Emma

Bestilt og betalt seng i november 2023. Fortsatt har de ikke klart å levere :-( Skylder på delemangel og problemer med transportør. Svarer ikke på henvendelser. Fraråder folk å handle her! Use... Vis mer

Madrassen er precis som forventet og litt til, sover faktisk bedre enn noengang.

Det tog tid att få kontakt med supporten men sen var det över förväntan bra

Väldigt smart att det går att reglera höjden på kudden.

1. Soveromsmøbler

Emma-madrassen är Europas mest prisbelönta madrass och har vunnit priset som bästa madrass i över 10 länder. Emma är en exklusiv och innovativ madrass. Madrassen är lämplig för alla eftersom den är individuellt anpassningsbar, tryckavlastande och ger maximalt stöd för hela kroppen. Madrassen ger en harmonisk sömn tack vare tre skumlager bestående av Airgocell, minnesskum och HRX-skum.

Emma

100 nätters provsömn
Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta sängen eller madrassen efter 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro i ditt eget hem, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får din produkt.
10 års garanti
Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och utformade av vårt R&D team för att hålla i många år. Därför erbjuder vi en 10-årig garanti för alla Emma-produkter. Om ett problem skulle uppstå, kontakta oss så löser vi det.
Gratis leverans och retur
Vi levererar alla våra produkter kostnadsfritt och direkt till ditt hem. Vi tror att våra Emma-produkter är perfekta för dig. Men om du inte är nöjd är det enkelt och smidigt att returnera och vi ordnar så att madrassen hämtas från din dörr helt utan kostnad.

Alle anmeldelser

Topp bla bla bla

7. juli 2021

Hej Fabiola,

Jättebra madrass

Jättebra madrass, sover gott på den

17. juni 2021

Hej Ann,

Jättebra madrass

Jättebra madrass. Sover gott på den🙏🏻

14. mai 2021

Hej Anna,

Med vänliga hälsningar, Sara

Madrassen er precis som forventet og…

3. desember 2020

Hej Kjersti,

Tack så mycket för din kommentar, din feedback hjälper oss att förbättra våra tjänster och tack för att du litar på Emma. 😊

Veldig bra

Veldig bra. Leveranse utmerket. Madrassene er utmerket å sove på, ikke stiv i rygg og nakke etter en lang natt;-)

6. juli 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (3 922 anmeldelser)