Selskapet har svart
Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje... Vis mer
Selskapet har svart
Samo założenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które należy uiścić na miejscu. W szczególnośc... Vis mer
Selskapet har svart
W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, że ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyższej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposażone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.
Tomasza Zana 1, 20-601, Lublin, Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, aby znalazł się wierzyciel który zechce przejąć biznes i kontynuować wieloletnią tradycję. Trzymajcie się!

Svar fra Vacansoleil Polska
Firma oglosila upadlosc.To nie zart. 4 dni po dokonaniu zaplaty zostałem poinformowany ze ewentualnego zwrotu naleznosci mogę dochodzic u syndyka w Holandii

Svar fra Vacansoleil Polska
Rezerwację złożyłam przez telefon. Rozmawiałam z bardzo kulturalnym, kompetentnym i sympatycznym Pracownikiem Firmy. Na wszystkie zapytania dostałam konkretną odpowiedź. Jestem bardzo zadowolona.

Svar fra Vacansoleil Polska
Dzień dobry nie można się dodzwonić a na wiadomości e-mail odpowiada tzw BOT , niestety nie otrzymałam rozwiązania problemu ! Smutne to

Svar fra Vacansoleil Polska
Rezerwacja przebiegła sprawnie i bez problemów. Kamping spełnił nasze oczekiwania i był zgodny z opisem.

Dzień dobry,
rezerwacja przebiegła szybko, więc za to jedna gwiazdka, Niestety na tym koniec 🙁. Wysłaliśmy z mężem do Państwa maila z pytaniem i do dzisiaj nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Żadnej reakcji z Państwa strony z wyjątkiem maila przypominającego opłacenie rezerwacji. Bardzo to przykre, że nie macie Państwo czasu, żeby klientowi odpowiedzieć na jedno proste pytanie, zwłaszcza, że nie pierwszy raz wybraliśmy z mężem urlop z Vacansoleil.
Pozdrawiam
Joanna Krzystek

Svar fra Vacansoleil Polska
Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. Ważne jest że Vacansoleil poleca tylko miejsca o wysokim standardzie. Brakuje nam tylko informacji o kempingach z basenami z morską wodą. Poza tym wszystko jest super.

Svar fra Vacansoleil Polska
Przy rezerwacji last minute (<14 dni) brak informacji o braku opcji rezerwacji poszewek, prześcieradła, ręczników itd. Dla mnie jako nowego klienta ich brak na miejscu niestety okazał się niemiłą niespodzianką chociaż podczas rezerwacji jest informacja iż sypialnie zawierają kołdry i poduszki ale nie znałem tego 'standardu'.

Svar fra Vacansoleil Polska
Od wielu lat korzystamy z pośrednictwa firmy Vacansoleil -- jesteśmy zadowoleni i będziemy w dalszym ciągu korzystać z tej formy pomocy -- wielu osobom polecamy taki sposób przygotowywania wypraw

Svar fra Vacansoleil Polska
Ogólnie rejestracja jest prosta jednak przeszkadzal mi brak możliwości skotaktowania się z kimś z infolini po godzinie 17. Był błąd na stronie i cena po kliknięciu rezerwuj była inna niż w podsumowaniu, co chciałem wyjaśnić.

Svar fra Vacansoleil Polska
Never again! The houses stand next to each other, not even separated by a bush or a tree. If the number of houses were reduced by half, there would still be a lot of them. Sun loungers at the pool arranged like in the cinema: one next to the other in several rows. Restaurants are expensive, ice cream tasteless, mini golf is a mockery. Crowded rope park and swimming pools, no swimming is possible, you can only splash.
The place can only be recommended to people who like crowds.

Svar fra Vacansoleil Polska
Podczas rezerwacji on-line nie było informacji o tym, że trzeba zamówić pościel i odebrać na miejscu, jak się później okazało otrzymałem ją na raty i nie kompletną.

Svar fra Vacansoleil Polska
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.