Optimalprint Anmeldelser 22 743

3,9

Ekstremt dårlig erfaring med mobil appen. Web grensenittet er like uforståelig. Undrer hvordan posterene kommer til å se ut.

Fornøyd med å få levert bilder (kort, kalender) med matt overflate. Superskarpe print, og bra leveranse. Var litt sent ute med bestilling før julaften og fikk også, uten merkostnad sendt pakken til Sv... Vis mer

Enklaste sidan att skapa kort på som jag hittat. Många fina kort att välja på. Snabb leverans och bra rabatter! Fint resultat! Jättenöjd! Beställt härifrån flera år i rad.

1. Kamerabutikk
  2. Babyutstyrsbutikk
  3. Grafisk designer
  4. Trykkeri- og skilttjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Skapa och beställ kvalitetstryck online. Vi fokuserar på hög kvalitet i både design och kort. Du har alltid 100 % kvalitetsgaranti hos oss. Om du inte är nöjd med produkterna får du pengarna tillbaka oavsett vad! Vi erbjuder en enkel prissättning och en snabb order process och leverans. Hjälp: https://support.optimalprint.com/sv/

3,9

Fin kort men lite dyrt

30. oktober 2023

​​Hej Lena,

Tack för din feedback.

Vi beklagar problemet med din beställning.

Vi har kontaktat dig via e-post för att hitta den bästa lösningen för dig.

Med vänliga hälsningar,

Vanessa
Optimalprint

Det ser ut som att färgen tagit slut i…

Det ser ut som att färgen tagit slut i skrivaren medan den skrev ut våra kort... besvikna

27. februar 2023

Hi My,

Tack för din feedback. Vi ber uppriktigt om ursäkt för det besvär detta kan ha orsakat dig.

Vi vill gärna ha en chans att rätta till detta så vi har skickat ett e-postmeddelande till dig för att lösa problemet.

Vänliga hälsningar,

Vince
Optimalprint

Ekstremt dårlig erfaring med mobil…

21. januar 2023

hei!

Takk for din anmeldelse og for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt når du oppdaterer anmeldelsen din, slik at vi kan sjekke og sende deg den riktige løsningen via e-post.

Du kan også nå oss gjennom vår Live Chat-støtte tilgjengelig 24/7: https://support.optimalprint.com/hc/articles/360001447305

Takk for din tålmodighet og forståelse.

Med vennlig hilsen,
Nicole

Helt ok

Ok pris, men de fleste korta var «slitte» langs kantene.

11. desember 2021

Hej Louice,

Tack för din feedback. Vi beklagar att korten var skadade.

Vi har kontaktat dig via e-post för att hitta bästa lösningen för dig.

Razvan
Optimalprint

Lite svårt att komma i kontakt med…

Lite svårt att komma i kontakt med support

9. september 2021

Hej Eva-May,

Tack för att du informerade oss om detta problem.

Vi beklagar att du inte hittade våra kontaktuppgifter.

Nina
Optimalprint

Tycker att det var tråkigt att den ena…

Tycker att det var tråkigt att den ena släppte i ramen.

29. april 2021

Hej Malin,

Tack för att du informerade oss om detta problem.

Vi beklagar att du är missnöjd med din beställning.

Nina

Lite tunn i materialet

2. desember 2020

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att skicka din feedback.

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd med din beställning.

Vi har kontaktat dig för att lösa problemet på bästa sätt för dig.

Tack för att du valde Optimalprint.

Med vänliga hälsningar,

Antonio

Hej,

Tack så mycket för din feedback.

Vi är ledsna att höra om dina problem med att kontakta oss.

Vi vill hitta en lämplig lösning och har kontaktat dig via e-post.

Tack för att du beställde från oss.

Jody
Optimalprint Support Team