Facesock Anmeldelser

3,0

Zag steeds op social media die leuke sokken voorbij komen en besloot ze te bestellen. Er werd netjes aangegeven dat de leveringstijd langer was dan we misschien gewend waren, nou prima! De print was s... Vis mer

Verschrikkelijk bedrijf, doen alsof ze een kleine start up zijn en dat alles persoonlijk geprint wordt waardoor het zo lang duurt maar als je de tracking link krijgt komt dit gewoon rechtstreeks uit C... Vis mer

Super blij met mijn bestelling van de eigen gemaakte happy socks! Hele fijne sokken, je ziet ook heel duidelijk mijn 2 honden erop. Dit als cadeau gegeven aan mijn moeder, ze was er heel blij mee! Wel... Vis mer

1. Gavebutikk

Upload je foto en wij doen de rest Wij zorgen ervoor dat jouw foto perfect op de sokken terecht komt.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

97 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Leuke sokken

Leuke sokken! Als cadeau voor een collega gedaan. Die moest er enorm om lachen en heeft ze de volgende dag aangedaan om te showen!

10. april 2026

Echt wel kwaliteit

Echt wel kwaliteit.

Ik heb de sokken nu anderhalf jaar. Draag ze onregelmatig maar ondanks dat zijn ze nog steeds mooi.

6. juni 2026

Your oder might get lost, depending on the delivery service

I paid. I waited for my order.
The delivery service (Colis Privé) lost my package.
It took more than a month to get a refund.
The package was marked as delivered although I never received it.
So I had to go back and forth between the seller and the delivery company.
In the end, it's only when I published a 1 star review that they start listening to me.
Now the review is updated to 3 stars, I got my refund, but I'm not fully satisfied with the customer service.

3. mai 2026

Wat je ziet is NIET wat je krijgt

Op de website adverteren ze met haarscherpe foto's op de sokken. Wat je krijgt is gepixelde vage plaatjes waar je (in mijn geval) de foto's van je kinderen niet op herkent. Wat een miskoop én false advertising. Hou alsjeblieft op met deze troep te verkopen.

5. mai 2026

Troep!

Levertijd website stond bij bestellen op 5-10 werkdagen. Na bestellen werd via mail vermeld dat de levertermijn langer was (7-12 werkdagen). Cadeau was dus al niet meer op tijd binnen. Daarnaast komt het product uit China, wat nergens blijkt uit de website. In deze tijden van klimaatproblematiek echt onzinnig!! Ik zou dit product nooit besteld hebben als ik het voorgaande had geweten. De sokken zijn van een verkeerde maat en hebben een dusdanig slechte kwaliteit dat het in geen enkel opzicht lijkt op de afbeeldingen van de website. Inmiddels gerapporteerd bij Klarna en ik overweeg melding te doen bij ACM als ik mijn geld niet retour krijg.

16. mars 2026

Afdruk foto is vervormd

Een paar sokken besteld, met daarop het gezichtje van mijn kleindochter.
Mooi rond gezichtje. Op de sokken:een langgerekt hoofd. Mijn inziens is het,het geld niet waard. De sokken zijn ook nog eens van puur polyester, dus draagcomfort is niet fijn. Na een klacht over de slechte kwaliteit van de foto, kreeg ik 20 % korting aangeboden op de volgende bestelling . Nou nee dus. Voor mij niet meer. Leuk idee, uitvoering niet leuk.

20. mars 2026

Waardeloos bedrijf, nog waardelozere klantenservice.

Het zou netjes zijn geweest als ze mij mee uiteten hadden genomen voordat ze mij genaaid hadden.

Het artikel zou 'verzonden' zijn, echter na 3 weken was ie nog niet onderweg. Klantenservice was vrijwel niet te bereiken, en als ik ze via de mail sprak kreeg ik een niet helpend antwoord. Uiteindelijk bleek dat 'de foto' niet goed overgekomen was, maar ze konden me niet zeggen welke van de 4. Ik kreeg (na 2 weken regelmatig berichtjes sturen) het aanbod om een refund te krijgen, echter heb ik hierna niks meer gehoord of ontvangen. Buiten een mail of ik een review wil achterlaten. Dikke vette 1, dikke vette oplichters.

3. februar 2026

Opgelicht

Wel betaald, nooit ontvangen! Mail werd alleen beantwoord door automatische tegenberichten. Appen gaat via chatbots die je geen antwoord meer geven na enige communicatie. Bellen gaat niet: de telefoon wordt nooit beantwoord. Uiteindelijk ben ik geblokkeerd , ik kan geen contact meer opnemen als ik mijn bestelling wil volgen. We zijn nu 2 maanden verder. Bestel hier NOOIT!

21. januar 2026