Banner for Eurocamp Polska

4. Feriebolig
  5. Dyrevennlig overnatting
  6. Selvbetjent overnatting

Skrevet av virksomheten

Jesteśmy Eurocamp - ulubionym dostawcą beztroskich wakacji na świeżym powietrzu w Europie. Naszą misją jest wolność, zabawa i elastyczne wakacje, dostosowane do tego, czego oczekujesz od lata. To oznacza łatwe dni, pełne rozrywki w jednym z naszych ponad 180 parków rozrzuconych od Francji po Chorwację, przez Włochy i Hiszpanię. Z basenami, spa, darmowymi klubami dla dzieci i wieczornymi atrakcjami od kolacji po tańce, wszystko, czego pragniesz, jest na wyciągnięcie ręki. A mówiąc o progu, nasz prowadzi do wygodnych, przestronnych, nowoczesnych domów wakacyjnych z tarasem i miejscem na świeżym powietrzu, gdzie można się rozciągnąć. Odkryj Eurocamp na nowo: mamy więcej możliwości, niż kiedykolwiek mogłeś sobie wyobrazić.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

417 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zadowolony klient

Jestem stałym klientem Eurocampu od niemal 20 lat i w 99,9% zawsze byłam zadowolona ze współpracy. Byliśmy w tym czasie na ponad 20 campingach w różnych zakwaterowaniach, głównie we Francji, ale także w Niemczech i Włoszech. Tylko raz byliśmy zawiedzeni bo camping nie spełniał określonych w ofercie standardów ale i to zostało przez firmę załatwione.
Zawsze dobrze odpoczywamy i jesteśmy zadowoleni.
Polecam taką formę odpoczynku i firmę.

13. juli 2026

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, jakość na najwyższym poziomie. Wsparcie i pomoc pracowników Eurocamp w każdej sytuacji. Super oferta.Gorąco polecam każdemu.

20. juli 2026

Profesjonalizm.

Kazda rozmowa z biurem obslugi to fachowa, kulturalna a nawet wesola rozmowa. Temat byl zrealizowany. Jednym slowem PROFESJONALIZM.

10. juli 2026

Świadomość

Świadomość, że w każdej chwili można liczyć na pomoc, zarówno przed, jak podczas wypoczynku. Najczęściej nie jest to potrzebne, ale jak już, to działa i to jest miłe. Daje poczucie bezpieczeństwa , np że ktoś odpowie (odbierze telefon etc). Z uwag, to przed laty było tak że rezerwowało się cały wyjazd (dwie, trzy lokalizacje) teraz osobne pobyty. Może znowu można jak kiedyś, ale jeśli nie, to moim zdaniem powinno tak znowu być.

10. juli 2026

Wygodne wakacje

Opisy campingów są bardzo obszerne. Najważniejsze kwestie wypunktowane. Proces rezerwacji jest prosty i intuicyjny. Kolejny raz korzystam i jestem zadowolona. Osoby na infolinii są niezwykle pomocne i wyrozumiałe.

15. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Od kilku lat jeździmy na kempingu eurocamp, mamy zaufanie, jesteśmy zadowoleni. Jedyne co by mogli zmienić to zacząć w cenie dawać pościele, a nie liczyć za nie chorendalne kwoty, ale zapewne czymś jest to podyktowane - ludźmi i ich szacunkiem do czyjegoś mienia …

16. juli 2026

Wspaniale wakacje

Przejrzyste informacje, Sprawna rezerwacja i płatność oraz zawsze dostępny i pomocny konsultant, wreszcie wspaniale domki na kampingu i bardzo pomocny rezydent na miejscu! Wszystko na 10 póki co! :)

15. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem klientem od wielu lat .

Jestem klientem od wielu lat i korzystam również z innych firm , potrafię dostrzec pozytywne różnice podczas rezerwacji w Eurocamp. Mimo, że nie zawsze swoje plany wakacyjne realizuję poprzez Eurocamp często wracam i dostrzegam wiele pozytywnych działań ze strony Eurocampu.

9. juli 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv