Farmasiet Anmeldelser

1 023

3,7

Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Vis mer

Ved bestilling av varer , utstyr eller medisiner de sender kortholder dato ( Exp. Dato ). Ved retur av varer de krever kr. 71 for retur . Vi må betale retur kostnad for feilen som de har gjort.

Pleier alltid få varene raskt, men denne gangen var det en mix-up og jeg hadde ikke fått hentemelding fra Instabox og varene ble sendt tilbake. Fått raskt svar hver gang fra Farmasiet på dette, og... Vis mer

Jeg kjøpte en blodtrykksmåler, som måler idiotisk høye verdier, langt over riktig. Jeg har forsøkt det på flere enn meg selv. Sånne feil målinger gir jo bare stress og høyt blodtrykk. Får ikke lever... Vis mer

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Apotek på nett
  2. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Medisinutsalg
  3. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Apotek
  4. Nr. 15 av de 19 beste virksomhetene i kategorien Kosttilskuddsbutikk

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Middels

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svært førnøyd

Svært førnøyd

16. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Mahmoud. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

De forholder seg ikke til norsk kjøpslov og angrerett

De forholder seg ikke til norsk kjøpslov og angrerett. Viktig informasjon, som kunden bør få før kjøpet, er gjemt på hjemmesiden, slik at det er veldig vanskelig å finne. Lurer kundene. Elendig kundeservice. Anbefaler å handle hos mer seriøse aktører, i stedet for å kaste bort penger her.

7. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Camilla. Takk for din tilbakemelding, den tar vi med oss videre. All informasjon om Angrerett og Reklamasjon finnes her https://www.farmasiet.no/kundesenter Vi er lei oss for opplevelsen du har hatt! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Jeg er svært misfornøyd

Jeg er svært misfornøyd. Jeg bestilte seks pakker med klorheksidin, men mottok bare én. Jeg har verken fått pengene tilbake eller fått tilsendt de manglende varene.
Jeg kommer ikke til å bestille noe mer fra dette firmaet, og jeg vil heller ikke anbefale dem til andre.

2. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei. Så leit å høre om din erfaring - det er jo ikke slik vi ønsker det skal være når du bestiller fra oss. Jeg ser at vi har vært i kontakt med transportør i flere omganger på din ordre, det kan se ut til at den siste pakken din er på avveie. Fint å se at vi er i kontakt med deg på Kundeservice også - da følger vi opp videre der. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Rask tilbakemelding..Men at kunden skal…

Rask tilbakemelding..Men at kunden skal betale returkostnadene når Instaboxen ikke fungerer? Det er ikke greit!!!

11. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Nina. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, beklager så mye for din opplevelse. Vi har vært i kontakt med Instabox og fått en annen beskjed dessverre. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Superrask levering

Alltid superrask levering! Handler mye hos Farmasiet, og hver gang så kommer pakken dagen etter! Mye raskere enn jeg forventer, og det er superimponerende. Får alltid riktig produkter, og selve bestillingsprosessen er superenkel. ELSKER å handle her.

9. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Wow, Nora! Det er akkurat slik vi ønsker det skal være å handle hos oss! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fikk god hjelp

11. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Så hyggelig å høre, Hadil! Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Gode priser!

Godt utvalgt av varer, med gode priser! Enkel og oversiktlig nettside, som også tilbyr kjøp av varer man har resept på. Alltid effektiv levering, og kundeservice er flinke.

9. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Andrea. Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon…

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon på deres produkt uten noe som helst erstatning. I kommentarfeltet rundt produktet hadde cirka 70-80% samme reaksjon. Hele min familie reagerte likt og vi har 3 små barn yngste 1 år.

3. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Sara Linn. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Uansett hvor mildt et hudpleieprodukt er vil det innimellom være noen som får reaksjon. Vi tar med oss din tilbakemelding videre i vår vurdering av sortiment. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Måtte be om nytt produkt da pumpen som…

Måtte be om nytt produkt da pumpen som sto i min Actinica krem ikke fungerte, en hyggelig samtale med kundeservice var dette problemet løst på et par minutter med at jeg får tilsendt nytt produkt.

8. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Kjell. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen! Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Meget dårlig kundeoppfølging

Jeg bestilte varer hos Farmasiet 22.5. Torsdag 4.6 var jeg i kontakt med kundeservice i og med at jeg ikke hadde mottatt noen informasjon om at varene var på vei. De lovet å komme tilbake til meg etter å ha kontaktet transportør. Hørte ikke mer fra de før jeg selv måtte ta kontakt mandag 8.6. Da viser det seg at Post Nord aldri har mottatt pakken. Dette kunne Farmasiet ha ordnet opp i for lenge siden. Dårlige rutiner i firmaet og meget slett kundeservice.

8. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Eva. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at du opplevde dette og du ikke fikk tilbakemelding fra oss like raskt som du ønsket. Noen ganger kan det ta tid før transportørene svarer oss dessverre, men vi burde ha oppdatert deg og gitt beskjed om at vi følger opp og følger med. Håper du gir oss en mulighet til å rette opp inntrykket ved en senere anledning. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Topp service og priser!

Jeg får alltid raskt svar på mail/chat. Alltid en vennlig tone og uslåelige priser ift.andre apotek! Rask levering.

5. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Kari. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss videre. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fikk rakst svar på kundservice og fikk…

Fikk rakst svar på kundservice og fikk endret leveringstidspunkt på kort varsel. Veldig imøtekommende personal.

1. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Anette. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Pakken skulle leveres med instabox…

Pakken skulle leveres med instabox innen 1-2 dager. Nå har det gått 4….

1. juni 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Bente. Beklager for din opplevelse - så leit å høre at vår transportør var forsinket. Slik ønsker vi jo ikke at det skal være når du bestiller fra oss. Så fint å se at du har vært i kontakt med oss på Kundeservice også slik at vi får sjansen til å kompensere deg. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fornøyd

Har bestilt varer en del ganger nå, og har vært godt fornøyd med hver forsendelse, både med pakking og levering. Har kontaktet kundeservice én gang på check out-siden, på kvelden, og fikk svar dagen etter.

Svar fra Farmasiet

Hei Marisa. Takk for din hyggelige tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Pakken min ble borte,men dere klarte på…

Pakken min ble borte,men dere klarte på en veldig fint måte å fikse det.
Mariana

29. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Mariana. Så leit å høre at pakken din ble borte, men godt å høre at vi klarte å rydde opp i det etterpå. Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Helthjem leverte pakken min utenfor…

Helthjem leverte pakken min utenfor postkassen ved en hovedvei midt på natten, og pakken forsvant før jeg rakk å hente den. Jeg var bekymret for at jeg hadde mistet pengene mine, men Farmasiet håndterte saken veldig bra.

Kundeservice svarte raskt, sendte uten problemer en erstatningspakke til et tryggere hentested, og ga meg også en rabattkode som kompensasjon for ulempen. Ekstra takk til Bente for hyggelig og hjelpsom kundeservice 😊

Svar fra Farmasiet

Hei Daniela. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Vi er lei oss for at pakken din ble stjålet, men godt å høre at det løste seg på en god måte allikevel. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Kundeservice leverer profesjonelt

Kundeservice leverer profesjonelt, da Porterbuddy ikke greier å levere som avtalt. Ryddig løsning på kreditering og retur uten noe grums. Porterbuddy derimot kan gå og ta seg ei bolle...

Svar fra Farmasiet

Hei Per. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på. Vi er lei oss for at transportøren vår ikke sto til forventningene denne gangen og tar det med oss for læring. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Min pakke ble " borte" i posten

Min pakke ble " borte" i posten . Stjålet av Helt hjem. Jeg fikk med en gang beskjed om at ny pakke er sendt meg uten omkostninger, men henter heretter selv på posten .
Fantastisk service,tusen takk.

27. mai 2026

Svar fra Farmasiet

Hei Tonje. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Så leit å høre at pakken din ble stjålet, det høres ut som en god ide å bestille pakke til pakkeskap eller hentested neste gang ja. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss på Farmasiet