Erg teleurstellende ervaring. Mijn pakket is nooit bij mij aangekomen - het lijkt door iemand anders te zijn opgehaald, maar daar kan ik niets aan doen. Ik heb wel een reactie gekregen van de klantens... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en na telefonisch contact is dat hersteld. Ik wacht nog op terugbetaling maar dat kan 14 dagen duren. Een paar dagen later mijn aankoop installeren. En er o... Vis mer
2 mooie fietstassen besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd. Scherp geprijsd, prima product. Zou daar de volgende keer weer bestellen.
Snelle levering en leuke tas. Mis alleen 2e bevestiging ( zitten alleen bevestigingen aan bagagedrager) en er zitten 2 stukken stof oid bij waarvan volstrekt onduidelijk is waar ze voor dienen. (Geen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Kontaktopplysninger
Steenstraat 19, 5521KN, Eersel, Nederland
- 085-06 06 662
- info@fiets-stoeltje.nl
- fiets-stoeltje.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Krijg al een paar dagen geen feedback…
Krijg al een paar dagen geen feedback op een bestelling die volgens de pakketdienst al lang afgeleverd had moeten worden. Al wel betaald maar nog geen reactie van deze leverancier.
Goede keuze en snelle levering!
Goed produkt
Goede prijs/kwaliteit
Item was zoals aangegeven.
Goede prijs/kwaliteit
Levering was zoals aangegeven
Top ervaring
Het was snel geleverd en alles was in orde. De handleiding die erbij zat was ook heel duidelijk en het stoeltje was binnen 5 minuten geïnstalleerd.
Alle communicatie en levering is volledig correct verlopen.
Goede prijs en service
Goede service voor goede prijs.
Ik verwarde deze site met een andere. Excuses daarvoor.

Svar fra Fiets-stoeltje.nl
Het is nu 6 weken geleden dat ik een…
Het is nu 6 weken geleden dat ik een fietshelm besteld heb en steeds wordt gezegd: volgende week of het is beter als je mailt. Alleen wordt er nooit op gereageerd. Het is dus inderdaad oplichting. Wat een onaardige man aan de lijn zeg! Hij begon nog te lachen ook.

Uitstekend!
Snel verstuurd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit
Fietsstoeltje.nl is een uitgebreide…
Fietsstoeltje.nl is een uitgebreide webwinkel met kwaliteitsproducten.
Prima mooie stoeltjes en scherm
Prima mooie stoeltjes en scherm. Snel geleverd.
Snel advies ontvangen en daarna ook…
Snel advies ontvangen en daarna ook snel de bestelling.
Klantvriendelijk en erg behulpzaam aan…
Klantvriendelijk en erg behulpzaam aan de telefoon bij het uitzoeken van een oplossing van het plaatsen van een achterzichtje
Ik heb my bestelling niet ontvangen.
Fijne website
Fijne website, en de bestelling werd snel geleverd.
goeie service en mooie producten
2 achterzitjes besteld
2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar zeker ook over de service. Een aanrader dus.
Goede service, snelle reactie op mijn mail en ook nog eens een super mooi windscherm erbij als presentje. Top.
Goede prijs en verzending spareparts…
Goede prijs en verzending spareparts van fietsstoeltjes. Voetsteuntjes voor de Bobike achterzitje waren hier, bij als een van de weinig webshops te krijgen!
Snelle levering goede service
Snelle levering , goede service
Bestelling niet geleverd, oplichting!
Bestelling zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden, dat zijn er 4 geworden. 6 dagen na het "versturen" van mijn pakketje heb ik nog altijd geen track en trace en betwijfel ik of het pakketje uberhaupt wel verzonden is.
Al 2 keer contact opgenomen en telkens zou het uitgezocht worden en zou ik gemaild worden, maar dat is niet gebeurd tot nu toe.
Ik begin te denken dat dit oplichters zijn. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en op een andere website bestellen. Bij deze website ontvang je je bestelling weken later (als dat uberhaupt nog gaat gebeuren) of helemaal niet.....
Update- ondertussen 6 keer contact gehad, telkens met loze beloftes. Er wordt niet meer gereageerd door het bedrijf dus ik kan concluderen dat hier helaas oplichters aan de gang zijn. Bestel hier niet!

Svar fra Fiets-stoeltje.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.