WeRoad Anmeldelser 17 146

4,7

1. Turoperatør
  2. Reisebyrå

Om WeRoad

WeRoad - The biggest adventure travel community in Europe, seeking to create connections between people, cultures and stories.

We organise on-the-road, group trips to over 128 destinations across the world. Our trips depart all year round, and are made up of a group of maximum 15 people, who are of a similar age range. Each trip is led by a Group Leader, and itineraries are organised by travel mood.

Over 300,000 WeRoaders across our branches in Italy, Spain, UK, France and Germany have already travelled with us, and over 4,000 Group Leaders make up our community. We are currently based in 5 countries, with over 200 team members spread across our European offices in London, Madrid, Milan, Paris and Berlin.

Get your backpack ready, we’ll bring new friends!

Discover WeRoad!

WeRoad – Group trips for people who actually want to travel

Join a small group of like-minded travellers led by a Group Leader. Travel solo, come back with new friends; that's how WeRoad works.
Whether you fancy a beach getaway, full-on expeditions, quick weekend away, or a 360° adventure; there's a trip for every mood and every budget. We run trips all year round to 100+ destinations, so if it's summer, New Year's Eve or a random Tuesday you need to escape from, we've got you. All you have to do is pick where on www.weroad.com

Book worry-free!

Total flexibility for your adventure.

Total flexibility for your adventure.
Reserve your spot at no cost and pay only when the trip is confirmed, even in installments. If your plans change, you can move your trip up to 31 days before departure, directly from your account.

Check out our cancellation policy!

4,7

Enestående

17k anmeldelser

Far West: da Las Vegas a Los Angeles

È stato un viaggio incredibile tra paesaggi iconici e natura mozzafiato, dal Grand Canyon alla Monument Valley fino alle luci di Los Vegas. Consigliato a chi ama i panorami naturali e l’on the road americano.
Si è creato un gruppo molto coeso che ha reso tutto il viaggio più divertente e affascinante, anche perché ci sono molti spostamenti lunghi in auto.

22. august 2025

Indonesia Island Hopping

Indonesia Island Hopping – Bali, Lembongan y las Islas Gili (Agosto 2025).
La coordinadora maravillosa, serena y empática. Dispuesta a escucharnos y pendiente de nuestros planes y necesidades. Magnífica elección de restaurantes.
La estancia de tres días en Bali fue mal planificada. Los dos primeros días fueron con guía local que no explicaba nada o se lo inventaba y nos llevo a sitios masificados por turistas. El madrugón no mereció la pena. Se podrían haber mirado otros sitios más especiales en el sur.
Por último, quiero comentar que se podría añadir un día en la estancia en las Gili. Estas islas proporcionar el relax, la playa y la fiesta que es el proposito de este viaje.

20. august 2025
Logoen til WeRoad

Svar fra WeRoad

Hola Zuriñe,

Por favor, si todavía no lo has hecho, rellena la encuesta post viaje e incluye en ella lo que nos comentas de Bali, para que podamos ponerlo en conocimiento del touroperador organizador del viaje y lo revise para que no se repita.

Gracias por compartir.

Vis anmeldelser på alle språk. (17 146 anmeldelser)