zijn we blij om te horen dat monteur Mike het probleem uiteindelijk heeft kunnen oplossen en dat u tevreden bent met zijn werk. We zullen uw compliment zeker aan hem doorgeven.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie en planning verder te verbeteren.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen eens een ster waard

3 maanden moeten wachten tot ze eindelijk het onderdeel binnen hadden en dan horen dat het niet alleen het onderdeel defect is maar nog 3 onderdelen. Van een reparatie van nog geen €100 naar een reparatie van ruim €600
Als de 2de monteur niet heeft doorgegeven dat de 1ste monteur had moeten zien dat er meerdere defecten waren had ik erin geloofd. Nu is het gewoon je boordje schoon praten hoe erg ze het vinden. Wees gewoon eerlijk.

9. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een reparatie langer duurt dan verwacht en de kosten uiteindelijk hoger uitvallen dan in eerste instantie gedacht.

In sommige gevallen blijkt tijdens de reparatie dat er meerdere onderdelen defect of versleten zijn. Wij proberen dit altijd zo transparant mogelijk te communiceren voordat we verdere werkzaamheden uitvoeren, zodat u zelf kunt beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren.

We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring kan zijn en nemen uw feedback mee om onze communicatie en diagnose waar mogelijk te verbeteren.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kijken we uiteraard graag met u mee.

Ontzettend vriendelijk persoon

Ontzettend vriendelijk persoon. Ondanks onjuist geleverde spullen goede inzet tonen.

10. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze monteur als vriendelijk heeft ervaren en dat zijn inzet werd gewaardeerd, ondanks dat de geleverde onderdelen niet helemaal juist waren.

We doen altijd ons best om tot een goede oplossing te komen en waarderen uw begrip in deze situatie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, zo komen afspraken na en denken met je mee. Zeer klantvriendelijk fietsenmakers. Ik ga ze vaker gebruiken.

6. mars 2026

Svar fra Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over het meedenken en de klantvriendelijkheid van onze monteurs.

Mooi om te lezen dat u in de toekomst vaker gebruik wilt maken van onze service. Wij staan uiteraard graag weer voor u klaar.

Team Fietspechpas

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv