Correct afspraken nagekomen en het werk, isolatie van de kruipruimte, goed uitgevoerd. In had gedacht - zal wel een gevolg van mijn onwetendheid zijn - dat de isolatie vrij vlak zou zijn na uithardi... Vis mer
Is flexibel (de werken moesten even uitgesteld worden, maar dit was geen probleem). Komt afspraken na, op tijd aanwezig, voert de werken zelfstandig en kwaliteitsvol uit, alles is weer netjes als... Vis mer
Plaatsbezoek door persoon met kennis, snelle en duidelijke offerte met informatie over het materiaal. Zeer tevreden over de uitvoering. Persoon kon niet zoveel Nederlands maar wist wel goed wat hij... Vis mer
Wij doen het voor de smile
Isolteam maakt deel uit van Groep IPCOM en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de isolatiesector. Meer dan 30 teams en 80 medewerkers staan met hun kennis en expertise in voor de isolatie en na-isolatie van 5.000 particuliere woningen en grootschalige projecten per jaar.
Als dé specialist in slim isoleren pakken wij graag uit met onze professionaliteit, kennis en ervaring. Daarom gaan we elke uitdaging aan en blijven we innoveren. Elke dag geven we het beste van onszelf om elk isolatieproject op tijd op te leveren. Zonder compromissen over kwaliteit. Want 100% klanttevredenheid is ons ultieme doel.
Waarom isoleren met Isolteam?
We hebben veel expertise en ervaring
We zijn een betrouwbare partner
We zoeken naar slimme oplossingen
Isoleren loont. We helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw isolatieproject.
Nous le faisons pour le sourire
Isolteam fait partie du groupe IPCOM et possède plus de 50 ans d'expérience dans le secteur de l'isolation. Plus de 30 équipes et 80 collaborateurs mettent leurs connaissances et leur expertise au service de l'isolation et de la post-isolation de 5 000 habitations privées et projets à grande échelle par an.
Spécialiste incontesté de l'isolation intelligente, nous n'hésitons pas à démontrer notre professionnalisme, nos connaissances et notre expérience. Nous ne reculons devant aucun défi et nous innovons sans cesse. Nous donnons le meilleur de nous-mêmes au quotidien pour livrer chaque projet d'isolation dans les délais. Sans faire de compromis sur la qualité, car la satisfaction pure et simple de tous nos clients est notre but ultime.
Pourquoi isoler avec Isolteam ?
Nous avons beaucoup d'expertise et d'expérience
Nous sommes un partenaire fiable
Nous recherchons des solutions intelligentes
Isoler est toujours une bonne idée. Nous vous aidons avec plaisir.
N'hésitez pas à nous contacter sans engagement. Nous chercherons ensemble la solution la mieux adaptée à votre projet.
Makeveldstraat 5-B, 8610, Kortemark, Belgia
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Société peu recommandable.
Suite à une demande faite en ligne, Marc Ravinet est venu voir 3 semaines plus tard pour remettre offre, soit fin février 2026. Après de nombreuses relances par e-mail en mars, cette personne n'a jamais répondu ni envoyé d'offre.
Au téléphone, il a décroché une seule fois pour dire "qu'il collait le post-it sur son écran". Par la suite, ne décroche plus. Début avril, j'ai bien compris qu'il ne fallait plus rien attendre.
Attitude peu professionnelle et totalement désinvolte. Passez votre chemin si vous chercher une société sérieuse et impliquée et surtout, un minimum courtoise.

Svar fra Isolteam
Het geplaatste akoestisch plafond levert geen merkbare geluidsverbetering op. Als er niet op zijn minst een kleine verbetering gegarandeerd kon worden, had dit duidelijker gecommuniceerd mogen worden voor uitvoering.
Daarnaast duurden de werken aanzienlijk langer dan voorzien, wat voor extra hinder zorgde. Er werden 4 dagen ingepland, maar er is uiteindelijk bijna 10 dagen gewerkt.
De zeer beperkte korting staat niet in verhouding tot het uitblijvende resultaat. Opvolging achteraf verliep ook moeizaam. Er waren meerdere herinneringen nodig om reactie te krijgen.

Svar fra Isolteam
Alles was goed: de analyse van de situatie (een lastige situatie, want het huis is deels traditioneel gebouwd en deels houtskelet), de uitvoering van de werken en het contact met de mannen die deze uitvoerden. Kortom, ik durf dit bedrijf aan te bevelen.

Svar fra Isolteam
De werknemers deden hun werk goed, hebben alles ook goed opgekuist en wij zijn blij dat dit eruit is gehaald. Het was het hele job voor hen. Bedankt hiervoor.

Svar fra Isolteam
goede ervaring maar omdat leverancier van eps geen nederlands spraken, ging communicatie moeilijk en daarom geen 5 sterren gegeven

Svar fra Isolteam
Duidelijke communicatie op voorhand. Werk goed uitgevoerd.

Svar fra Isolteam
alles volgens afspraak, alles mooi opgekuist en
vriendelijk personeel

Svar fra Isolteam
Fijn contact met planning en goeie/vlotte uitvoering. Blij met het resultaat. In de aanloop natuurlijk ook contact gehad met sales en dat contact is me niet zo heel positief bijgebleven. Persoon kwam heel betweterig over en niet per se heel vriendelijk. Maar de prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere offertes heeft me overtuigd.

Svar fra Isolteam
De isolatiewerken werden vakkundig uitgevoerd volgens de gegeven offerte.
De prijs is correct !

Svar fra Isolteam
Goede uitleg bij isolatiekeuzes.
Snelle uitvoering. Bovendien werd de omgeving naast de delen die met PUR ingespoten werden goed afgedekt. Na uitvoering werd alles netjes opgeruimd!

Svar fra Isolteam
Spouwmuren laten isoleren door isolteam. Super tevreden van de 2 werkmannen. Eerlijk en proper werk. De warmte blijft nu duidelijk langer hangen in huis