De er veldig vanskelig å komme i kontakt med når jeg prøver å avbestille reisen min kort tid etter bestilling. We have received your message Får denne mailen flere ganger uten at noe skjer. "Our c... Vis mer
Bestillte biletter for 4 stk med innsjekke bagasje og fikk en elektronisk bilett med bekreftelse på bagasje,tur og alt. Etter noen dager ser jeg at jeg får refundert penger fra esky. Når jeg får k... Vis mer
Alle vanlige og lavprisflyselskaper på ett sted. Sertifisert IATA-medlem. Oppdag uoppdagete steder med oss!
Norge
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Får denne mailen flere ganger uten at noe skjer. "Our consultant will contact you as soon as possible.
Have a nice day!" Det går mange dager uten noe svar fra annet enn chatrobot

Svar fra Eskytravel
Lett å søke på flyreiser. Tydelig oversikt. Lett å legge til bagasje og flyseter. Fint at man ikke må velge helt konkrete datoer, men kan få opp +/- på antall dager. Fint at man ikke blir «kastet ut» av siden, men kan sjekke hoteller osv mens siden «venter på deg». Fornøyd!

Svar fra Eskytravel
På grunn av at flyselskapet hadde gjort en endring av billetten, 8,5 timer forsinkelse (Flyselskapet Indigo hadde kansellert og endret en avgang) Endte jeg med å kansellere og bestille hos et annet flyselskap. Etter å ha blitt lovet i 3 mail kansellering mot full refusjon.
Flyselskapet bekrefter å ha sendt full refusjon til esky. Esky sier de ikke har mottatt refusjonen som flyselskapet bekrefter i 2 mail å ha overført.
Det virker som esky enten bevist holder tilbake refusjonen jeg hadde krav på eller har en veldig dårlig kommunikasjon med flyselskapet de videreselger flybillettene til.
Saken endte til slutt med at jeg anmeldte dette som økonomisk svindel via mastercardet jeg kjøpte billetten med. Og beløpet ble tilbakeført/ reversert av banken.

Svar fra Eskytravel
Hadde en kompis som skulle billetter for oss og som endte inn på Eskytravel (sikkert en sponsa lenke i google). Ble mye dyrere enn å kjøpe direkte fra flyselskap og vi fikk heller ikke til å sjekke inn via automat så det ble masse ekstra venting. Drittside fra drittfolk.

Svar fra Eskytravel
Svindelselskap som betaler for høy google-ranking og satser på at folk ikke følger med når de bestiller billetter og før det er for sent. Styr unna

Svar fra Eskytravel
Jeg bestilte en flyreise med dette firmaet. På bookingsiden står det at denne reisen kostet 1964 kr.
Da jeg sjekket kreditkortet, var det trukket 3100 kr.
Jeg forsto med en gang det opprinnelige beløpet var vekslet om til Danske kroner.
På denne bookingsiden var prisen ikke oppgitt i Dk, derfor tenkte jeg ikke særlig over dette, og trodde det var Nok.
Det jeg reagerer på, er at det ikke på noe sted stod at prisen på reisen var i Dk. Det burde det absolutt ha stått, som det alltid gjør i anerkjente bookingselskaper.
Jeg prøvde å kontakte dem via et kontaktskjema, for å se om jeg hadde mulighet til å avbestille, ettersom bookingbekreftelsen lå på vent, men fikk bare svar om at meldingen ikke kunne sendes.
Styr unna dette selskapet. De virker ikke seriøse!!!
Jeg har nå fått svar fra esky, og fått bekreftelse på flyreise. Håper at denne bekreftelsen er i orden?
Men jeg tenker at dette firmaet opererer helt på grensen til svindel. De svarer i forhold til at beløpet ble vekslet om til Dkr:
Det er en dansk side, og jeg burde forstå at prisen var i danske kroner. Til til dette vil jeg bemerke at det vanligvis gis valg vedrørende valuta, og ettersom det det bare sto Kr. Oppfattet jeg det slik at dette var norske kroner. Ser at flere personer som har skrevet anmeldelse om Esky har tenkt som meg.
Et annet problem med denne booking siden er:
Da jeg bestilte skulle jeg krysse av for ekstra tjenester. Jeg trykket av for en av tjenestene, og regnet med at den var med i totalsummen. Men da jeg sjekket kredittkortet ser jeg at dette beløpet var trukket utenom total summen. Dette mener jeg er borderline svindel.
I Email til denne Booking-siden har jeg påpekt hvor mye dårlig reviews de får på trustpilot.
Bestill aldri fra denne bookingsiden!!!!!!!

Svar fra Eskytravel
Jeg endte opp med å betale ganske nøyaktig 1000,- mer enn om jeg hadde fulgt bedre med å handlet direkte på flyselskapet sine sider.
I tilegg lurer de på j**** mange sleipe ekstra gebyrer for ting som normalt er inkludert.... en feil jeg ikke gjør igjen.

Svar fra Eskytravel
Jeg skulle bestille bilett med Widerøe og så logo og link på toppen av google. Jeg var litt stresset og bestilte. Så så jeg at flybilletten kostet 2000+ istedet for de 1500 det skulle koste. Da oppdaget jeg at jeg var på Eskytravel sine sider. Jeg fikk ikke billetten selv om jeg hadde bestillt og den ble ikke garantert før flere døgn etter bestilling. Dette er et firma som tar 500+ for noe du kan gjøre gratis på Widerøe sine sider og hvor du får billetten med en gang.
De sier de tar et service fee for den "billigste prisen".
De er absolutt ikke billigst. Du får det billigere ved å bestille hos flyselskapet.

Svar fra Eskytravel
Hold deg unna dette utenlandske selskapet! Jeg ble lurt til å betale nesten det dobbelte av hva jeg skulle for to flybilletter jeg ikke fikk. De er ikke tilgjengelige på e-post og telefon.Likevel er de freidige nok til å sende nye e-poster og SMSer.

Svar fra Eskytravel
Aldri bruk dette selskapet ved kjøp av billetter Du blir lurt og bare trøbbel
Det står 4300 kroner på billetten også blir du trekt 6900 for det skulle være danske kroner

Svar fra Eskytravel
Hvorfor trekkes det mer fra konto en det som står i totalen? Står en sum som skal betales, men de trekker 1000kr mer? Hva er dette for noe?

Svar fra Eskytravel
Bare svindel. Blir trekt ekstra penger fra konto enn selve beløpet på flybilletten. Nesten 3000 ekstra trekt fra min konto. Veldig veldig useriøst selskap så IKKE kjøp billetter hos dem.

Svar fra Eskytravel
Vær obs når du skal inn å bestille flybilletter eksempelvis via sas, jeg trykket litt for fort og kom inn på eskytrave via link, hvor sas fremdeles stod på siden. Har nok betalt ekstra i gebyr gjennom denne siden.

Svar fra Eskytravel
Svindel. Utgir seg for å være bla ryanair, og det ser veldig likt ut, men de tar skyhøye gebyr og lener seg på at en har godtatt vilkår. For mange, så er flyreiser ikke noe man gjør ofte og en har ikke erfaring med bestilling så man vet ikke hvordan feks ryanair.com ser ut til enhver tid. Betalte 2000 i gebyr for en reise på 3000. Oppdager ikke før vi ble sendt til ryanair for å bekrefte.
De svarte meg nå, og selvsagt lener de seg på at "de er et eget firma bla bla bla" men faktum er at DET ER INGEN FORDELER VED Å BESTILLE FRA DISSE, eneste som skjer er at du taper penger på "servicegebyr". Etter bestilling hos disse MÅ DU ALLIKEVEL INN PÅ RYANAIR FOR Å GJØRE FERDIG BESTILLINGEN. Og gjett hva. Du får ikke penger tilbake pga "terms and conditions". 100 prosent scam!

Svar fra Eskytravel
ALDRI BESTILL REISE GJENNOM ESKYTRAVEL!
Jeg bestilte ett år i forveien, og de endret reisen min til en veldig dårlig reisevei med lang venting mellom flyreisene. Skulle ha 1 time mellomlanding, men måtte godta 8 timer mellomlanding.

Svar fra Eskytravel
Er det noen hær som har reist med disse å vet om det er scam? Jeg betalte 710 kr ekstra for avbestillingsrett på 2 flybiletter til tyrkia.. og betalt 8600kr for bilettene og de betaler bare 1000kr i retur om jeg avbestiller… burde jeg riske å bruke min bilett eller bestille nye fra noen andre å se pengene tapt?

Svar fra Eskytravel
Upraktisk og komplisert innsjekk. Dårlig service ved utsatt reise.