Zag steeds op social media die leuke sokken voorbij komen en besloot ze te bestellen. Er werd netjes aangegeven dat de leveringstijd langer was dan we misschien gewend waren, nou prima! De print was s... Vis mer
Se hva andre synes
Wel betaald, nooit ontvangen! Mail werd alleen beantwoord door automatische tegenberichten. Appen gaat via chatbots die je geen antwoord meer geven na enige communicatie. Bellen gaat niet: de telefoon... Vis mer
Super blij met mijn bestelling van de eigen gemaakte happy socks! Hele fijne sokken, je ziet ook heel duidelijk mijn 2 honden erop. Dit als cadeau gegeven aan mijn moeder, ze was er heel blij mee! Wel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Upload je foto en wij doen de rest Wij zorgen ervoor dat jouw foto perfect op de sokken terecht komt.
Kontaktopplysninger
Nederland
- facesock.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Teleurstellend!! De sokken werden veel te laat…
De sokken werden veel te laat verzonden. En de stof klopt niet (slechte kwaliteit). Voor €20 kan ik veel betere sokken kopen. Ik zal hier nooit meer wat willen bestellen. Mijn man: ‘ het lijkt meer op een stropdas’
Als ik iets bestel op een Belgische of…
Als ik iets bestel op een Belgische of Nederlandse pagina dan verwacht ik ook dat het uit NL of BE komt binnen 2 dagen! En niet 4-5 weken moet wachten op een simpel iets dat uit China moet komen! De prijs is wel NL-BE! Ik had het zelf ook van Wish, AliExpress of Temu kunnen bestellen voor een paar euro! Misleidend want er staat nergens waar het product van komt! Oplichters nooit meer!!
Delivery took 5 weeks
Delivery took 5 weeks instead of the indicated 5-8 business days
bijna een maand onderweg en nog steeds…
bijna een maand onderweg en nog steeds niks ontvangen. je kan ze beter zelf via aliexpress bestellen dan ben je sneller.
Kijk uit: scam
Kijk uit, dit is een scam! Ze doen zich voor als klein, startend bedrijf, maar verzenden vanuit China. Mijn sokken zijn nooit aangekomen.
Ik zou hier geen bestelling plaatsen
Ik zou hier geen bestelling plaatsen. Ruim een maand geleden een bestelling geplaatst. Bestelling werd snel verstuurd, echter vanuit de bezorgservice is bestelling nooit bezorgd. Contact gehad met facesock, gevraagd om geld terug te storten. Facesock stelde een nieuwe bestelling voor. Hier toch in mee gegaan, maar achteraf spijt van. Bestelling is op 8 juli verstuurd, vanaf 18 juli geen recente status meer in de track & trace, vandaag is het 24 juli. Facesock is zelf moeizaam te bereiken in contact of wuift het af met dat ik als klant geduld moet hebben. Heb geen vertrouwen dat ik mijn bestelling en/of geld nog ontvang. Erg jammer.
Op 11 juni besteld als Vaderdagcadeau
Op 11 juni besteld als Vaderdagcadeau. Het is inmiddels 13 juli en ik heb de sokken nog steeds niet binnen. En dan krijg ik een verzoek om een beoordeling van de sokken te geven. Lastig om dat te doen als je de sokken niet hebt. Reactie per e-mail: bedankt voor uw geduld, u kunt de zending hier volgen. Als je bestelt, zorg er dan voor dat je geen haast hebt; ik wacht nu al 5 weken...
Bought socks for fathersday
Bought socks for fathersday. It arrived almost two weeks later. Delivery took 3 weeks. It is shipped from somewhere so it is not printed in the netherlands. I do have yo say that the socks look good. It is just a pitty that you advertise that it will be there for fathersday but it is delivered nowhere near that date (1 july).
Teleurstellend
De service die geboden wordt, vind ik persoonlijk echt waardeloos. Ze beweren op hun site dat een bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen wordt bezorgd. Echter komen ze deze belofte niet na en wordt er, ondanks herhaaldelijk vragen om updates, niet gereageerd op e-mails, WhatsApp of de chat.
De sokken waren ruim een maand geleden besteld en zijn vandaag, precies een maand later, pas ontvangen. Dan zou je denken: daar ben je blij mee, toch? Nou, de sokken zijn kwalitatief echt een teleurstelling. Je kunt natuurlijk ook niet anders verwachten van sokken die uit China komen en waar je ook nog eens flink voor betaalt.
Benieuwd waar die 10.000+ tevreden klanten vandaan komen. 🤷♀️
Bestelling te laat
Als je hier wilt bestellen; niet doen!
Voor vaderdag besteld, belofte was dat deze ruim op tijd zouden zijn. Echter zonder enige info de sokken een WEEK te laat geleverd! Contact opgenomen , de enige, totaal respect en gevoelloze reactie is ‘neem maar contact op met de verzendmaatschappij’. Dit bedrijf weet niks van service. De sokken zijn ook goedkoop en worden in china geproduceerd, veel te duur voor €20! Als zich dit een ‘bedrijf’ moet noemen weten ze zich echter niet zo te gedragen. Bespaar je de moeite hier je geld aan uit te geven.
Bestelling te laat, contact slecht
Bestelling zou komen voor vaderdag, ruim op tijd besteld. Overal adverteren ze met korting voor vaderdag. Maar nee, de bestelling kwam te laat en contact krijgen met ze is bijna niet te doen. Geen reactie op chat en Whatsapp. Via mail uiteindelijk wel, maar duurde lang. Kwaliteit sokken matig, ik bestel er niet weer iets.
slechte kwaliteit, afbelding klopt niet,laat bezorgd
Wat een slechte kwaliteit voor een paar dure sokken. De sokken zijn ook nog te klein. Ik heb 2 fotos op de sokken laten printen, maar er stond slechts 1 foto op de sokken. De sokken werden veels te laat (voor vaderdag besteld) aangekomen, ik was zelfs vergeten dat ik die besteld had.
Verschrikkelijk ‘bedrijf’
Verschrikkelijk bedrijf, doen alsof ze een kleine start up zijn en dat alles persoonlijk geprint wordt waardoor het zo lang duurt maar als je de tracking link krijgt komt dit gewoon rechtstreeks uit China. Verzending veel langer dan aangegeven en service 0,0. Zowel via chat als via mail praat je zogezegd met een echte medewerker maar je krijgt gewoon altijd een bot die een automatisch antwoord stuurt. Kwaliteit van sokken daarnaast ook ondermaats, en dat voor 20€ … NOOIT MEER!!
Niets ontvangen
Niets ontvangen. 3 juni besteld.Geen reactie op e-mails.
Niet geleverd
Niet geleverd. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Schuld ligt bij DHL dus zoek het zelf maar uit. Duurt al weken nu.
Super leuk kado voor de kids en man.
Super leuk kado voor de kids en man.
Onze skot op de sokken.
Ze zijn er erg blij mee
Super leuke unieke sokken en snel in…
Super leuke unieke sokken en snel in huis.
Kwaliteit
Leuke sokken, goede kwaliteit. Goede herkenbaarheid van de foto
Face sokken
Hele mooi afbeelding op de sokken, precies zoals ik heb doorgegeven
Snel geleverd
Op tijd geleverd en precies wat je kan verwachten. Geen topkwaliteit, maar wel leuke gimmick. Inmiddels al paar keer besteld.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.