Zeer tevreden over de onderhandeling en de uitvoering van de zolderisolatie met glaswolvlokken en PIR-platen. De verkoper kwam zelfs 2x langs voor alle zekerheid en was zeer flexibel. Ook qua inplanni... Vis mer
De communicatie met de contactpersoon Sven Verhas verliep vlot vanaf het begin. Hij nam de tijd om de offerte te bespreken en hield rekening met onze wensen. Nadien werden de gemaakte afspraken goed n... Vis mer
Vorig jaar een achtergevel van een appartementsblok laten isoleren. In het begin liep de communicatie een klein beetje stroef maar éénmaal de werken begonnen waren kon ik steeds terecht bij Sven. Het... Vis mer
Na een moeilijke opstart is nadien alles perfect verlopen. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen hebben de uitvoering perfect gedaan. Iso Protect heeft dit goed gedaan. Een week later had ik reeds de... Vis mer
- Solenergileverandør
- Klimaanleggtjenester
- Energiutstyr og -løsninger
- Isolasjonsentreprenør
- Leverandør av PVC-vinduer
- Bordkledningsentreprenør
Energy Protect is dé specialist in totale energetische renovaties met oog voor detail. Voor isolatie, gevelafwerking, ramen, deuren, zonnepanelen, slimme thuisbatterijen, laadpalen, airco’s of warmtepompen: bij ons alles onder één dak. Energy Protect begeleidt gezinnen en bedrijven moeiteloos doorheen de energietransitie. Reken op doordacht advies en een vlekkeloze installatie door onze in-house experts.
Esserstraat 3, 8550, Zwevegem, Belgia
- 0800 97 647
- hello@energyprotect.be
- energyprotect.be
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Vlot proces
Vlot proces, goede communicatie, betrouwenswaardig

Svar fra Energy Protect
Alles perfect in orde .Zeer tevreden .

Svar fra Energy Protect
Alles is volgens afspraak verlopen
Alles is volgens afspraak verlopen, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Vlotte werkzaamheden
Vlotte werkzaamheden, stipt in levertermijn, na de werken tevredenheidsevaluatie.

Svar fra Energy Protect
Mooi werk en alles correct verlopen

Correct en vlotte samenwerking

Svar fra Energy Protect
Heel goede en vriendelijke service.

Correcte service
Correcte service, goede planning, vriendelijke medewerkers. Een aanrader.

Planning et exécution très bien passé
Planning et exécution très bien passé

Svar fra Energy Protect
Alle afspraken werden zeer goed…
Alle afspraken werden zeer goed nagekomen. Prachtig werk.

Svar fra Energy Protect
Très bon travail effectué.
Très bon travail effectué.
2 voisins de notre rue ont été également très contents du travail d'isolation façades

Svar fra Energy Protect
Goede uitvoering van de afgesproken…
Goede uitvoering van de afgesproken werken

Prettige samenwerking
Prettige samenwerking, duidelijk en alles uitgevoerd volgens afspraak.

Svar fra Energy Protect
Very good service, higly recommended!
Very organised plannig, super quality of work and nice after work service.

EnergyProtect is betrouwbaar
EnergyProtect is een betrouwbaar bedrijf. Goede uitleg, efficiënt proces.