Fiets-stoeltje.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg teleurstellende ervaring. Mijn pakket is nooit bij mij aangekomen - het lijkt door iemand anders te zijn opgehaald, maar daar kan ik niets aan doen. Ik heb wel een reactie gekregen van de klantens... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling en na telefonisch contact is dat hersteld. Ik wacht nog op terugbetaling maar dat kan 14 dagen duren. Een paar dagen later mijn aankoop installeren. En er o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 mooie fietstassen besteld, geleverd binnen de afgesproken tijd. Scherp geprijsd, prima product. Zou daar de volgende keer weer bestellen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering en leuke tas. Mis alleen 2e bevestiging ( zitten alleen bevestigingen aan bagagedrager) en er zitten 2 stukken stof oid bij waarvan volstrekt onduidelijk is waar ze voor dienen. (Geen... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med sykkeltilbehør

Skrevet av virksomheten

De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

73 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top ervaring

Het was snel geleverd en alles was in orde. De handleiding die erbij zat was ook heel duidelijk en het stoeltje was binnen 5 minuten geïnstalleerd.

Alle communicatie en levering is volledig correct verlopen.

18. mai 2026

Goede prijs en service

Goede service voor goede prijs.
Ik verwarde deze site met een andere. Excuses daarvoor.

18. mai 2026

Svar fra Fiets-stoeltje.nl

Bedankt voor uw review, geen probleem, veel fietsplezier gewenst!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is nu 6 weken geleden dat ik een…

Het is nu 6 weken geleden dat ik een fietshelm besteld heb en steeds wordt gezegd: volgende week of het is beter als je mailt. Alleen wordt er nooit op gereageerd. Het is dus inderdaad oplichting. Wat een onaardige man aan de lijn zeg! Hij begon nog te lachen ook.

19. mai 2026

Svar fra Fiets-stoeltje.nl

Op de bestelde fietshelm stond van te voren aangegeven dat deze een langere levertijd had en Niet op voorraad was (betreft een nieuwe kleur/maat model) hierdoor is de levertijd lang. U heeft aangegeven hem te willen annuleren via de telefoon, dat is zeker mogelijk hiervoor hebben we echter even schriftelijk een berichtje nodig. Dan wordt dit zonder problemen opgepakt. De reden dat er gelachen werd komt door uw eigen sarcastische opmerking dat dat dan ook zeker 6 weken ging duren waarna u ophing. Een bestelling kan ter aller tijde geannuleerd worden, helaas hebben wij levertijden van nieuwe producten niet zelf in de hand en moeten op de informatie die wij krijgen van fabrikanten af gaan die wij doorspelen.

We horen graag om welke order het gaat en dan wordt hij gewoon netjes geannuleerd en verwerkt.

2 achterzitjes besteld

2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar zeker ook over de service. Een aanrader dus.

17. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, snelle reactie op mijn mail en ook nog eens een super mooi windscherm erbij als presentje. Top.

7. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling niet geleverd, oplichting!

Bestelling zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden, dat zijn er 4 geworden. 6 dagen na het "versturen" van mijn pakketje heb ik nog altijd geen track en trace en betwijfel ik of het pakketje uberhaupt wel verzonden is.

Al 2 keer contact opgenomen en telkens zou het uitgezocht worden en zou ik gemaild worden, maar dat is niet gebeurd tot nu toe.

Ik begin te denken dat dit oplichters zijn. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en op een andere website bestellen. Bij deze website ontvang je je bestelling weken later (als dat uberhaupt nog gaat gebeuren) of helemaal niet.....

Update- ondertussen 6 keer contact gehad, telkens met loze beloftes. Er wordt niet meer gereageerd door het bedrijf dus ik kan concluderen dat hier helaas oplichters aan de gang zijn. Bestel hier niet!

25. mars 2026

Svar fra Fiets-stoeltje.nl

Er is zeker gereageerd en er is telefonisch contact geweest en is na mislukte levering door toeleverproblemen is de bestelling geannuleerd en gecrediteerd.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv