1. Butikk for klær med trykk
  2. Klesbutikk
  3. Butikk for spesialdesignede t-skjorter

Vi trycker eget tryck på bland annat t-shirts och hoodies. Vi broderar även egen brodyr på kepsar och mössor.

4,1

Bra

T-shirts med fotografiskt tryck

Beställde tv T-Shirts med fotografiskt tryck, insåg vi var kanske ute i sista stund med beställningen och mailade om vilken datum vi behövde T-Shirtsen, fick omgående svar på att de skulle ta det ASAP, och det gick väldigt snabbt och kanonkvalite både på på T-shirtsen och trycket, Kanon !!!!

22. august 2025

Beställde en t-shirt med tryck i…

Beställde en t-shirt med tryck i present, missade att leveranstiden kan vara längre än jag själv beräknat. Ringt och fick gott bemötande och underbar service! Dagen efter min beställning var levererat hem! Kvalitet på trycket är jämt och fint! Tusen tack för all hjälp!

12. mai 2025

Väldigt litet tryck

Snabb leverans, och fint tryck, men 2-3 gånger så litet som jag ville ha det. Om man inte kan göra större tryck skulle det vara passande med en limitation-mall så man vet vad man betalar för.

13. desember 2024

Fantastiskt trevliga

Fantastiskt trevliga, tillmötesgående och snabba!

Tack så mycket Carl för all hjälp!

/Edgar

14. juli 2023

Tack själv!

Mycket hög tryckkvalité & snabb leverans

Snabb leverans utan problem. Designverktyget på hemsidan var smidig att använda. Det tryckte
produkten (t-shirt med grafik utan bakgrund & separat tillhörande text) var betydligt bättre
kvalité än jag hade förväntade mig baserade på tidigare erfarenheter med andra leverantörer.

18. juni 2023

Kul att du blev nöjd!

Utebliven order och inget sätt att få kontakt

Beställd en tröja den 10/12 och på hemsidan stod då att de garanterade leverans innan jul. Nu är det nyår imorgon och ingen tröja. Har även försökt att kontakta de för att se vad som kan ha hänt längs vägen men då svar har uteblivit både via mail och telefon så tappar man förtroendet lite för att de skulle vara seriösa.

29. desember 2022

Supernöjd!

Beställde ekologisk mjukbyxa till barn. Så fina byxor, snabb leverans och utmärkt service!

14. desember 2022

Tack! 🙏

Fantastiskt, snabbt, bekvämt

Beställde 2 shirts, 2 olika storlek av basic modellen, med samma motiv och hade bråttom. Valde expressleverans och fick den 5 dagar senare! Väldigt nöjd med trycket och skjortan känner sig väldigt mjukt och bra!

4. november 2022

Vad roligt att höra!

Jag är mycket nöjd med mössa med eget…

Jag är mycket nöjd med mössa med eget broderi som jag har beställt hos EgetTryck! Professionell och snabb leverans. Mycket bra kvalitet av mössa. Tack och jag planerar att återkomma till er med nytt projekt 😀

5. oktober 2020

Superbra!

Jättebra kvalité på trycket och själva hoodien som jag beställde! Trycket och färgen på tröjan ser precis ut som på bilden.

29. januar 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis