Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tevreden. Het traject tussen offerte en plaatsing duurde minder dan een week. De installatie ging erg voorspoedig en nadat alles geïnstalleerd was werd ook de app juist ingesteld en u... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wijchen, 26-06-2024, Nette monteurs, stellen zich netjes voor, leggen precies uit wat ze gaan doen. Werken netjes, maken geen rommel. Uitleg hoe een en ander werkt is meer dan voldoende, kortom plezi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Monteurs hebben super netjes gewerkt, Ook waren de monteur erg beleefd Alles wat ze gingen doen kwamen ze netjes aangeven Ook de uitleg incl de app was geweldig De gehele procedure van a tot z w... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede duidelijke communicatie. Laadpaal snel geplaatst. Gezellige installateurs die verstand van zaken hebben. Nette prijs. Ratio io6 laadpaal geplaatst. Aangezien er veel water in de kruipruimt... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Ladestasjon for elektriske biler

Skrevet av virksomheten

EEZEV is een merk-onafhankelijk leverancier van A-merk laadproducten voor elektrische voertuigen (EV's). Naast uitstekend advies en begeleiding nemen we het hele traject tot en met installatie en service op ons om te zorgen voor een ongeëvenaard zorgeloze ervaring. EEZEV onderscheid zich met een bijzonder persoonlijke aanpak en directe bereikbaarheid. EEZEV is premium leverancier bij diverse automerken en leasemaatschappijen. Elke offerte is bij ons uniek, op maat en volledig uitgesplitst zodat je een eerlijk, kloppend beeld krijgt van de kosten. We nemen uitgebreid de tijd om je comfortabel te maken met de aankomende laad-ervaring en zorgen dat jij altijd tevreden bent met je laadpaal, de installatie en de service na de installatie. Wij zijn Premium van A tot Z. Welkom bij EEZEV.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Goed en snel.

Goede uitleg over wat de beste keuze is voor mij en snelle installatie.

12. april 2024

Svar fra EEZEV.com

Dankjewel Paul voor je complimenten. Goed advies vinden wij erg belangrijk, zeker in een branche waar de meesten door de bomen het bos niet meer zien. We houden het simpel en luisteren goed naar wat je nodig hebt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

niet snel en duurder

Ze kwamen om 16:00 uur ipv de afgesproken 10.00 uur en daarom wilden ze het niet afmaken op die dag. Omdat ze dus een week (..!) later opnieuw moesten komen werd opnieuw voorrijden € 240.79 gerekend. Tijdens het werk hebben ze nog de hoofdzekering eruit geblazen moest Liander komen € 97,40 werd niet vergoed. Bij het graven is de muur van de garage beschadigd en ze hadden niet genoeg UTP kabel bij zich. Ik moest naar de winkel om zelf te gaan kopen. Dan hadden ze de eerste keer ook te weinig dikke kabel bij zich dat hebben ze de keer erop dan maar met een verbinding met tape eromheen gemaakt.
Dan blijken ze kennelijk altijd haaks te graven en niet in lijn en dan komen er natuurlijk extra meters van € 65.50 per meter (bestaande uit graven en extra kabel) bij waar je niet op gerekend hebt.
Ik zou teruggebeld worden maar dat werd een aanmaning ipv bellen. Uiteindelijk werd extra voorrijden en later ook liander gecrediteerd moest me wel realiseren dat het van kun kant "water bij de wijn was".

16. april 2024

Beste Loek,

Dankjewel voor de tijd die je hebt genomen om je onvrede te uiten. We waren inderdaad niet op tijd. We zouden tussen 13 en 15 uur arriveren en waren er om 16:00. Dat betreurden wij. We zouden het wel op prijs stellen wanneer je ondanks je boosheid de juiste informatie neer zet, Liander hebben we vergoed, graafwerk is 33,- euro per meter en geen 65,50 per meter. De voorrijkosten hebben we in goed overleg met elkaar kwijt gescholden. We hebben met elkaar alles telefonisch besproken en zijn samen tot de oplossing gekomen. Uiteraard is niet alles helemaal gelopen zoals wij dat graag hadden gezien en we nemen daar ook alle verantwoordelijkheid voor. Nogmaals excuses. We gaan er van uit dat je blij bent met de laadoplossing en wensen jou ondanks alles veel veilige kilometers en veel laadplezier. Uiteraard staan we voor je klaar in de toekomst wanneer je vragen hebt of wanneer iets niet naar je zin werkt.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering en netjes geplaatst.

Snelle levering en netjes geplaatst.
Helaas wel een tegel gebroken!! Hoop dat deze alsnog vervangen wordt.
Wat ik ook jammer vind is dat ik toch nog 6 tientjes extra moet betalen na het krijgen van de offerte.. waar hij die zelfde 60€ van het totaal bedrag af had behaald.

Ik heb hierover vanmiddag nog contact gehad met jullie.
En aangegeven dat ik graag zou zien dat de tegen vv zou worden.
Ik heb hem immers gewoon liggen.

12. april 2024

Beste Mirco,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Dank voor de complimenten. Voor wat betreft de tegel willen we je vragen even contact met ons op te nemen. Hier waren wij niet van op de hoogte. De meerkosten ten opzichte van de offerte zitten in het feit dat er meer kabel is gebruikt dan dat we samen met elkaar hadden ingeschat. We zijn van mening dat we hier ook netjes in de offerte al over communiceren, we rekenen minderwerk in jouw voordeel af, maar meerwerk rekenen we ook netjes met elkaar af.
We gaan er van uit dat je veel plezier zult beleven aan jouw nieuwe lader en wanneer er iets is wat we voor je kunnen doen in de toekomst op het gebied van service en ondersteuning dan staan we voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over het…

Wij zijn zeer tevreden over het contact, de snelle en professionele installatie. De oplader werkt perfect. Wij adviseren

5. april 2024

Svar fra EEZEV.com

Onze dank is groot Jolanta, niet alleen voor je vertrouwen in team EEZEV, maar ook voor de tijd die je genomen hebt om een review te schrijven.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en goed geinstalleerd en goede…

Snel en goed geinstalleerd en goede ondersteuning bij het inrichten van de app's op de telefoon

9. april 2024

Svar fra EEZEV.com

Dankjewel Rene, ook in de toekomst staan we klaar voor support, mocht je nog vragen hebben.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, vriendelijke installateurs. Aanrader!

27. mars 2024

Svar fra EEZEV.com

Dankjwel Sander, het was ons een genoegen. Veel plezier met je eigen lader.

Positief!

Goed advies, snel ingepland, en netjes gemonteerd.

25. mars 2024

Svar fra EEZEV.com

Ontzettend fijn dat je je ervaring gedeeld hebt, dankjewel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er is correct en netjes gewerkt. Helemaal volgens afspraak

Er is netjes gewerkt en meegedacht. Het is netter gemaakt dan ik dacht dat het kon. Alles is goed uitgelegd. Enige dingetje was de late komst van de monteur. Maar het is wel dezelfde dag afgemaakt. Dat is weer top.

25. mars 2024

Svar fra EEZEV.com

Goed om te lezen dat het uiteindelijk naar tevredenheid verlopen is Hans. Onze excuses voor de kleine vertraging, soms loopt de dag net wat anders dan gepland. Veel laadplezier!

Super helpdesk

Snelheid van reageren. Exact de juiste info geven via mail en telefoon. En opgelost. Toppers daar bij Eezev….

21. mars 2024

Svar fra EEZEV.com

Super Rob, we zijn erg blij met je vertrouwen en je review. We trachten onze support achteraf altijd optimaal te leveren. We vinden het fijn te zien dat jou dat goed is bevallen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Met de aanschaf van een elektrische…

Met de aanschaf van een elektrische auto en de wens voor een eigen oplaadpunt bij huis kom je in een nieuwe wereld. Goed geholpen en geadviseerd door EEZEV tot een keuze gekomen. Monteurs attent en vriendelijk, het uiteindelijke resultaat zeer netjes. Eerste oplaadbeurten zitten er op en alles doet het prima.

1. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

Bedankt Auke, dat klinkt als een compliment. Graag gedaan en we staan klaar voor je vragen in de toekomst

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele aardig en deskundig personeel

Hele aardig en deskundig personeel, dat er wat technische problemen waren met de laadpaal werd keurig en snel opgelost. Wij zijn erg tevreden en vinden EEZEV een fijn klantvriendelijk bedrijf! 5 sterren zeker verdiend

9. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

Bedankt Jeanette, voor je vertrouwen in EEZEV en je review. We wensen je veel plezier met je nieuwe lader.

Goede ervaring met EEZEV

Verschillende offertes gevraagd voor een laadoplossing. EEZEV kwam ook met een offerte. De volgende dag gebeld door iemand van EEZEV: of er nog vragen waren en er werd enige uitleg gegeven. Alle tijd werd genomen. Uiteindelijk gekozen voor EEZEV met voornaamste reden dat de lader binnen een week al geïnstalleerd kon worden. EEZEV was niet de goedkoopste binnen het aanbod maar ook niet de duurste. Keurig volgens afspraak kwamen twee monteurs de boel installeren. Zij kozen voor de beste een fraaiste oplossing door de kabels door de garage zoveel als mogelijk weg te werken. De heren hebben keurig gewerkt en alles weer keurig achtergelaten en bedankten zelfs voor de gastvrijheid.
Aanrader!

28. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

Dankjewel voor je mooie review!

Het klinkt cliché, maar inderdaad: ons doel is 'best in business' te blijven en niet de goedkoopste, omdat we geloven dat er ook nog steeds veel klanten zijn die goede service kunnen waarderen, voor een eerlijke prijs. Je hebt een goede keuze gemaakt, mocht je komende jaren nog support nodig hebben dan zijn we er voor je.

Prima ervaring

Prima laadpaal, netjes geïnstalleerd!

Monteurs hadden net iets rustiger kunnen werken. Je krijgt zo'n gehaaste indruk nu.

21. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

Dankjewel Reinder, onze teams houden van doorwerken inderdaad, maar het is niet de bedoeling dat het gehaast overkomt. We nemen het mee, bedankt voor je feedback.

Stroom van Tevredenheid: Eezev's Ongeëvenaarde Zorg en Hartverwarmende Service

Als tevreden klant van Eezev, wil ik graag mijn ervaring met hun diensten delen. Onlangs heb ik een laadpaal installatie afgenomen bij Eezev en ik ben buitengewoon tevreden met zowel de service als de kwaliteit van de installatie.

Het begon met een vlot en professioneel communicatieproces vanaf het moment dat ik contact opnam met Eezev voor informatie over hun diensten. Het team was altijd snel en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en het verstrekken van alle benodigde details voor de installatie.

Wat mij het meest opviel, was de toewijding van het team om aan mijn specifieke behoeften te voldoen. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en pasten de installatie aan mijn situatie aan, wat resulteerde in een oplossing die perfect bij mijn behoeften paste.

De installatie zelf verliep vlekkeloos en werd uitgevoerd door ervaren professionals die duidelijk veel kennis en expertise hadden op dit gebied. Ze werkten efficiënt en zorgden ervoor dat alles correct werd geïnstalleerd en operationeel was voordat ze vertrokken.

Naast de hoogwaardige installatie was ik vooral onder de indruk van de nazorg van Eezev. Het team volgde regelmatig op om te controleren of alles naar behoren functioneerde en of ik tevreden was met de installatie. Dit niveau van klantenservice en betrokkenheid is echt lovenswaardig en maakt Eezev tot een bedrijf dat uitblinkt in klanttevredenheid.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik zeer tevreden ben met mijn ervaring met Eezev. Hun professionaliteit, toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige dienstverlening hebben mij een zeer tevreden klant gemaakt. Mijn oprechte complimenten aan het hele team van Eezev voor hun uitstekende werk. Ik zou Eezev ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige laadpaal installatiediensten.

23. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

Wow David, we worden een beetje verlegen van jouw prachtige compliment. We werken hier enorm hard voor dus dan is het geweldig om dit te lezen. Dankjewel!

Goed bedrijf

Nette prijs, vlotte communicatie en keurige installatie

19. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

Fijn dat we zo snel bij je terecht konden Wijnand. Veel plezier met je nieuwe lader!

Plaatsing wallbox

Er werd netjes gewerkt, meegedacht aan oplossingen en alles is werkend opgeleverd. Ben helemaal tevreden!

13. februar 2024

Svar fra EEZEV.com

En wat fijn dat je dit wilde delen Timo, dat helpt veel potentiële klanten en bovendien maakt het onze dag weer goed. Bedankt!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv