Rein svindel ...mistet alle 4 flightene,da det aldri ble sendt boardingkort, og umulig å finne reservasjonen hos flyselskapet. Jeg hadde forsikringer mot kansellering og refunderbare billetter De... Vis mer

Styr unna disse, svindel på høyt plan! Jeg kjøpte widerøe flybilletter igjennom esky.com med avbestillings forsikring! Jeg får ikke gjennomføre reisen likevel og har forsøkt å avbestille flybille... Vis mer

Raskt og enkelt, dog noe forvirrende første tilbakemelding. "Venter på betaling" kunne med fordel ha vært byttet ut med "Venter på bekreftelse fra flyselskap".

1. Reisebyrå

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

All cheap and regular airlines in one place. Certified partner of IATA. Discover undiscovered places with us!

2,8

Middels

6k anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Måtte legge inn kortinformasjon flere…

Måtte legge inn kortinformasjon flere ganger, og måtte starte bestillingen på nytt - det forsinket meg i mitt arbeid. Fikk flere tilbakemeldinger på at kortet ikke var gyldig og ble bedt om å velge nytt kort. Det kortet jeg ville og skulle ha brukt, er mitt "jobb-mastercard", og det er i høyeste grad gyldig og uten hefteleser.

23. august 2021

Svar fra eSky Travel

Hello, thank you for your opinion, every suggestion is important to us, and kind words are always appreciated. Have a great day!

Raskt og enkelt

14. august 2021

Svar fra eSky Travel

Thank you for your opinion, every suggestion is important to us, and kind words are always appreciated. Have a great day! Best regards, eSky.

Juks, løgn og bedrageri!

Jeg bestilte billett fra de og betalte ca. litt over 14.000 NOK, reisen skulle ha vært under Corona tiden. Startet med å vente i flere måneder for å få tilbakebetalt, men tror dere at jeg fikk alt. Nei, fikk kun 6000 NOK tilbake. Og det svaret jeg fikk fra dem var at jeg kun fikk for en vei og ikke tilbake veien, fordi den var bekreftet, derfor kunne de ikke refundere. Hvis den ene veien var bekreftet, hvorfor ikke gi meg en-veis billett da? Så med andre ord, jeg tapte 8000 norske penger. Det er mye penger, med tanke på at jeg er en student. :(

I tillegg er kundeservicen helt elendig! Svarer frekt og arrogant!

Dette er første og siste gang jeg noen gang kommer til å bestille fra de. For all del, hold dere langt unna dette byrådet.

Edit; 20.07.2023
To år senere fikk jeg 1300 kr. Tapte 6700 kr på å bestille fra dem. Trist som f

17. mars 2021

Svar fra eSky Travel

We try to help our customers on every stage of their travel and choose the best options for them. Unfortunately the returns are being carried out with the approval of the airlines and according to their procedures.

Really bad costumer service

Really bad costumer service - stay away. Fraud!

17. mai 2020

Svar fra eSky Travel

Dear Sir. We understand your position and discontent. We ask you to understand that the situation caused by COVID-19 is unusual for us as well. We are operating in accordance with eSky Terms & Conditions and we are fulfilling our duties as fast as we can. We apologize in advance for any delays and we ask for your understanding. Our goal is not to extend your refund process, but to execute it efficiently together with the airline which we intermediate for. At the same time, we ask you to restrain yourself from publishing and sharing untrue information regarding eSky. Thank you.

Very easy to get a ticket

Very easy to get a ticket. Took few time and i am pleased.

24. september 2019

Svar fra eSky Travel

Hi Ionel! Thank you for your appreciating our work, we are thankful for every opinion. Best regards, eSky Travel.

Vis anmeldelser på alle språk. (5 692 anmeldelser)