Elite Hotels of Sweden Anmeldelser 62

3,0

Vi bodde i Elite Hotell i Borlänge 26-28 feb2024 Inte bra :Det stod i beskrivningen att det fanns SPA och pool och man tolkade att detta ingick i priset men man behövde boka tid och det kostade extr... Vis mer

Trevliga och kunniga i receptionen. Alltid glada och ser till att man snabbt får sitt rum. (Främst hotell Mimer o Adlon Vasagatan.) Stora härliga rum. God städning. Helt ok frulle. Aldrig några prob... Vis mer

Att bo på hotell sommartid brukar vara svalt och skönt. Något man förväntar sig på ett 4 stjärniga hotell. När vi kom in i rummet möts vi av värme, och det knäppande ljudet av en simpel plastfläkt.... Vis mer

Excellent services and two restaurants at the ground floor, you don't need to walk out of hotel . 1 block the best breakfast in downtown and northlight tour cross the street or they can pick u up at t... Vis mer

1. Hotell

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Elite Hotels erbjuder vackra kvalitetshotell i centrala lägen i svenska städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Att bo hos oss är något mer än att bara ta in på hotell.

• Hälsingegatan 30, 113 43, Stockholm, Sverige

• elite.se

3,0

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Stor forskel på Elite Hotels Hoteller

Jeg var på rejse i Sverige og skulle bo i Uppsala og Stockholm. Hvis min anmeldelse kunne deles ville Elite Hotel Academia Uppsala få 5 stjerner, men mit ophold i Stockholm på Elite Palace Hotel trækker desværre oplevelsen ganske betragteligt ned. I Uppsala var de ansatte meget venlige og imødekommende over for gæsterne, i Stockholm var de der og det var det.
Morgenmaden i Stockholm var rent kaos, alle ansatte har sorte gummihandsker på, både når de arrangerer maden i buffeten og når de fjerner affald og man sidder og tænker hvilket affald de sidst har ryddet væk når de serverer mad. Ret ulækkert.
I receptionen er der ingen venlige anvisninger når man ankommer, .... her er din nøgle find selv ud af resten.
Det var helt anderledes i Uppsala.
Da der var run på morgenmaden i Uppsala bad de gæsterne reservere morgenbord så der ikke blev overfyldt. Overblik som helt savnes i Stockholm.
I Stockholm var der knap nok plads til alle gæster og det var nærmest en kamp at få lidt morgenmad.
Så min vurdering af Elite Academia Hotel i Uppsala er 5 stjerner og Elite Palace Hotel i Stockholm får ikke besøg af mig igen.

29. mai 2024

Trist bemötande

Tog en spontan öl på Saltsjöqvarn Elite Hotel. Beställde två Staropramen som jag fick betala 120 kr/st för medan i drinkmenyn kostade de 98 kr/st. Jag påpekade detta och sen började en dialog om varför jag fick betala ett annat pris än det som stod i menyn. Hans argument var helt ologiska och jag känner mig lurad. Jag kommer välja att inte gå hit igen för Stockholm har andra barer med trevligare personal som jag hellre går till för samma öl.

6. mai 2024

Super godt hotel

Elite Park Avenue Göteborg
Super godt hotel. Sød og smilende og hjælpsom personale
Rent og pænt virkelig god seng
Rigtig god morgenbuffet med stort udvalg
Virkelig fuld tilfreds med vores ophold

30. mars 2024

Vi bodde i Elite Hotell i Borlänge…

Vi bodde i Elite Hotell i Borlänge 26-28 feb2024
Inte bra :Det stod i beskrivningen att det fanns SPA och pool och man tolkade att detta ingick i priset men man behövde boka tid och det kostade extra ! Inomhus parkeringen var för dyrt ! Eluttag saknades i båda sidorna av sängen.
Bra: frukosten var fantastiskt, personalen trevliga och bemötandet var perfekt , hotellet hade jätte bra läge dvs mitt i stan.

26. februar 2024

Dårlig oplevelse

Havde prebooket og betalt for 3 værelser på Elite Savoy Malmø. Ved ankomst er der kun 2 værelser. Foran mine gæster må jeg diskutere med receptionen, som syntes jeg er heldig for de har et ledigt værelse mere jeg bare kan købe. Får efterfølgende refunderet pengene, og at det ikke var deres skyld. Efter 6 mails kom en halvhjertet undskyldning

17. februar 2024

Sidste gang på elite hotel

Havde booket et ophold i Lund fra d. 30 dec. - 1. Jan - altså skulle vi holde nytårs aften i en lækker suite og vi glædede os meget. Efter vi var kommet på plads i suiten, var vi kørt ud og handle ind og spise på restaurant. Da vi kom tilbage fyldte vi køleskabet med alt det vi handlet ind og gjorde alting klar, så vi kunne have en festlig nytårs aften på 13 etage. Værelset var booket til og med den 1. Januar og når man som virksomhedsejer med flere ansatte har en travl og stresset hverdag, glædede vi os virkelig til bare at hygge os, alting var klart og scenen var sat. Om aftenen fik vi et opkald fra receptionen, at de havde booket værelset ud til nogle andre så vi skulle være ude næste morgen, altså d. 31 december - men hvordan kan det ske når vi lige har booket og betalt?. Vi kunne få det andet værelse på 3. Etage med udsigt ind i lobbyen igen. Øv! Vi ville ikke sidde og kigge ind i lobbyen og vi havde virkelig ikke lyst til at være der mere efter den melding, så vi sov næsten ikke da vi spekulerede på hvad vi så skulle gøre nytårs aften. Vi kunne ikke finde noget andet der var ledigt, som vi havde lyst til. Ærgerlige og kede af det, endte vi med at køre hjem til Danmark.
(P.s. personalet tilbød os en Voucher på 175 sek. til restauranten som SKULLE bruges samme dag?! Vi havde jo været ude og spise så vi kunne kun bruge den i deres kiosk til et par poser chips og et par sodavand)

1. januar 2024

Slitet och sunkigt superior rum

Elit Eden park hotell Östermalm.
Slitet och ofräscht rum som luktade cigarettrök (superior). Kontinentalsäng där hela sängen rör sig vid minsta rörelse (var som att ligga i en vattensäng). Fick stötar av sänglampor. Inte bra städat. Fläckar på golv och väggar. Vi var väldigt besvikna.

4. januar 2024

Extremt dåliga hotell där inte ens…

Extremt dåliga hotell där inte ens golvet får vara rakt.
Trasiga rullgardiner och slut tvål i duschen. Ringde receptionen som uppgraderade oss till Deluxe gratis, ÄNNU VÄRRE. Dem tog betalt 1600kr för att bo sämre än i ett vandrarhem....

Detta var i Örebro. Varning!

8. august 2023

Forfærdeligt oplevelse

Har aldrig oplevet noget lignende. Det var det rene cirkus.

Alene besværet ved booking burde have alarmeret.

Vi var 2 voksne et barn og vores hund. Bookede via hotels.com – og ringede for at spørge om vi måtte tjek ind tidligere. Hvortil beskeden var, at værelset vi havde booket var ikke til hund. (modsat hvad det fremgik af hotels).

Fair nok. Men kunne de ombooke? Nej.

Så jeg fik afmeldt hotels reservation, og måtte ringe og få booket værelse – med hund.

Bekræftigelse skulle ankomme på mail hvor der fremgår 2 voksne.... 0 børn og intet om hund. Så kunne jeg ringe igen. Og få bekræftet at alt var i orden, men det stod i DERES system. Seriøst

Nå! Vi ankommer. Værelset er booket til 3 personer og en hund. På værelset er kun ét håndklæde.

– renlighed af værelset var yderst kritisabel, men førend dette bliver en roman... så lad mig bare sige at ønsker man et minimum af renlighed, så vælg et andet hotel.

Morgenmad stod på website til 7-11. Fik vi også fortalt ved booking, men ved ankomst er der afsat intervaller man kan møde op i...

Vi møder kl. 7, da vi har et barn der vågner tidligt.

kl. 7:05 er vi ved morgenmad. Og venter ved skiltet "wait to be seated"... personalet er dog ude og drikke kaffe.

Morgenmaden var desuden kedelig. Gjort mere ud af at skrive "freshly baked" end at bage selv. Det hele var pre-fabricated. Ganske forfærdelig morgenmad.

Vi kommer helt sikkert aldrig til at bruge elite igen. NOGEN SINDE!

Hvordan i alverden hotellet kan have fire stjerner – et må være fordi de fire stjerner er del af logo. Det er i hvert fald ikke et 4-stjernet hotel. Nærmere 1-stjernet. Aldrig oplevet noget lignende.

22. juli 2023

The Wood Hotel by Elite Skellefteå

The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

I booked a room in the Wood Hotel by Elite in Skellefteå via the Booking mobile app on 21.06.2023.
I had a Genius discount with a room upgrade, breakfast, and dinner. It was a getaway offer for Genius 3 Level guests. The idea was to have a romantic stay during my summer vacation and have a pleasant time.

After payment was done dinner went missing from my reservation.
I contacted the property regarding the issue and the hotel asked me to resolve this problem myself since the property that sold me this package insisted on not having such packages.

I had to send
60 messages, and make 9 calls over two hours on the phone. 30€bill during the last 24 hours being between the property and Booking service agents trying to solve the problem.
24 hours of stress, calls, messages, sending proofs, screenshots, waiting, etc.

Even before my trip even began I feel dizzy because of stress, and spent a sleepless night before departing to my destination. I spent over 30€ on calls to get what I paid for.

I totally regret dealing with this property altogether. The main idea was to have a luxurious pleasant and unique summer vacation trip for couples.
Well… I got totally the opposite.

For people who book this hotel: definitely do not book it through booking.com and do not expect relaxation.
The idea was to have a romantic stay during my summer vacation and have a pleasant time. The result is total stress, sleepless night, headache, and other health issues.

I regret making a booking there.

22. juni 2023

Vi anlände till en ostädad svit där…

Vi anlände till en ostädad svit där hygienartiklar saknades, kablar hängde ut i badrummet, gamla tops i sängen och spillda fläckar av läsk på golvet. Efter mycket om och men fick ett presentkort. När det sedan blev aktuellt att använda presentkortet så la dom till nya villkor som inte ingått i överenskommelsen. En miss i städningen kan hända alla, men så dålig kundservice finns det inga ursäkter för. Jag rekommenderar att man väljer andra hotellkedjor.

24. mars 2023

Your not safe

Let's start by being charged $133 for a 60 dollar room that wasn't very clean,the heater gave a awful smell,the exhaust fan in the bathroom didn't work,go out side to smoke & there card dont unlock the outside door so I walk around the building at 12 30 am. The useless staff tells me it's for security but recorded my key and showed me it worked,go back to my room and the card wouldn't get me back in my room. So I wait till this morning to speak to someone and that was just icing on the cake she confirmed that it's a $60 dollar room if u book it online. that was on the list to be fixed on Feb 7 2023 and when I asked how they rent rooms that ain't ready she start getting ignorant & loud.

6. februar 2023

Elite Piteå

Började med att vi fick checka in först klockan 16 vilket gjorde att vi fick stressa otroligt mycket till den restaurang vi bokat. Undermålig städning, exempelvis så lägger de en filt i fotänden av sängen som var skräpig och hade massa (sock)ludd på sig. Toaletterna var dåligt städade exempelvis var det skviitter av något på väggen bredvid toalettstolen. Mattan vid sängen var inte dammsugad vilket gjorde att skräp följde med upp i sängen. Frukosten var ett skämt precis som vid tidigare övernattningar, litet utbud, torrt bröd, slut pålägg m.m. Och till sist så är utcheckning redan klockan 11.00, affärerna öppnar först klockan 12 och bussen går först på eftermiddagen.

13. november 2022

Elite Hotel Örebro

Ankom kl. 21.00 om aftenen og fik tildelt et værelse i et anneks. Jeg spurgte ved ankomst om der var roomservice ved denne sene ankomst - men fik af vide at det ikke fandtes. Værelset viste sig at være et Linned rum uden vinduer - og prisen var SEK 1800!!!! Wi-fi fungerede ikke - så var nødt til at slå internetdeling på så jeg kunne arbejde. Værelset lå lige op ad udgangen hvilket jeg fik fornøjelsen af kl. 06.00 da folk begyndte at forlade hotellet, så kunne man høre døren smække ca. 25 gange indtil jeg stod op kl 07.15. Eneste positive var morgenmads buffeten - men var træt pga. af dårlig luft og vækning så tidligt. Gav informationen til receptionen - men det virkede som en ekspeditionssag. Så det er nok ikke den kæde jeg sover på næste gang.

8. september 2022

Elite Hotell Jönköing

Elite Hotell Jönköing. Ingen ventilation och musik spelas utanför till exakt kl 3.00. Två saker som gör att jag väljer ett annat hotell framöver. Ventilatin är ett krav på alla utrymmen, tycker det borde gälla på Elite också.

24. juli 2022

Super fint hotel i Malmø

Super fint hotel i Malmø. Midt i centrrum! Fik et værelse til gården - ikke optimalt … men forventeligt til prisen. SUPER serviceminded personale … skønne senge og dejlig morgenmads buffet. Kan varmt anbefale hotellet

13. juli 2022