Jeg bestilte en Original kaftan og en…
Oppdatering av anmeldelsen:
Brahmaki har betalt tollen, sendt beklagelse i e-post, og i går mottok jeg klærne, som var akkurat så fine som forventet.
Så tusen takk for beklagelse og rask behandling av saken! Da blir det fem stjerner fra meg. Og handler gjerne der igjen.
Mvh Anne.
Jeg bestilte en Original kaftan og en Zenith topp den 16. desember. Ordrenummer #25538. Jeg har ikke mottatt varene enda den 13. januar. Var forberedt på det, men: Har fått et krav på mva og toll fra Posten Norge på 304kr. Dette skulle vært inkludert i totalprisen når dere er registrert i VOEC-registeret.Noe jeg sjekket at dere var før jeg bestilte.
Jeg betalt med Klarna, med forfall 15. januar. Ville klage via dem, men det var vanskelig, da de bare har forhåndsutfylte « problem»- skjema som ikke passet med mitt problem. Jeg ønsker ikke å betale 304kr ekstra, og ønsket å trekke det fra på totalsummen, men får ikke til det hos Klarna. Har brukt en del tid på dette nå, noe som er veldig! irriterende. Det er dere som har gjort en feil. Dere har ikke forhåndsvarslet varene elektronisk med korrekt VOEC-registrering. Det ser ut som om jeg ikke kommer til å slippe unna krav fra enten Klarna eller Tollvesenet hvis jeg ikke betaler 304kr.
Dette orker jeg ikke bruke mer tid på, så dette får dere ordne opp i, det er dere som har gjort en feil. Jeg sendte dere en e-post på fredag - som jeg ikke har fått noe svar på. Dårlig service!

Svar fra brahmaki.com