Leuke TV (LG G5) besteld voor het weekend na lang gespaard te hebben. Krijg een telefoontje van de zaak dat ze het product niet op voorraad hebben en dat ze voor een leuk bod het showroom model kunn... Vis mer
Se hva andre synes
Hele mooie winkel Geweldig personeel heel goed geholpen Klant is een KLANT en geen nummer Voor electronica wordt EPBeerepoot de vaste winkel
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, op een prettige en betrokken manier. In winkels wordt vaak hulp aangeboden waarbij je merkt dat dit vooral verkoopgericht is, maar hier voelt dat... Vis mer
Ep zijlstra Geweldige service. Ze houden zich aan hun afspraken. Vriendelijke monteurs en kundig . Goede installatie en geen addertjes onder het gras. Echt een aanrader Dank jullie wel
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb bij EP een Inventum fornuis…
Ik heb bij EP een Inventum fornuis besteld dat op woensdag 12 november 2025 geleverd zou worden. Een dag van tevoren werd ik gebeld dat de levering niet doorging en pas donderdag kon plaatsvinden. Dat vond ik vervelend, maar ik ging akkoord, vooral omdat ik had aangegeven dat ik het fornuis echt dringend nodig heb vanwege mijn kleine kinderen.
Tot mijn verbazing werd ik op donderdag – de nieuwe bezorgdag – opnieuw gebeld, dit keer met de mededeling dat het fornuis helemaal niet op voorraad is. Dat vind ik erg vreemd, want hoe kan dat pas op de dag van levering worden ontdekt?
De communicatie voelt onbetrouwbaar en onprofessioneel. Er lijkt niet goed naar de voorraad gekeken te worden, en klanten worden pas op het laatste moment geïnformeerd. Erg teleurstellend, zeker als je afhankelijk bent van het product.
Ik hoop dat EP hun communicatie en voorraadbeheer serieus gaat verbeteren, want dit is niet de service die je mag verwachten.
Fijne winkel
Prima service geleverd en de nieuwe vaatwasser keurig ingebouwd.
De Miele doet het prima.
Onjuiste leverdatum
Ik had een wasmachine besteld met levering voor vandaag. De hele dag netjes gewacht, rekening gehouden met werk, school e.d. maar niets gehoord of gezien. Zelf meerdere keren gebeld (waarbij ik 20 minuten in de wacht hing), en toen bleek de levering ineens naar morgen te zijn verplaatst. Geen excuses, geen update, alleen de uitleg dat het slechts om een verwachte leverdatum ging en dat de bestelling pas later in hun systeem stond — alsof het mijn eigen fout was. Dat gaf weinig vertrouwen voor als er in de toekomst iets is met de wasmachine eerlijk gezegd, maar omdat de service via een lokale partner loopt die we kennen en diegene ons vanmiddag wel meermalig snel en kundig te woord stond toch het voordeel van de twijfel.. Maar enthousiast word ik er niet van, helaas. Fijn als de levertijd op jullie site klopt en eerlijk wordt weergegeven, gezien mensen werken en rekening houden met de levering en ook fijn als mensen in staat zijn tot het zeggen van: Oh, dit hebben we onhandig aangepakt of we gaan hier iets mee doen.
Zoals altijd weer uitstekend geholpen
Zoals altijd weer uitstekend geholpen. Goede keuze kunnen maken . Daarnaast goede informatie over een vorige aankoop.
Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid
Hebben een kruimeldief gekocht op advies van de verkoper. Helaas is het niet wat wij vroegen. De kruimeldief zou krachtig zijn maar deze sencor kruimeldief is niets waard, Helaas zullen wij daar niet makkelijk meer iets aanschaffen.
Zeer goede en behulpzame…
Zeer goede en behulpzame klantenservice. Tv was beschadigd geleverd en ze hebben deze opgehaald en omgeruild met een nieuwe. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
Deskundig advies en vlotte levering
Verkoopmedewerker nam de tijd en gaf goed advies. Vlotte levering en keurige installatie. Oude apparaat werd netjes afgevoerd.
Op zondag geholpen!
Komt afspraken na.
Zeer vriendelijke mensen en een…
Zeer vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg over hetgeen dat u aanschaft. Verder doen ze niet moeilijk over garantie als je een paar dagen te laat bent.
ALS je een Dyson product koopt koop het…
ALS je een Dyson product koopt koop het dan niet via EP! Op de Dyson site staat dat je 40 dagen de tijd hebt om een product te retourneren OOK als het is geopend! En via EP kan dit dus niet! Dus pas op met Dyson producten want ze komen niet met een gepaste oplossingen Dyson wel. Heb spijt van mijn aankoop en spijt dat het via EP is gekocht.
EP: Excellent, een plek om naar terug te gaan
EP: Excellent, Geldrop
Graag wil ik Jordy bedanken voor de diensten die hij mij heeft geleverd. Inclusief het rijden van minstens 55 kilometer om mij het bestelde product te brengen en het voor me aan te sluiten.
Ik heb jou Jordy ervaren als een heel prettig mens om mee om te gaan. Vriendelijk uitleggend hoe alles in mekaar zit en hoe het werkt, vakbekwaam en trots op wat je doet. En trots op het transportkarretje dat opa ooit eens zelf heeft gemaakt.
De manier waarop je met je klanten omgaat verdient een dikke pluim Jordy en een stuk goede mond op mond reclame zal jou uiteindelijk geen windeieren leggen.
Hartelijk dank voor je snelle werkwijze en al het vakbekwame dat je voor me deed.
Met de vriendelijke groeten van Harry
Product niet voorradig maar wel geleverd
Product was niet voorradig maar er werd alle moeite gedaan om het wel te leveren. En dat is snel gelukt.
Weer een tevreden klant.
Incompetent personeel
2 x daar geweest voor een wasmachine te kopen. Iedere keer een incompetente werknemer. Er werd ons gevraagd te wachten, ongeveer 15 minuten. Dan zou degene die er wel verstand van heeft aanwezig zijn. Niet dus. En dit 2 x gehad.
Een derde keer komt er niet, hebben de wasmachine bij een ander bedrijf gekocht die wel wil verkopen.
Wij gaan daar dus nooit meer heen, ook al is die met iets het goedkoopst. No way.
Goede voorlichting
Goede voorlichting, netjes afgeleverd en geplaatst
SUPER,
SUPER,
Persoonlijk, goeie uitleg en advies , behulpzaam, aankoop door EP thuis gebracht , geweldig
Houden aan tijd en afspraak.
Heel goed en kundig advies
Heel goed en kundig advies bij aanschaf van netwerk versterker.
Ze namen alle tijd, ook de tweede keer rustig kunnen luisteren.
Ben bij de winkel al jaren klant, èèn van de weinige winkels die nog een 10 verdient zowel op advies als op service.
Installatieservice droger waardeloos
Ik had een droger en een tussenstuk voor plaatsing boven een wasmachine besteld bij EP:Mensonides online, inclusief service voor complete bezorg- en aansluitservice. In het kort: Dit ging helemaal mis omdat tussenstuk niet met machine bezorgd werd, en na beloftes dit goed te maken kon ik het alsnog zelf maar oplossen.
Het langere verhaal: Helaas kwamen de installateurs zonder het tussenstuk aan, waardoor de droger niet geïnstalleerd kon worden. Ze hebben hem wel los bovenop de wasmachine gezet, maar hierdoor waren beide machines niet te gebruiken. Dit telt blijkbaar als "geïnstalleerd". Eigen fout: Ik heb een handtekening gezet voor 'het is geleverd' omdat ik me voor het blok gezet voelde.
Ik meteen erachteraan gebeld. Het tussenstuk was nog niet verzonden, en ze adviseerden dat het misschien ook niet geschikt geweest was voor mijn combinatie van wasmachine en droger. Ik heb hierop de bestelling gewijzigd en een ander (duurder) tussenstuk besteld en EP was hier heel schikkelijk en meedenkend in. Ze plaatsten een nieuwe opdracht voor Dynalogic (de vervoerder/installateur) om de machine *met* tussenstuk te komen installeren.
Een paar dagen later echter was EP niet meer zo meedenkend en vonden ze dat op basis van een foto waar de droger bovenop de wasmachine gezet was dat dat telde als "geïnstalleerd", en als ik wilde dat ze het tussenstuk ertussen kwamen zetten, dat ik dan maar extra moest betalen voor die service. Nu heb ik dus al bijna een week lang geen gebruik kunnen maken van beide machines, en moet ik alsnog iemand zien te regelen die het op komt lossen.
Ik had juist vanwege de hoge score op basis van serviceverlening voor EP gekozen, maar die fout zal ik zeker niet nog een keer maken. Ik denk dat de grootste misser is dat het niet duidelijk bij de bestelling is dat als je een droger en een tussenstuk bestelt, dat dat niet betekent dat ze dat dan ook zo gaan installeren. Maar wat heb je aan een installatieservice als er niets te installeren is dan? Les voor volgende keer: weiger levering als dit de situatie is, en ik hoop dat EP hun installatieservice beter specificeert zodat klanten geen verkeerde verwachtingen hebben.
Enorm goede service
Enorm goede service, vandaag onze jura J10 opgehaald…….. geïnstalleerd, tijdens het vullen van het waterreservoir liet ik deze perongeluk vallen. Na 1 telefoontje Beerepoot Hoorn, werd dit direct kosteloos vervangen. Geweldige service! Ferry bedankt, we blijven klant bij jullie! En zullen jullie op zeker aanbevelen !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.