Farmasiet Anmeldelser

1 022

3,7

Ved bestilling av varer , utstyr eller medisiner de sender kortholder dato ( Exp. Dato ). Ved retur av varer de krever kr. 71 for retur . Vi må betale retur kostnad for feilen som de har gjort.

Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Vis mer

Pleier alltid få varene raskt, men denne gangen var det en mix-up og jeg hadde ikke fått hentemelding fra Instabox og varene ble sendt tilbake. Fått raskt svar hver gang fra Farmasiet på dette, og... Vis mer

Jeg kjøpte en blodtrykksmåler, som måler idiotisk høye verdier, langt over riktig. Jeg har forsøkt det på flere enn meg selv. Sånne feil målinger gir jo bare stress og høyt blodtrykk. Får ikke lever... Vis mer

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Apotek på nett
  2. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Medisinutsalg
  3. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Apotek
  4. Nr. 15 av de 19 beste virksomhetene i kategorien Kosttilskuddsbutikk

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Middels

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

(1 022)

288 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte apotekvarer hjem

Bestilte apotekvarer hjem, de kom mellom 09 og 22 sto det, det skulle være 4 pakker, med bla ernæring og sondemat. Fikk bare 2 pakker på tirsdag, men de andre var ikke der. Så fikk jeg melding 5 min senere at de ikke fant pakken min, så de skulle komme idag på lørdag, også mellom 09 og 22.
Jeg er ikke hjemme på lørdag, jeg skulle hatt alle pakkene på tirsdag.! Fikk naboen til å åpne, og jaggu var det ikke ÉN pakke DER! IKKE TO. Så nå må jeg vente enda en uke på den siste pakka. Helt utrolig at det går ann.

3. mars 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Takk for at du gir oss din tilbakemelding på denne leveringen, vi skjønner godt at dette ikke var en god opplevelse! Dette ble mye merarbeid for deg og det skjønner vi var svært frustrerende. Ta gjerne kontakt med oss på Kundeservice slik at vi kan hjelpe deg videre. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Veldig god service

Veldig god service - da jeg hadde glemt å legge til en vare på bestillingen som nettopp var lagt inn fordi den allerede var pakket, men jeg slapp å betale frakt på den ene varen!☺️

6. mars 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Sissel. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig god helg, hilsen oss i Farmasiet

Jeg opplever Farmasiet som et…

Jeg opplever Farmasiet som et kundevennlig selskap som er åpent for dialog. Jeg måtte refundere legemidler fordi jeg hadde kjøpt feil. Selv om selskapets retningslinjer sier at slike varer normalt ikke kan returneres, gjorde de et unntak i min sak siden jeg hadde en god grunn. Dette opplevdes som svært positivt, og jeg setter stor pris på den gode kundeservicen.

5. mars 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Veronica. Takk for din hyggelige tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Farmasiet - beste kundeservice

Jeg har vært kunde hos Farmasiet lenge, men denne opplevelsen minnet meg virkelig på hvorfor jeg fortsetter å handle der.

Jeg opplevde en liten feil med en ordre og tok kontakt med kundeservice. Jeg fikk raskt svar fra Christina, som både beklaget situasjonen og umiddelbart tilbød en enkel løsning. Det hele ble håndtert utrolig raskt, hyggelig og profesjonelt – helt uten kompliserte prosesser.

Det som virkelig gjorde inntrykk var hvor løsningsorientert og kundevennlig dialogen var. Ny pakke ble sendt med en gang, og jeg satt igjen med følelsen av å bli tatt på alvor som kunde.

Kundeservice som dette forklarer egentlig alt om hvorfor Farmasiet er så bra. Effektivt, hyggelig og utrolig kundevennlig.

En veldig fornøyd kunde ❤️

5. mars 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det setter vi veldig stor pris på - fornøyde kunder motiverer oss i hverdagen vår. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Pakke nok en gang levert til feil…

Pakke nok en gang levert til feil leveringssted, fordi Farmasiet ikke lar deg velge pålitelige pakkeleverandører. jeg ennå har til gode å ha en feilfri levering med PostNord, og også denne gangen ble den levert feil. Anbefaler Farmasiet å legge til Posten som valgmulighet - da vil mange misfornøyde kundeandmeldelser forsvinne.

3. mars 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Så leit å høre at du ikke fikk pakken din slik du ønsket. Vi tar med oss din tilbakemelding i vår vurdering av samarbeidspartnere. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Treg levering og brysomme farmasøyter…

Treg levering og brysomme farmasøyter som stiller upassende spørsmål om varer til barn med spesielle behov

Svar fra Farmasiet

Hei Olivia. Takk for din tilbakemelding. Så leit å høre at du opplever det slik. Når farmasøytene våre kontrollerer resepter trenger de noen ganger ekstra informasjon for å kunne gi riktig veiledning og tilpasset helsehjelp, derfor kan det være behov for avklaringer. Dersom du opplever forsinkelser ved transport av varer fra oss kan du gjerne ta kontakt med oss på Kundeservice slik at vi kan hjelpe deg og finne gode løsninger. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Pakken ble ikke levert i postkassen

Pakken ble ikke levert i postkassen, men etterlatt utenfor postkassen av Helt Hjem. Fristelsen ble for stor for en tyv som etterlot emballasjen, men Farmasiet krediterte tapet. Helt Hjem burte tatt pakken til utleveringssted da den ikke gikk i postkassen. Jeg anbefaler ikke å få pakker i postkassen.

28. februar 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Tor. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding om dette. Så leit å høre at din pakke ble stjålet! Godt å høre at du fikk god hjelp på vår Kundeservice. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Veldig grei nettside får også beskjed…

Veldig grei nettside får også beskjed fra farmasøyt angående bruk av visse medisiner, for eksempel bruk og blant annet ikke å. Bruke samtidig

2. mars 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Per-Arne. Takk for hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Enkel og rask måte å hente ut…

Enkel og rask måte å hente ut reseptvarer hvor man slippe å trekke kølapp, vente på tur, vise legitimasjon, fortelle hva man ønsker å ta ut, vente på at det finnes fram og godkjennes av en 3.person, betale, svare på om en vil ha pose eller ikke, og navigere seg ut av butikken uten å krasje bort i andre kunder og bli distrahert av andre varer og folk og at det langt tilbake til bilen og hvor var det jeg parkerte bilen igjen og husket jeg å registrere bilen i EasyPark appen og har jeg husket alt jeg skulle i sentrum idag og hva skal vi ha til middag idag og montro jeg skal hente dattera i sammen slengen og håper det ikke er masse trafikk nå på veien hjem.... Så ja, jeg anbefaler å bruke Faramasiet.no for å få tak i reseptvarer og andre produkter på en enkel og rask måte.

28. februar 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Takk for en hyggelig og godt beskrevet tilbakemelding! Vi er helt enige med deg :) Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Elendig leveranse

Viktig medisiner ble ikke levert pga Gordon ikke fant ut hvor jeg bodde. Hva med å ringe?
Fortsatt ikke fått resept medisiner

Svar fra Farmasiet

Hei Jan. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at du også er i kontakt med oss på kundeservice slik at vi får avklart dette og levert deg din bestilling fra oss. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Dårlig opplevelse å handle på farmasiet.

Jeg får veldig dårlig opplevelse av å kjøpe varer fra farmasiet. Det kommer ikke klar informasjon på farmasiet.no, at kjøpte varene ikke kan returneres. Men farmasiet tar det tilbake og fakturer hele beløpet på den som bestilte varer. Så jeg lurer på hva gjør farmasiet videre med varene jeg har betalt fir? For da jeg fikk ikke hente pakken på rema1000( grunnet dårlig oppførsel og manglende kunnskap hos ansatte i butikken.) Måtte jeg betale det hele beløpet for varene som jeg aldri fikk og for dårlig tjenneste fra de andre.

26. februar 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Stella. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.

I utgangspunktet har du 14 dagers angrerett på varer kjøpt på nett.
Av hensyn til hygiene eller kvalitet på produktene finnes det noen unntak:
Legemidler, både reseptfrie og reseptbelagte,
Medisinsk utstyr og intimvarer.

Varer som ikke omfattes av angreretten er merket med aktuell kategori under "Kategori" i produktomtalens "Bruk og dosering". Om disse produktene likevel returneres, vil de ikke bli refundert.

Dette informerer vi om på våre hjemmesider og i salgsbetingelsene våre.

Så leit å høre om din opplevelse hos ditt hentested, vi følger opp dette med vår transportør.

Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet.

Fikk god og rask hjelp av farmasøyt i…

Fikk god og rask hjelp av farmasøyt i forbindelse med bestilling av resept der andre apotek sliter med leveringsvansker.

Svar fra Farmasiet

Hei Øystein. Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Hilsen oss i Farmasiet

Dårlig kundeservice av farmasøytene

Har handlet mange ganger hos Farmasiet, og alt går strålende helt til du må ha kontakt med en farmasøyt. Flere ganger har jeg opplevd dem som arrogant, uhøflige og lite behjelpelige. Her bør noen sendes på kurs i kundebehandling.

18. desember 2025

Svar fra Farmasiet

Hei Maria. Så leit å høre om din erfaring med våre farmasøyter. Vi tar med oss din tilbakemelding videre. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

For å bruke den lovpålagte angreretten…

For å bruke den lovpålagte angreretten som alle fjernkjøpere har her i Norge krevde de at jeg tok bilde av produktet før jeg kunne få bruke angreretten og sende det tilbake.

Både før og etter bilder ble sendt:

Ba flere ganger om å få sende det med Posten eller PostNord og betale frakten selv for det hadde blitt billigere for min del men dette ble totalt ignorert og de tok betalt for returfrakt fra egen sender (HeltHjem).

Lite til ingen imøtekommelse, ignorerer det de ønsker av kundens meldinger og hevder derers "bedrifts policy om retur" trumfer Norges Lov om Angrerett.

Kommer ikke til å fortsette å kjøpe store mengder medisinsk forbruksmateriell, reseptbelakt medisiner, utstyr, hjelpemidler eller annen reseptfri medisin.

De tusenvis av kronene kan jeg heller bruke på et nettapotek og eller fysisk apotek der det finnes bedre kundebehandlere.

Har vert fornøyd i mange år men nå må jeg jeg advare andre om å kanskje tenke på alternativer om du ønsker å bli hørt som kunde og ikke bare overkjørt av Farmasiet.no.

Mitt råd: Styr unna, inntill de kan ansette noen som er kompetente nok til å styre både bedriften og kundesenteret og få kunden i fokus.

Dette har vert en farse uten like!

Svar fra Farmasiet

Hei. Takk for at du tar kontakt og gir oss din tilbakemelding! Vi er nødt til å følge strenge rutiner for angrerett av hensyn til hygiene og kvalitet på produktene. For å kunne fange opp retur inn til oss slik at vi kan refundere kundene må vi også ha et standardisert retursystem. Jeg ser at du har vært i kontakt med oss på Kundeservice og funnet en løsning slik at du får returnert varene du ønsket. Vi tar med oss dine tilbakemeldinger videre når vi evaluerer. Ønsker deg en fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

Veldig bra kundeservice👍👍 ved telefon…

Veldig bra kundeservice👍👍 ved telefon kontakt.
Fikk bekreftelse på mail med en gang. Kan ikke bli bedre…

Svar fra Farmasiet

Hei Sissel. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Kjempebra kundeservice

Jeg føler at Farmasiet tar deg på alvor, og gjør det de kan for å løse problemer som oppstår når en medisin ikke kan skaffes. Det være seg enten tilsvarende medisiner eller andre styrker som til sammen utgjør det du trenger.

19. februar 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Maj Britt. Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Synes det var fryktelig irriterende at…

Synes det var fryktelig irriterende at østrogen plastrene kan ha blitt ødelagt under transport med Postnord. Nå må jeg vente med oppstart til resepten min og pengene mine blir refundert før jeg kan få hentet nye å startet opp.

Svar fra Farmasiet

Hei Jeanette. Når vi sender legemidler til våre kunder, er det svært viktig at de transporteres under riktig temperatur for å sikre at kvaliteten ikke påvirkes. Dessverre oppstod det en teknisk feil med kjøleaggregatet på bilen pakken din ble fraktet med. Vi kan derfor ikke garantere at legemidlene har vært oppbevart innenfor anbefalt temperatur gjennom hele transporten.

Av hensyn til din trygghet og for å sikre at du mottar legemidler med riktig kvalitet, velger vi derfor å være føre var.

Vi beklager så mye ulempene dette medfører for deg, og vi følger selvfølgelig opp saken videre slik at du får en god løsning så raskt som mulig.

Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Rask hjelp.

Svar fra Farmasiet

Hei Stine, takk for din hyggelige tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmsiet

Har vært enkelt før

Har vært enkelt før, men nå gikk det ikke, bestillingen ligger på kontoen min hos dere

Farmansiet.no

3 Salvia jordbær
3 Salvia solbær

Saks nr306169
Saksbehandler Bente tok saken på alvor og raskt
Jeg har brukt dere en del og vil fortsette, har ikke Bankid
Bruker

Betalt 427,20 er trukket ra mi konto levering

18. februar 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Takk for at du tar kontakt med oss. Godt å høre at du får god hjelp av vår kundeservice. Vi tar med oss din tilbakemelding videre. Ønsker deg en fin dag,

Topp service

Kunnskap og service fra kundebehandler og farmasøyt

Svar fra Farmasiet

Hei. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag. Hilsen oss i Farmasiet