Via de website een ontzettend leuke broek besteld, en hij zit als gegoten (terwijl het voor mij lastig is om een goed passende Jeans te vinden). De prijs - kwaliteit staat m.i. in verhouding,... Vis mer
Se hva andre synes
Artikel was anders dan op afbeelding. Na retourneren blijkt er onduidelijk te zijn welk geretourneerd pakket van mij is, waardoor ik mijn geld niet terug krijg. Verder wordt er over het algemeen pas n... Vis mer
Hele leuke jeans besteld en bij het pakketje zat ook nog een mooie tas en een persoonlijk kaartje. Echt een feestje om uit te pakken! Helaas was de broek net een maatje te groot. Na contact opgenomen... Vis mer
Op 15 oktober heb ik via het online formulier op de website contact opgenomen met Elevate Essentials. Vanaf het eerste moment voelde het contact heel persoonlijk en werd ik enorm goed geholpen. Ik... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Setje besteld bij Elevate
Setje besteld bij Elevate, zit super mooi en exact zoals op de foto! Heel blij mee :)
Setje
Setje besteld. Lange levertijd, schijnt heel erg door, broekje lijkt op de advertentie langer. Ik zou niet nog eens bestellen.

Goed geholpen
Het duurde lang voordat mijn bestelling werd verstuurd. Maar nadat ik hierover een mailtje stuurde kreeg ik dezelfde dag nog een reactie en ben ik perfect geholpen! Ze hebben samen met mij naar mijn omvang gekeken om er zeker van te zijn dat ik in één keer de goede maat ontving. En diezelfde dag nog is mijn jurk verstuurd, ik ben perfect geholpen! Ik ben er erg blij mee.

Svar fra Elevate Essentials
Super goede service nadat mijn jurk in…
Super goede service nadat mijn jurk in de verkeerde kleur was geleverd. Kon deze kosteloos retour zenden terwijl de andere alweer onderweg was. Fijn contact met Silvana gehad.

Super vriendelijk & behulpzame mensen
Super vriendelijke mensen! Ik had een kleedje besteld voor de trouw van mijn neef maar wist niet zeker of dit op tijd zou toekomen dus ik stuurde een mailtje. Silvana van Elevate Essentials reageerde quasi onmiddelijk dat het er zo spoedig als mogelijk ging aankomen. Het kleedje werd op tijd geleverd maar ze zat een foutje in. Ik liet dit opnieuw weten en zij verontschuldigden zich meteen en deden er alles aan om een nieuw kleed alsnog op tijd in België te krijgen. Ze reden zelfs speciaal over de grens om het pakje bij een belgisch postkantoor langs te brengen. Het kleed was nogsteeds op tijd & zag er geweldig uit!! Alleen maar lof over de mensen van Elevate Essentials. Jullie doen het geweldig!

jurk elevated essentials
Ik heb een jurk besteld en met de trouw van mijn nonkel en tante aangehad. Ik heb wel een lange tijd moeten wachten op mijn jurk, maar uiteindelijk was het het wel waard. Ook was er iets misgegaan met de bevestigingsmail en de track en trace maar toen heb ik via de hulpservice op de website gemaild en zij hebben me direct verder geholpen. Ik heb uiteindelijk mijn track and trace apart ontvangen en toen was het allemaal oke.

Svar fra Elevate Essentials
Hoe kan het zo zijn dat mijn retour is…
Hoe kan het zo zijn dat mijn retour is ontvangen door jullie en niet eerlijk doorgegeven wordt bij klarna. Ik heb in juni mijn retour verzonden zie in mijn DHL APP dat het is opgehaald. Had 2 setjes besteld en allebei retour gestuurd. Nu krijg ik aanmaningskosten bij Klarna. Je heb alleen maar 1 retour verwerkt ipv 2. Ik vind dat dit recht gezet moet worden. Ga niet voor iets betalen en extra kosten voor betalen, omdat door jullie niet goed doorgegeven wordt. Kan jullie ook niet bereiken.

Amazing
This is a great store I had an event I heard about like only 3 days before it happened and I contacted them and they helped me out right away
Would recommend!
I bought a denim set, which arrived perfectly. I love it - and that for a reasonable price!

Goede service, lange levertijd
Hele lange verzendtijd. Mocht je op tijd iets nodig hebben, zou ik hier niet bestellen. Als je even de tijd hebt, zeker een aanrader! Desondanks helpt de klantenservice je super goed! Ze denken echt met je mee op een persoonlijke manier. Een van de jurken die ik heb besteld was helaas toch niet helemaal mijn stijl, en op de andere wacht ik nog. De jurk die ik binnen kreeg was wel van goede kwaliteit!

Svar fra Elevate Essentials
Na 2 weken nog niks gehoord en geen…
Na 2 weken nog niks gehoord en geen updates van de verzending. Na 1 week een mail te hebben gestuurd, waarop ook nogsteeds geen antwoord is gegeven. Geld betaald en geen pakketje binnen…met daarbij geen contact raad ik het af, onbetrouwbaar!!

Fijne webshop
Fijne webshop, overzichtelijk en goeie prijs-kwaliteit verhouding! Mooie jas waar ik heel blij mee ben 😍
Good service
I have been contacting with Elevate and they were very helpfull. The dress we ordered is perfect!

Tevreden klant!
Ik heb een prachtig kleedje besteld voor een verloving en ben ontzettend tevreden over zowel het kleedje als de service! In het begin had ik wat schrik dat het niet op tijd zou aankomen, maar het team heeft me enorm gerustgesteld. Ze volgden alles persoonlijk op en hielden me regelmatig op de hoogte. Zo’n warme en vriendelijke aanpak zie je zelden! Het kleedje zelf is echt prachtig en zit als gegoten. Zeker 5 sterren waard – ik ga hier in de toekomst nog met veel plezier bestellen!

Svar fra Elevate Essentials
Goederen moesten retour naar een…
Goederen moesten retour naar een retouradres in China. De kosten van een retour zijn dan erg hoog.
Kijk bij websites altijd naar de algemene voorwaarden. Een retouradres in China is het extra werk aan douanedocumenten en de kosten niet waard als een product op een foto er beter uitziet dan in het echt.

Super vriendelijke klantenservice.
Super vriendelijke klantenservice.. fijne item voldoet aan omschrijving en tevreden ik ga zeker meer items bestellen via deze site

Svar fra Elevate Essentials
Snelle verzending en goede service.
Ik had iets besteld en voor ik het wist was het al binnen! Hele snelle verzending. Toen ik later een vraag had ben ik ook heel fijn geholpen. Bedankt!
I bought 5 pieces and they all fit…
I bought 5 pieces and they all fit perfect. Fast shipping and really good quality!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.