Har en 9 mnd gammel innebygd ovn som brenner maten på ene siden før den er ferdigstekt. Full ansvarsfraskrivelse fra electrolux. Bare snu maten midt i steketiden er svaret.
Om du har høyt blodtrykk og blir lett irritert, styr unna Electrolux. Har returnert en del til oppvaskmaskin des 25. Venter fortsatt på oppgjør. Elendig Kundeservice, der du får høre bla.bla bla.... Vis mer
Kveldens utblåsning🤣🤣🤣🤣 Tre måneder etter retur for deler som ikke passet har Electrolux fortsatt ikke klart å betale tilbake pengene mine. 🙃 Først innrømmer de feil, så skylder de på Klarna –... Vis mer
Jeg elsker min nye toppmaster elektrolux vaskemaskin. Årets modell. Når min Hoover maskin fra -07 gikk i stykker til jul så måtte jeg kjøpe ny. EW8T673E1E. Behagelig lyd. Ikke bråk. Mange ulike prog... Vis mer
Kommer ikke i kontakt på tlf
Kommer ikke i kontakt på tlf. har ventet i 28 min.
fikk beskjed at ventetiden var 1 min.
Tydeligvis noen i Electrolux som saboterer kundene.
Dårlig kundeservice
Jeg ringte kundeservice hos Electrolux i dag, for å få litt informasjon om reservedeler til min Airfryer.
Jeg satt i telefonen og ventet i 35 min, da fikk jeg beskjed om at de ikke kunne svare på min samtale nå, men jeg måtte ringe opp igjen en annen gang!
Det er veldig dårlig kundebehandling synes jeg!
Elektrolux kjål/frys
Elektrolux kjål/frys. Midium / høy prisklasse.
Den bråker så mye at det høres ut som en dieselmotor på det værste. Trodde teknologien i 2022 hadde kommet lenger. Men - det er vel produsert i en bakgårdsfabrikk i Kina ???
Velg oppvaskmaskiner fra andre enn Electrolux
Vi ble anbefalt av seriøs kjøkkenleverandør om å benytte Electrolux hvitevarer da vi bygde nytt hus for 5 år siden. Vi skulle nok ikke hørt på det rådet, for oppvaskmaskin ESL7550RO sluttet å virke etter kun 5 år og 2 mnd! Vi er 2 stk i vår familie - så det er ikke engang i nærheten av hva som er vanlig bruk. For the record: Vi har hatt og har andre oppvaskmaskiner fra andre leverandører (Miele, Bosch) - null problem. Jeg har bestilt ny gummilist til under dør (i håp om at det er det som er feil)), men det er helt stille fra Electrolux når listen kan leveres. Om jeg må kjøpe ny oppvaskmaskin så blir det ikke fra Electrolux
Bygd for å gå i stykker! Ligg unna
Kjøpte tørketrommel til 17.000 med fem års garanti. Den varte i fem og et halvt år! Bygd for å gå i stykker, så legg pengene deres et annet sted.
Kjøpte vaskemaskin i høyere prisklasse…
Kjøpte vaskemaskin i høyere prisklasse og gode argumenter for sitt ullvaskeprogram, som til og med kunne vaske bunader.
Vasket ulltøy som kom ut som et hist filter barnegenser, ved klage til electrolux fikk jeg til svar at jeg hg hadde vasket feil. Ok, greit nok. Vi gjør alle feil, men ikke tre ganger med samme resultat. Aldri erfart dette tidligere med andre vaskemaskiner. Men gar nå ødelagt klær desverre og maskinen er i mine øyne verdiløs.
Tok kontakt med electrolux igjen, igjen og igjen, null respons. Kontaktet butikken som solgte oss produktet som henviste oss til electrolux.
Så kjøpt en maskin til 15 000 som er til å grine av.
Aldri opplevd så dårlig kundebehandling.
Bare glem å be om reparasjon
Ringte inn fredag 27. oktober for å få fikset oppvaskmaskin som ikke lenger produserte varmtvann. De anbefalte fastpris reparasjon til 2999,-, og sa at hvis vi betalte med en gang ville de kontakte oss påfølgende mandag for å sette opp service time. Mandagen kom og gikk uten at noen ringte. Tirsdags morgen tar jeg kontakt med kundeservice og får nummeret til El Service AS som gjør reparasjoner for Electrolux. De svarte at vi ikke fantes i systemet deres og at vi måtte ta kontakt med Electrolux for å rette opp i feilen. Jeg tar kontakt med kundeservice og de bekrefter at de hadde markert saken vår som ferdig behandlet med en feil og beklaget. Han kunne dessverre ikke rette opp i dette, men sa at han skulle få en kollega med høyere rettigheter i datasystemet til å fikse feilen, og ringe oss opp igjen når feilen var fikset og forespørsel sendt over til El Service. Tirsdagen gikk uten at kundeservice tok kontakt. Jeg ringer opp igjen på da på onsdagen, og forklarer at noen skulle ringe oss opp igjen i går når feilen i datasystemet deres var rettet opp i. Kundebehandleren kunne se at feilen var der fortsatt og sa at de skulle få en kollega til å fikse opp i det og ringe oss opp igjen denne gangen også. Ingen ringer oss opp, men vi får på fredagen, altså en uke etter vi betalte for reperasjon at service time er satt opp 9. november, altså to uker etter vi betalte dyrt for å få fikset oppvaskmaskinen. Mandag 6. november, tre dager før reparasjonen får jeg melding om at service utsettes til 16. november, en uke til! -på grunn av sykdom. De forventer altså at vi skal gå nesten en måned uten fungerende oppvaskmaskin, og verdt å merke er reparasjonen forhåndsbetalt.
Jeg ringer inn og ber om å få en reparasjon snarest. De beklager så mye, og sier de selvsagt skal prøve å få ordnet med en ny servicetime tidligere, og lover å ringe meg opp så snart som mulig. Dagen går og ingen ringer. Tirsdag 7. november ringer jeg inn på nytt og forklarer saken, og sier at slik kundebehandling er uakseptabelt. Jeg ber om å få servicetimen avbestilt og pengene refundert. Kundebehandler sier han skal fikse det med en gang.
I dag (8. november) aner jeg ugler i mosen siden jeg ikke mottok noe bekreftelse på e-post eller sms om at service timen er avbestilt. Derfor ringer jeg inn og gjett hva… den er ikke avbestilt. I tillegg stiller de seg nå usikre på om de kan avbestille service timen og refundere de 2999,- kronene. Vi får se om de ringer tilbake i løpet av dagen med gode nyheter. Hvis ikke blir dette sak for Forbrukertilsynet.
Elendig kundeservice
Er det mulig? Ikke ringer de opp når de lover og ikke klarer de å svare på spørsmål. Når varene kommer etter mye om og men er det også søren meg feil varer som er anbefalt til å passe sammen. Og ingen på kundeservice kan svare PÅ NOE!!! De unngår å besvare eller finner på svar, eller svarer med en frekk tone. Veldig lite imponert.
Hold dere langt unna Electrolux…
Hold dere langt unna Electrolux produkyer og Elkjøp
Vi kjøpte en komfyr gjennom elkjøp som sier fra seg alt ansvaret og hennvviser oss til Electrolux som er leverandør av komfyren ( ingen av disse ønsker å løse saken ,kun drenere tid )
Electrolux fra skiver seg alt ansvar de også slik som elkjøp gjør
Elektrolux : tross for feil og mangler ved komfyren I tillegg manglet det ting i Bruksanvisningen
Det eneste Electrolux ønsker er at man bruker servicetekniker som igjen hører med Electrolux for å få nye deler og ferdig med saken ,men nei det vil ikke Electrolux så de avslutter saken
Da går saken videre til forbrukerrådet for mekling
Vil dere slippe hode bry og bortkastet tid så Vik unna Elektrolux produkter
Har hatt problemer med de før
Aldri mer Electrolux her...
OBS-disse bryter loven
Jeg sendte angreskjema 7 juli. 8045 NOK brukt som kassakreditt? Loven sier tilbakebetaling innen 2 uker - men Forbrukerombudet tar ikke tiltak før flere melder fra - meld fra! Electrolux har laget sin egen lov med ca 20 virkedager for å få pengene i retur. I mitt tilfelle tok det 3 mnd og 5 dager, i dag kom de 12 oktober. Jeg har ikke tall på antallet e-poster og telefoner jeg har måttet ta for å få dem i tale. Kundeservise er et system Electrolux har laget for å unngå alle henvendelser. Stakkars de som jobber der. Ha medfølelse med dem om dere er like dum som jeg var. Electrolux eier AEG også, samme kundeservice. Ikke gå i fella, det finnes veldig mange andre gode hvitevaremerker.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Har holdt på i 1 måned med tilbakemelding angående et defekt munnstykke på ny støvsuger…
Elendig service, velg noe annet!
Kombomaskinen min fungerte greit en periode, men bruker nå over 9 timer på tørkeprogrammet, og klærne må fortsatt henges opp. Tror faktisk de tørker fortere hengende enn i maskinen. I tillegg lager den en grusom skrapelyd. Dette har jeg måttet leve med i mange måneder. Tekniker har gjort minst 4 mislykkede forsøk på å løse problemet, men jeg kan kun dokumentere 3 av besøkene da noe dialog med tekniker gikk over telefon. Electrolux mener derfor jeg ikke har krav på ny maskin, og må vente enda flere uker før tekniker igjen kommer og prøver noe som ikke hjelper, for (minst) femte gang. Holder meg unna Electrolux neste gang.
Jeg kjøpte Electrolux Pureq9 støvsuger…
Jeg kjøpte Electrolux Pureq9 støvsuger for 4 mnd. Hver gang jeg bruker den blir jeg forbannet! Suger elendig, tar ikke brødsmuler eller fin sand. Når du løfter på den slipper den all dritten ut igjen! Har erfaring med Elektrolux sine produkter og vært godt fornøyd m både oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Tidligere hatt en håndholdt støvsuger som het Ergo et eller annet. Fantastisk! Men styr unna denne her!! Den bør trekkes fra markedet! Hilsen husmor på 58 år
Kjøl/frys- AEG røyk etter tre år
Kjøl/frys- AEG røyk etter tre år. E- service skulle «reparere». Det gikk dårlig. Kom omsider frem til at skapet skulle erstattes. Skapet røyk 26/12. jepp, midt i jula. Nå i skrivende stund, er datoen 2/2 2023. Uten montert nytt skap. Aldri opplevd makan til dårlig service.
Dårlig kundeservice
Har kjøpt Electrolux NoFrost fryseskap med automatisk avising. Avisingssystemet fungere ikke, men det eneste Electrolux gjør på servicebesøk er å avise frysen. Feilen blir derfor ikke utbedret. Electrolux er dessverre veldig dårlig på kundeservice og kan derfor ikke anbefale å kjøpe deres produkter.
Dårlig kundeservice som løser…
Dårlig kundeservice som løser ingenting. Måtte ringe igjen og igjen, der de sier ting blir gjort uten at de blir det.
Håpløst i alle ledd
Kjøpte en kombinert vask- og tørkemasking. Maskinen gikk i stykker etter 8 måneder ved normal bruk. Servicemannen mente det var brukerfeil, men kunne ikke eller ville ikke beskrive det ytterligere. Kundeservicen jeg mottok i ettertid er det verste jeg noensinne har opplevd, herunder svarte de meg ikke, kunne ikke svare eller bare ignorerte meg. Jeg vet fortsatt ikke hva som skjedde med maskinen og selskapet vil ikke dekke dette.
Ekkelt!
30 dagers fornøydgaranti betyr at brukte varer blir solgt videre til andre kunder for full pris. Jeg bestilte en trådløs støvsuger på nettet. Da jeg fikk den, var børstene i munnstykket støvete og noen andres hår og bøss lå i støvbeholderen.
Jeg kjøpte også en liten, elektrisk vindusvasker, denne var også brukt. Det var vanndråper i vannbeholderen, og den manglet en liten, men nødvendig del.
Kristine
OVERHOLDER IKKE REKLAMASJON
Skulle gjerne gitt null stjerner. Første og siste gang jeg bruker Electrolux. Kjøpte blender som ikke virker og de avskriver seg fra reklamasjon på den med mange utropstegn via epost. De er meget uhøflige og korte. Ingen logiske svar overhodet, meget kort med kun AVVIST!!! Hadde de overholdt reklamasjonen som loven tilsier de skal så hadde jeg vært fornøyd, men slik det er så stoler jeg ikke lengre på de etter dette..
Dårlig kvalitet på produktene
Dårlig kvalitet på produktene. Har hatt både vannkoker og støvsuger som holdt en uke før de røyk. Har en dyr integrert kaffemaskin som må inn til 7000kr reperasjon. De siler ut negative kommentarer på sine egne sider. Styr unna.