Veldig bra netthandelssted. De har jo århundrer med erfaring fra postordre og netthandel. Bestilling og retur gikk som en lek. De er til å stole på. Grunnen til at jeg ikke gir den 5. stjerna, er... Vis mer
Fantastisk kundeservice!!! Veldig dyktige medarbeidere. Men PostNord SUGER og klarte å rote så grundig med sendingen av stolputene våre at vi gikk glipp av alle de flotte sommerdagene vi skulle h... Vis mer
Dere leverer det kundene har bestilt. Enkelte firmaer skriver bomulls blanding i omtalen, og når det kommer er det ikke bomull i det hele tatt. Dere leverer rett kvalitet hele tiden. Dere har også... Vis mer
- Nr. 6 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Dameklesbutikk
- Nr. 8 av de 12 beste virksomhetene i kategorien Interiørbutikk
- Nr. 3 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Herreklesbutikk
Hos oss på Ellos finner du alt innen mote, hjem og skjønnhet for kvinnen midt i livet. Vårt mål er å være til for å forenkle tilværelsen og alltid gi våre kunder en positiv kjøpsopplevelse. Du skal for eksempel alltid kunne stole på at vi har relevante og attraktive tilbud, hvor du ikke trenger å kompromisse med bærekraft eller klimapåvirkning. Raske og enkle leveringer i kombinasjon med smidige returer er også noe vi ser som en selvfølge. Vi jobber for å skape et trygt samhold. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen og inspirert – uansett hvem du er.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Veldig ryddig system med retur av varer.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Synes det er imponerende at dere klarer…
Synes det er imponerende at dere klarer å levere samme produktet ødelagt begge gangene jeg bestilte det samme produktet. Fikk litt av pengene tilbake, men likevel.

Flott service👍
Ellos har en nettbutikk som er lett å…
Ellos har en nettbutikk som er lett å finne frem i menyen å lett å bestille fra å kundebehandlig er veldig god. Har alltid blitt tatt godt i mot. Produktene er av god kvalitet.
Veldig fornøyd med innholdet i pakken…
Veldig fornøyd med innholdet i pakken og rask levering
Rask levering og rask på tilbakemelding…
Rask levering og rask på tilbakemelding ved retur av vare. Nettsiden er ukomplisert.
Alt fungerte bra
Kjapp levering og lett å navigere…
Kjapp levering og lett å navigere siden. Noe kjipt at varene mottas i flere forskjellige leveringer, men sendes vel fra forskjellige steder. ellers superfornøyd, handlet her før og kommer garantert til å gjøre det mye mer. Stort og fint utvalg i mange forskjellige kategorier!
Fantastisk kundeservice!! Men skikkelig dårlig distributør!
Fantastisk kundeservice!!! Veldig dyktige medarbeidere.
Men PostNord SUGER og klarte å rote så grundig med sendingen av stolputene våre at vi gikk glipp av alle de flotte sommerdagene vi skulle hatt med gode utemøbler.
Dewt slår faktisk tilbake på dere når distributøren ikke fungerer. Og PostNord funker skikkelig dårlig her på østlandet. Dette er ikke den første gangen de roter det til, og det blir sikkert ikke siste.

Jeglikte leveringen
Jeglikte leveringen, raskt. Men returen - for oss som ikke har smarttelefon, det var en nedtur. HHvvorfor ikke sende med en returlapp som tidligere.

Dårlig returordning
Mye fint, men det blir dyrt med eventuell retur når varene fra samme bestilling blir sendt i flere kolli. Jeg fikk tilsendt varene ( 5 små varer ) i 3 forskjellige leveringer og måtte betale 55 kr for hver kolli når jeg skulle returnere noen av varene.
Det burde være mulig å sende alt i samme pakke ved retur.

Svar fra Ellos Norge
Smertefritt å bestill og hente pakke.
Jeg har siden jeg var tenåring,blad i…
Jeg har siden jeg var tenåring,blad i Ellos katalogen,som den gangen kom i posten. Jeg og min mamma bestilte mye fint hos dere,og det var høydepunktet da den kom i post kassen.
I voksen alder har jeg fortsatt handlet hos dere. ⭐⭐⭐⭐⭐👌
Rask levering
Rot med levering fra postnord
Rot med levering fra postnord. Som ordnet seg. Kjøpt kjole og lue. Fornøyd med begge.
Nedsatt pris, men god kvalitet og godt produkt
Bra produkt til nedsatt pris, og god kvalitet er jeg fornøyd med, samt at det tar kort tid fra bestilling til hentemeldingen kommer. Derfor er jeg godt fornøyd!