Farmasiet Anmeldelser

1 022

3,7

Ved bestilling av varer , utstyr eller medisiner de sender kortholder dato ( Exp. Dato ). Ved retur av varer de krever kr. 71 for retur . Vi må betale retur kostnad for feilen som de har gjort.

Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Vis mer

Pleier alltid få varene raskt, men denne gangen var det en mix-up og jeg hadde ikke fått hentemelding fra Instabox og varene ble sendt tilbake. Fått raskt svar hver gang fra Farmasiet på dette, og... Vis mer

Jeg kjøpte en blodtrykksmåler, som måler idiotisk høye verdier, langt over riktig. Jeg har forsøkt det på flere enn meg selv. Sånne feil målinger gir jo bare stress og høyt blodtrykk. Får ikke lever... Vis mer

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Apotek på nett
  2. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Medisinutsalg
  3. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Apotek
  4. Nr. 15 av de 19 beste virksomhetene i kategorien Kosttilskuddsbutikk

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Middels

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

(1 022)

288 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kjempefornøyd!

Aldri hatt noen problemer med de, kundeservice har vært rask, hyggelig og hjelpsom. Gode priser, tilbud og utvalg. Enkel nettside. Har alltid valgt ekspresslevering, så vet ikke noe om hvordan de er ellers. De få gangene noe har oppstått har det vært på Porterbuddy sin side. Anbefaler Farmasiet altså!🙌

26. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Maren. For en hyggelig tilbakemelding å få - det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen hos oss skal være. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

God service og raske til å rette opp…

God service og raske til å rette opp ved eventuelle feil.

26. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Knut. Takk for din hyggelige tilbakemelding, godt å høre at vi kan rydde opp når vi gjør feil! Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Mer en dobbling i pris

Farmasiet har nå økt prisen på Nycoplus C-vitamin 200g tyggetabletter. Dem har ikke bare økt prisen, men dem dobblet prisen og la på 11 kr mer.

Før kostet den 79kr, nå koster den 160 kr for samme boks.

Dette er jeg meget misfornøyd med.

25. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Takk for din tilbakemelding. Prisene våre justeres jevnlig ut fra konkurransesituasjonen og markedet generelt. Målet er å tilby gode priser på hele sortimentet vårt, kombinert med rask levering og lav fraktkostnad. Vi håper du opplever at det totalt sett lønner seg å handle hos oss. Vil det være aktuelt for deg å teste ut denne kanskje? https://www.farmasiet.no/catalog/kosttilskudd-og-ernaering/vitaminer-og-mineraler/nycoplus-c-vitamin-tab-250-mg,5007702
Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

God service

22. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Randi. Takk for din hyggelige tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Kjapt svar

Kjapt svar. Litt kort beretning i første svar. Utmerket i annen runde!

22. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Jørgen. Takk for din tilbakemelding, godt å høre at vi klarte oss bedre i annen runde :) Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

19. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Josefine. Takk for din hyggelige tilbakemelding! Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Elendig service

Elendig service, gir ikke beskjed om utsolgte varer.

20. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei, og takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi har sendt deg en e-post med informasjon om hvorfor den ene varen på bestillingen din ble kansellert – for å lese den må du logge inn med BankID.
Kundeservice er tilgjengelig nå, og du er velkommen til å ta kontakt dersom du har flere spørsmål:
Telefon: 33 74 03 24, Chat: farmasiet.no/kontakt-oss eller E-post: kundeservice@farmasiet.no
Vi håper du gir oss en ny sjanse til å hjelpe deg. Hilsen oss på Farmasiet

god kundeservise

full tilfreds

20. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Per, takk for din hyggelige tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Utrolig raskt og fin pris.

Utrolig raskt og fin pris.

18. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Rask service og hyggelige personer

Rask service og hyggelige personer. Takk for rask tilbakemelding.

18. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Alicja. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Bestilte feil vare

Bestilte feil vare, sendte eposten om å kansellere varen halv time etter. Dette var umulig visst nok. Useriøst sjappe.

Oppdatert: lovet dem 5 stjerner om de rettet på oppførselen sin.

15. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Juey, Takk for at du tar kontakt med oss. Vi har dessverre stengt Kundeservice på helligdagene og fikk derfor ikke håndtert din forespørsel slik at vi fikk stoppen bestillingen din. Beklager ulempen dette er for deg. Vi arbeider med en løsning der vi ser på mulighetene for at kundene selv kan kansellere innen en viss tid. Dersom du ønsker det kan du ta kontakt med oss på kundeservice igjen så ordner vi med fraktfri retur av produktene dine. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Jeg har kjøpt det jeg trenger men dere…

Jeg har kjøpt det jeg trenger men dere kunne ikke sende produktene hjem.
Dette er uakseptabelt!!!

4. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Bogdan. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen, ta gjerne kontakt med oss på Kundeservice så kan vi hjelpe deg. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

God kundeservice

Opplevde problem grunnet pakkingen av varen, men kundeservice var raske til å svare og ordne opp.

14. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Veronika. Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Ikke kjøp bare fordi det er billig ikke verdt bryet senere!

Jeg prøvde å sette over legen med kundeservice de venta i 2 min og la på meg rett etter når feilen ble gjort av misforståelse. Oxynorm skal man kun ta 4 på en dag ja men så så de at det sto det selv om jeg fikk en beholdning på 28 så sendte de meg bare 4 og når jeg sier jeg trenger at de svarer når jeg har legen på telefon som er mer prioritering siden de tar inn akutte henvendelser så viser de meg null empati for at de har ødelagt for meg når jeg sitter med så mye smerter og utelukket mine tabletter som jeg mangler. Om det er noen medisiner du trenger virkelig bedre å sende noen til apoteket for deg eller kjøpe det selv aldri avheng deg på denne nettsiden, for når du trenger hjelp så kommer du ikke til å få det!
Ps jeg har bevis på at min lege skrev riktig og de misforstod!

10. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei, og takk for at du delte din opplevelse med oss.

Vi forstår at dette har vært en svært frustrerende situasjon, og vi beklager at du har følt deg lite ivaretatt. Det er aldri hyggelig å lese at en kunde sitter igjen med en slik følelse – særlig i en periode som tydelig har vært krevende.

Vi har hatt kontakt med deg flere ganger og genuint ønsket å hjelpe deg. Samtidig er vi som apotek pålagt å følge de merknadene og instruksjonene som legen har skrevet på resepten.

Beklager ulempene dette er for deg.

Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Dere kan ikke levere til Utsira

Dere kan ikke levere til Utsira, en hel kommune uten tilbud fra dere.

Det skulle ikke være lov å drive apotekvirksomhet i Norge på nett, og utelukke hele kommuner. Dette er noe å ta opp på Stortinget.

Vinmonopolet har leveringsplikt, NMD hadde leverings og lagerplikt.

Skam dere

6. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei, og takk for tilbakemeldingen.
Vi forstår frustrasjonen din! Som nettapotek har vi ikke forsendelsesplikt til hele Norge – den leveringsplikten som finnes i apotekloven gjelder for fysiske kunder, ikke netthandel med forsendelse. Vi ser hele tiden etter muligheter til å få sendt pakker til alle deler av landet, det er et ønske vi deler. Men tilbakemeldinger som din er nettopp det vi trenger for å bli bedre. Vi jobber kontinuerlig med å utvide og forbedre leveringstilbudet vårt, og det å nå ut til flest mulig i hele Norge er noe vi tar på alvor i det arbeidet. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Bestilte en vare fra Farmasiet

Bestilte en vare fra Farmasiet, men oppdaget at adressen var feil før levering. Tok derfor direkte kontakt med Helthjem, som bekreftet at de skulle endre leveringsadresse til hentested. Likevel ble dette ikke gjort, og pakken ble sendt til gammel adresse.

Jeg tok kontakt med kundeservice hos Farmasiet, og fikk til svar at jeg burde kontaktet dem først, og at de ikke har mulighet til å gjøre noe når pakken er levert. De gjorde riktignok et “unntak” og refunderte produktet, men jeg måtte fortsatt betale for frakten.

Opplever dette som lite rimelig, da jeg faktisk forsøkte å rette opp feilen i forkant, basert på informasjon fra leverandøren deres. At jeg da likevel må dekke fraktkostnaden føles som dårlig oppfølging mellom samarbeidspartnere, som kunden ender opp med å betale for.

Alt i alt en skuffende opplevelse av kundeservice.

15. april 2026

Svar fra Farmasiet

Hei, og tusen takk for at du tar deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi er glad for at kundeservice kunne gjøre et unntak og refundere produktet, men vi forstår at du sitter igjen med en skuffende opplevelse – og den tar vi på alvor.

Vi vil likevel presisere at ansvaret for å oppgi korrekt leveringsadresse ved bestilling ligger hos kunden.

Tilbakemeldingen din er nyttig for oss, og vi tar den med oss i arbeidet med å gjøre både rutiner og samarbeidet med våre leveringspartnere enda bedre fremover. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Egentlig burde det vært mulig å gi…

Egentlig burde det vært mulig å gi flere stjerner da kundeservicen er topp!!! Kommer til å bli mitt faste online apotek etter min interaksjon med de.Hadde problemer ned at pakken ikke dukket opp når den var sagt at den skulle fra transportør,chat virker jo ikke fordi de hadde AI i tillegg svarte de ikke på email,jeg tok kontakt med Farmasiets kundeservice som overtok kontakten resultatet er at pakken var borte,sæ farmasiet sender meg ny.Super kundeservice Anbefaler denne butikken til alle.

24. april 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Toril. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss på Farmasiet