Elite Hotels of Sweden Anmeldelser 62

TrustScore 3 av 5

3,0

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi bodde i Elite Hotell i Borlänge 26-28 feb2024 Inte bra :Det stod i beskrivningen att det fanns SPA och pool och man tolkade att detta ingick i priset men man behövde boka tid och det kostade extr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevliga och kunniga i receptionen. Alltid glada och ser till att man snabbt får sitt rum. (Främst hotell Mimer o Adlon Vasagatan.) Stora härliga rum. God städning. Helt ok frulle. Aldrig några prob... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Att bo på hotell sommartid brukar vara svalt och skönt. Något man förväntar sig på ett 4 stjärniga hotell. När vi kom in i rummet möts vi av värme, och det knäppande ljudet av en simpel plastfläkt.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent services and two restaurants at the ground floor, you don't need to walk out of hotel . 1 block the best breakfast in downtown and northlight tour cross the street or they can pick u up at t... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hotell

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Elite Hotels erbjuder vackra kvalitetshotell i centrala lägen i svenska städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Att bo hos oss är något mer än att bara ta in på hotell.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

AVRÅDER FRÅN ATT BOKA VIA ELITE

Rekommenderar starkt att inte boka via Elite. Deras websida fungerar icke, vilket gjorde att även fast jag bokade i Stockholm, så fick jag en bokningsbekräftelse på ett hotell i Södertälje. Tog kontakt direkt inom 5 minuter och dom kunde inte lösa problemet, genom ombokning (Samma pris på rummen), återbetalning eller liknande. Värdelöst...

9. april 2026

Dåligt bemötande

Duscharna har mycket lågt vattentryck, vilket gör dem obekväma att använda. När detta tas upp med personalen hänvisas man till att istället använda duschen på plan 0, vilket inte upplevs som en särskilt praktisk eller tillfredsställande lösning. Som gäst förväntar man sig att duschmöjligheterna fungerar där man vistas.
Receptionen är dessutom ofta obemannad. Vid behov av hjälp måste man ringa på en klocka och invänta personal. På ett Elite Hotel är förväntningarna högre, särskilt under kvällstid mellan kl. 18 och 21, vilket tyvärr påverkar helhetsintrycket negativt.

31. desember 2025

Our gifts thrown out?

We accidentally left our expensive Christmas gifts of cheese salmon and row in the refrigerator and they were supposedly thrown out by the staff? The hotel made no effort to contact us when they found our items? When we contacted them no service attitude at all - just Swedish way its your problem now not ours!!
No cofee - in room or loby - get it yourself. No soap in shower - noisy room - walls n floor project noise. 100+ people enter breakfast area at same time no access to Food at that point.

18. desember 2025

Småsint personal

Det händer ibland att jag någon gång när det är kallt ute går in här och sätter mig i hallen på elite hotel på Suttungs ängs gränd 6 i Uppsala i väntan på min buss som går precis utanför.
Det brukar vara ganska folktomt då när jag varit där. Kommer folk en gång var 3e minut ungefär.
Så man tänker att det ju inte kan skada att man sätter sig där i värmen en stund.
Då kommer en kvinna ut från matsalen och låtsas greja lite runtomkring i korridoren. Sen Kommer hon tillbaka nån minut senare och frågar om jag är boende på hotellet, och när jag säger att jag bara väntar en liten stund på bussen så säger hon att jag bara är välkommen som boende och får värma mig någon annan stans. Samma person som förra gången. Det är alltså andra gången hon kör med sin småsinthet.

Hade ju tänkt hysa in mina släktingar som kommer på besökaren från Kanada i jul på det här stället, för jag har tidigare fått ett så gott intryck...
Men om en personal tillåts bete sig så här småsint mot potentiella kunder så känns det här stället inte alls lika bra längre.
Skulle inte vilja möta henne i kafeterian när jag skulle komma och besöka min övernattande släktingar tillexempel.
Usch så besviken. 👎
Kan inte rekommendera det här hotellet.

26. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har varit i Elite Hotel i Gävle…

Jag har varit i Elite Hotel i Gävle flera gånger och komma att bo där i framtiden också. Både reception och alla som jobba där har alltid varit hjälpsamma. Jag reser då och då och jobba så det är bra att man få lite tips om parkering och så vidare om själva staden när man inte är därifrån. Tjejen som jag pratade i telefonen tipsade om att jag behövde inte betala för parkering om jag anlände sent så kunde jag parkera under natten och på morgonen tills en viss tid. ( ja visst ni andra komma att säga man kan läsa av själv på parkerings skylten och så) men det är jätte bra att någon tipsar och berättar när man har kört flera timmar och har små barn hemma och är inte van att åka till stora städer. Jag älskar Relax i deras hotell. Det är så avslappning att kunna vara själv och ta igen och frukosten är perfekt. Jag älskar havregryn gröt och tjejen som fixade gröten trots att hon hade handskenen gjorde hon det för mig och min son. De har alltid väl städat rum och personalen var så hjälpsam. Det har varit så varm under sommaren och jag var så törstig mesta tiden och kollade om jag få is vatten runt 23:00 tiden. Restaurang var stängt men hon som jobbade i receptionen hämtade en iskallt vatten med is i. Jag var så tacksam. Kommer att bo där framöver också. Ni gör en fantastisk jobb.

10. august 2025

Inte bra standard

Några dagar före ankomst till Elite Grand Hotel i Norrköping fick vi ett mejl med ett erbjudande om att köpa ytterligare tjänster som vin, choklad, parkering etc. Vi bokade en parkeringsplats. Men vid ankomsten fanns det ingen plats – varför fråga? Rummet var väldigt litet, men rent och okej. Tyvärr var utbudet av TV-kanaler extremt begränsat. Inte en enda sportkanal, så vi var tvungna att titta på Tour de France på vår laptop. Frukostbuffén var fullständigt kaotisk. Kaffe, bröd och mat fick hämtas på tre olika ställen i varje del av restaurangen. Det var långa köer, matsvinn och inte särskilt mysigt. Sammantaget ett hotell som inte levde upp till den vanliga "Elitstandarden".

14. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vad har hänt med Bishop Arms?

Elite Hotels of Sweden har ett samarbete med Bishop Arms som har varit en mycket bra Pub med kunnig personal för finsmakaren. Men jag vet inte vad som har hänt med Bishop Arms i Göteborg. Bishop Arms Järntorget och Bishop Arms Plaza har okunnig personal och hyr in en vaktfirma med tvivelaktigt tillvägagångssätt. Bishop Arms Park Avenue har en bättre personal.
När jag besökta Bishop Arms Järntorget i Göteborg och gick till Baren för att beställa en Peated, Sherry Cask Whisky. Killen bakom baren visste inte vad det var! Jag fick en Whisky lista att välja ifrån. En lista med namn på Whisky sorter, men ej om de var rökiga eller vilken typ av lagring de hade.
När jag stod och valt en stund. Kom vakten fram och körde ut mig för att det tog för lång tid!
Bishop Arms är inget för finsmakaren längre. En Pub ibland mängden där man beställer sina stora stark (och fort ska det gå).

26. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

“Exceptional Hospitality and Unbeatable…

“Exceptional Hospitality and Unbeatable Comfort”
Staying at Elite Hotel Luleå was an absolute delight! From the moment I arrived, the staff went above and beyond to ensure every aspect of my stay was perfect. Their warm smiles and genuine care created such a welcoming atmosphere—it truly felt like a home away from home.

The breakfast room deserves special mention—what a fantastic way to start the day! The variety and quality of the breakfast options were incredible, catering to every taste and preference. Whether you’re in the mood for a hearty meal or a lighter option, the offerings are both fresh and delicious, served in a beautifully arranged and relaxing setting.

As for the location, it simply couldn’t be better. Situated right in the heart of Luleå, everything you need is within easy walking distance. Whether you’re exploring the city’s charming streets, heading to the waterfront, or indulging in some local shopping and dining, this hotel places you at the center of it all.

Elite Hotel Luleå delivers a perfect blend of comfort, luxury, and hospitality. I can’t recommend it highly enough for anyone visiting Luleå—whether for business or leisure, this is the place to stay!

25. desember 2024

Elite hotel Adlon

Har lige haft 5 overnatninger på dette hotel.
Beliggenheden var rigtig god, lige midt i Stockholm med metroen, sporvognene og flybus lige ved.
Både værelset og badeværelset var stort.
Personalet var yderst hjælpsomme.

25. desember 2024

Blåste oss nästan på 20.000 kr

Bokade konferens hos dom till en ideell förening jag sitter i. På plats var det helt okej. Rummet var för långsmalt och maten var dålig, i övrigt okej.

Rummen som hyrdes var bra.

Däremot gjorde de fel på fakturan efteråt... på nästan 20.000 kr för mycket. Jag skriver till dom och de säger bara att det är korrekt. Jag skriver igen och får samma svar.

Jag går igenom siffra för siffra på offerten och fakturan och påpekar felet. Då äntligen korrigerar de fakturan, men inte ens en ursäkt.

Jag ber dom ta bort kostnaden på ett av rummen som hyrdes då deltagaren inte dök upp på grund av sjukdom, som kompensation. De vägrar och hänvisar bara till avbokningsreglerna.

Jag påpekar att vi i styrelsen fick göra deras jobb med att dubbelkolla fakturan och att de med goodwill skulle kunna ge något tillbaka. Då skyller de bara på att det var en bugg i systemet och inget de kunde göra något åt.

Värt att nämna, detta var i kommunikation med hotellchefen själv.

Det var första och sista gången vi hyrde hos Elite Hotel Arcadia.

9. november 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi blev skuffede

Vi bor næsten altid på 4-stjernet hoteller, når vi rejser. Dette føltes bestemt IKKE som et 4-stjernet hotel. Vi blev placeret i en sidebygning, hvor man kunne købe kølemad og varme det i en mikrobølgeovn i forhallen! Det har vi aldrig set på et 4-stjernet hotel. Der var ingen minibar og ingen roomservice. Vi havde bestilt aftensmad, som vi fik at vide, skulle indtages i en såkaldt gastropub ved siden af Det var ikke meget gastro over det. Alt mad var burgere eller pølser. Vi skulle have spist der to aftener. Det blev kun til en aften. Det var simpelthen for ringe. Burgerbollen var kold og tør, bøffen var branket og lunken. Pommes frittesene var fine nok, men McDonald laver bedre burgere. Desuden var der meget larm, hvilket ikke er rart at sidde og spise i. Morgenmaden var kedelig, og udvalget var lillet - heller ikke hvad man forventer på et 4-stjernet hotel. Værelset var sådan set fint nok, men standarden var et 3-stjernet hotel. Vi kommer ikke igen, og kan ikke anbefale

27. oktober 2024

Dålig valuta för pengarna

Betalade 2000 SEK för en natt på hotellet i Växjö som har en stor restaurang vilken serverar endast kalla rätter att ta med, där gymmet och bastun öppnar kl 15 och stänger kl 22, och receptionisten visar klart och tydligt att hon inte vill arbeta där. Aldrig igen.

18. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vælg IKKE Elite Palace Hotel .....

Vi boede på Elite Palace Hotel i Stockholm - og hvilken skuffelse! Der var ikke tjek på noget som helst - og det hele startede med at de ikke kunne finde os i systemet, omend vi gentagne gange gav dem vores bookingnummer.
De receptionister vi var i kontakt med, kunne heller ikke forstå eller tale særligt godt engelsk.
Morgenmadsbuffetten var til grin og generelt af dårlig kvalitet - rod alle vegne - foruden en hel del larm pga. et renoveringsprojekt, som naturligvis ikke var adviseret forinden vores ophold.
Vi havde booket en parkeringsplads i hotellets kælder, men heller ikke denne kunne de oplyse om ved ankomst, da de som sagt ikke kunne finde os i systemet.
M.h.t. airconditioning på værelset, består den af en simpel (billig) IKEA blæser. Bare så I er advaret.
Toilettet stoppede til, og de kom ikke og ordnede det som aftalt - ligesom de ikke gjorde rent som aftalt. Begge dele måtte vi rykke for.

18. juli 2024

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv