Fabletics Nederlands Anmeldelser 1 270

TrustScore 3 av 5

2,9

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I really love the fabric, colours and fitting of these pants however, I feel I'm being pushed to become a member on the website because of the misleading prices right until the very last page. Be mind... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

So far I have only had good experiences with fabletics. The VIP membership is great, especially since it allows you to combine offers and discounts. The quality of their products is great and I have n... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I bought some thing on the site and I end up with an vip membership with 59.99 € every months and it been 5 months with out me noticing, don’t buy any thing here till you understand the conditi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg blij met de kwaliteit van Fabletics, ook fijn dat je keuze hebt in verschillende stoffen, zo krijg je op een gegeven moment je favoriet. Ik ben zelf op het moment zwaar, maar wil wel graag goe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med treningstøy
  2. Couturebutikk
  3. Løpeutstyrsbutikk
  4. Sportsbutikk
  5. Butikk med sportsklær
  6. Produsent av sportsklær

Skrevet av virksomheten

Fabletics is in 2013 mede opgericht door Adam Goldenberg, Don Ressler en Ginger Ressler en is een wereldwijd actief lifestylemerk dat is ontworpen met iedereen in gedachten. Het is de ultieme bestemming voor 's werelds beste dames- en heren lifewear en activewear. Met miljoenen met vijf sterren bekroonde stijlen, variërend in maten van XXS tot 4X en binnenbeenlengtes van kort tot lang, is er iets voor iedereen - en voor elke workout, hoe je ook wilt zweten!

Skrevet av virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zeer tevreden

2. juni 2021

Beste Marjan,

Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling!
Hopelijk tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Great quality and style for plus sizes!

I discovered Fabletics last year and I AM HOOKED! They offer great quality products for fair prices and their fit is great for plus sized ladies.

29. mai 2021

Beste Jorien,

Wat een geweldige complimenten om te ontvangen van een klant! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd genomen heeft uw ervaringen online te delen met ons en andere klanten.
Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om een review te schrijven op Fabletics!

Beste Maria,

Allereerst onze dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
We hopen u snel weer bij ons terug te zien!

Jullie kleren zijn goed

Jullie kleren zijn goed, heel goed. Van kwaliteit, model, prijs.
Wel jammer dat jullie dienst na verkoop niet goed is. Ik heb al 2 keer een mail gestuurd met een vraag en nog altijd geen antwoord gekregen.
Als je problemen negeert lossen ze zich vanzelfs op maar positief is dat niet!
De VIP regeling is ook even wennen en niet gebruikelijk in België. Je voelt je toch wel een beetje opgelicht.
Maar de kleren zijn goed en verslavend...

22. mai 2021

Beste Mara,

Bedankt voor de terugkoppeling en onze oprechte excuses voor het ongemak!
Wij zullen u persoonlijk contacteren en een oplossing voorstellen. Wij hopen dat u het goed zult vinden en wij hopen ook dat wij u in de toekomst terug zullen zien als volledig tevreden klant.
Wat onze klanten service betreft, zullen we dit verder onderzoeken en onze maatregelen nemen.

Helemaal fantastisch

Super kwaliteit!

20. mai 2021

Beste Liset,

Ontzettend bedankt voor deze prachtige review. Wij voelen ons zeer vereerd met de mooie woorden die u schrijft en de hoge waardering die u geeft. Dankuwel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

ja als je goedkoop wil kopen moet je…

ja als je goedkoop wil kopen moet je een abonnement nemen,
staat ook duidelijk vermeld ik ben al 7 jaar lid en dit is niet voor niets!
geen 1 enkele legging zit zo goed als die van fab.

Beste Tinja,

Bedankt voor uw heel positieve terugkoppeling! Wij zijn blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over de aangeboden lidmaatschap.
We hopen u snel weer bij ons terug te zien!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne producten, jammer van het abonnement

Fijne producten, maar ik vind het heel irritant dat je als klant meteen aan een abonnement vast zit. Uiteraard hoef je formeel geen membership te nemen, maar als je de prijsverschillen voor items ziet tussen wel/geen membership, dan zou je wel gek zijn geen lid te worden. En dan wordt er dus, als je niet oplet, iedere maand €50 van je rekening afgeschreven. Ik heb nu in mijn agenda staan dat ik iedere 1e van de maand op de website aangeef dat ik de maand oversla.
Toch heb ik er al een aantal keer besteld, want de producten (leggings, sportbh's, tops) zijn van goede kwaliteit en voor een goede prijs (als member althans).

Beste Inge,

Bedankt voor je terugkoppeling!
Wat vervelend dat je niet op de hoogte was van het aangaan van een VIP lidmaatschap, maar bij onze advertenties staat duidelijk aangegeven dat onze aanbieding geldt wanneer je VIP lid wordt. Overigens ben je als VIP lid nooit verplicht tot aankoop. Van de 1e tot de 5e van de maand kun je gerust de maand over slaan simpelweg door in te loggen op je account en op de button ´maand overslaan´te klikken. Op onze website lees je precies hoe het werk, www.fabletics.nl/hoehetwerkt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen! Hier een aantal keer achteraan gebeld en gemaild zonder resultaat. Wel betaald, niets gekregen, een zeer slechte ervaring dus. Slechter kan eigenlijk niet zou ik zeggen.

Beste Stefanie,

bedankt voor uw terugkoppeling!
Onze oprechte excuses dat uw zending zo lang onderweg is. Eens dat wij een bestelling op de post doen, hebben wij helaas geen invloed meer erop en het ligt volledig aan de postdienst wanneer ze de zending precies bij u afgeleverd zal worden. Dit duurt normaliter 2-4 werkdagen, maar het kan in sommige gevallen helaas ook langer duren. Onze medewerker zal contact met u opnemen om een oplossing aan te bieden voor het geval dat de zending nog niet bij u aangekomen is. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en uw begrip en nogmaals onze excuses!

Mila, Fabletics NL Team

Beste Annemieke,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van bovenstaande beoordeling!
Onze teams doen dagelijks hun best, om een uitstekende inkopen te verlenen.
Graag tot de volgende bestelling!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Erg leuke shop waar ik al jaren kom

Erg leuke shop waar ik al jaren kom. Maar blijkbaar kun je geen credits gebruiken op sale. Dat is noem ik bijna mijn geld 'stelen', zo voelt het althans wel.

Dan is mijn advies: wordt geen VIP of schrijf je uit.

17. mai 2021

Beste Yvette,

Bedankt voor de terugkoppeling en onze excuses voor het ongemak!
Als u de bestelling bij ons wilt plaatsen, bent u altijd vrij om uw resterende ledencredits erop in te wisselen.
Onze klantenservice zal u persoonlijk contacteren en een oplossing voorstellen. Wij hopen dat u het goed zult vinden en wij hopen ook dat wij u in de toekomst terug zullen zien als volledig tevreden klant.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik zit vast aan een abbonement waarvan…

Ik zit vast aan een abbonement waarvan ik vind dat dit niet duidelijk staat vermeld op de website. Ik kom graag in contact maar kan niks worden met de engelse mevrouw aan de telefoon.

12. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Pietsje,

Wij doen altijd ons best om alle meldingen en problemen op een doeltreffende manier te behandelen. Om die reden bieden wij onze oprechte excuses aan wegens jouw slechte ervaring met ons VIP lidmaastchap, gezien dat niet onze werkwijze is. Wij begrijpen dat het voor jou nooit een bedoeling was.
Mocht u uw VIP lidmaastchap willen annuleren, of gewoon daar iets meers over willen weten, kunt u ons via telefoonnummer 085 888 01 69(NL) (lokaal tarief) of 07 848 20 40 (BE) (lokaal tarief) van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur bellen, via email support@fabletics.nl bereiken of contact via Facebook pagina even opnemen. Via email en Facebook kan dat ook in het Nederlands.

Groeten,
Philip, jouw Fabletics team

Super!!!

Super!!! ECHT EEN TOP PRODUCT!

2. mai 2021

Beste Janna,

Vriendelijk bedankt voor de terugkoppeling, wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het bestelde artikel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik vind het fijn dat er bij de maten…

Ik vind het fijn dat er bij de maten ook de optie lang is. Hiervoor kon ik nergens sportleggings kopen omdat de pijlen te kort waren, maar fabletics maakt het voor mij mogelijk om wel sportleggings te kunnen halen die geen awkward lengte heeft.

1. mai 2021

Beste Isa,

Bedankt voor uw zeer goede beoordeling. Wij zijn heel blij dat alles tot uw volledige tevredenheid is verlopen. We hopen je snel weer bij ons terug te zien!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Good prices when you're a member

Good prices when you're a member, but don't forget to skip the month! I forgot once and asked for my money back and it wasn't a problem though, so that's a plus :)

29. april 2021

Dear Catherine,

thank you for taking the time to write this feedback!
We are happy to hear that you are satisfied with the solution provided!
Hope to see you again with us, soon!

Warm regards,
Mila, Fabletics NL Team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heerlijke sport en lounge kleding

Heerlijke sport en lounge kleding. Ik woon vrijwel in Fabletics leggings. Vooral high waisted en met zakken, echt super voor iedere dag. Het lidmaatschap is duidelijk, en kun je overslaan zonder gedoe aan het begin van de maand. De klantenservice is ook top. Wel altijd in Engels maar daar heb ik zelf geen problemen mee. Ik ben verslaafd.

23. april 2021

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw beoordeling en 5 sterren!
We zijn er erg blij mee! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat het winkel ervaring waard was. We hopen dat je veel plezier van je nieuwe Fabletics design zult hebben.
Hoop je snel te zien!

good stuff

The quality of the items are very good.

21. april 2021

Dear Victoria,

thank you so much for taking the time to write this 5 stars feedback! We appreciate it!
Hope to see you soon shopping with us.

Warm regards,
Ane-Mieke, Fabletics NL Team

Fijne kleding

Mooi, fijne sportkleding om zowel tijdens het sporten te dragen, maar zeker ook heerlijk casual te dragen.
Een overzichtelijke website met heel veel informatie over de producten

20. april 2021

Beste Diederik,

Hartelijk dank voor uw mooie worden en 5 sterren beoordeling!
Fijn om te horen dat je bestelling naar wens is, we hopen dat je veel plezier van je nieuwe sportkleding zult hebben.

Anne-Mieke, het Fabletics NL Team

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding en zit altijd erg lekker. Klantenservice reageert snel en levering is ook snel. Als je VIP bent kan je goede kwaliteit sportkleding kopen voor een niet al te duur prijsje

Beste Bente,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie legging zit heerlijk en de kleur…

Mooie legging zit heerlijk en de kleur is fantastisch!

Beste Annemieke,

Ontzettend bedankt voor deze geweldige beoordeling! Het is een eer voor ons om zo'n hoge score te ontvangen van u. Wij kijken nu al uit naar uw volgende bestelling!

Superblij met Fabletics

Superblij met Fabletics. Snelle levering, goede kwaliteit sportkleding

Beste Maartje,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van bovenstaande beoordeling. Onze teams doen dagelijks hun best, om een uitstekende winkel ervaring te verlenen.
Het is heel fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent!

Graag tot de volgende bestelling!

Mila, het Fabletics Team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv