Peter is de redder in de nood. Hij is analytisch, werkt systematisch en super netjes. Ik kan Peter van harte aanbevelen voor alles wat met elektra, warmtepompen, zonnepanelen, omvormers e.d. te maken... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Ambachtsheer heeft net zoals voorgaande keren fantastisch werk geleverd. Een betere installateur kan je jezelf niet toewensen. Zéér vakkundig, snelle levering en dat ook nog voor een nette prijs.
Informasjon om virksomheten
- Elektrisk installasjon
- Ladestasjon for elektriske biler
- Energiutstyr og -løsninger
- Solenergientreprenør
- Leverandør av solenergiutstyr
- Tekniske tjenester
Skrevet av virksomheten
Sinds 2015 vanuit Apeldoorn, leverancier zonne-energiesystemen. vanaf 2018 onder Ambagtsheer.EU en sinds 2024 zijn we Ambagtsheer Installaties B.V. Peter Ambagtsheer is InstallQ erkend elektrotechnisch installateur en erkend installateur grote en kleine zonnepanelen systemen. Ambagtsheer.EU is hèt aanspreekpunt voor energie advies in het algemeen, accu / batterij systemen, laadpalen, groepenkasten zonnepanelen installaties. Wij doen reparaties, verhelpen storingen, maken ontwerpen en realiseren stroomnetten in gebouwen. Wij zijn gecertificeerd SolarEdge (solar/accu) en Enphase (solar/accu) installateur.
Kontaktopplysninger
Houttuinen-Noord 39, 7325 RE, Apeldoorn, Nederland
- 055 200 0252
- peter@ambagtsheer.eu
- ambagtsheer.eu
uitstekende service en voortvarende…
uitstekende service en voortvarende aanpak
Na zorgvuldig advies en een goede offerte van Peter, heeft Ambagtsheer Installatie zonnepanelen gelegd op ons nieuwe kunstleien dak. Dank aan Peter voor het prettige contact, de snelle levering en de goede afhandeling.
Peter is de redder in de nood
Peter is de redder in de nood. Hij is analytisch, werkt systematisch en super netjes. Ik kan Peter van harte aanbevelen voor alles wat met elektra, warmtepompen, zonnepanelen, omvormers e.d. te maken heeft.
Een goede vakman
Een goede vakman, maar dat weet je pas achteraf. Mijn opdracht is nav zijn snelle reacties op mailing en vragen en obv het gelijk meedenken (waardoor ik een beeld kreeg over zijn vakmanschap) en het maken van snelle afspraken die ook ook nakomt. Goede service

Svar fra Ambagtsheer.eu
Ontzettend tevreden. Ambachtsheer heeft net zoals voorgaande…
Zéér vakkundig, snelle levering en dat ook nog voor een nette prijs.

Svar fra Ambagtsheer.eu
Vakkundig en net werk geleverd
Vakkundig en net werk geleverd. Komt afspraken na, geeft eerlijk advies.

Snel en maatwerk
Hebben contact gezocht via kennissen die al ervaring hadden met Ambagtsheer. Bij 1e gesprek aangegeven wat onze wensen en eisen zijn (geen/ weinig terugleveren en systeem o.b.v. jaarlijks verbruik). Daarop is een project op maat gemaakt. Vakkundig, helder advies en duidelijke offerte met uitleg. Aanpassingen worden als dat kan na overleg meteen meegenomen zodat je echt krijgt wat je wil. Zijn erg blij met de installatie, en zeker te spreken over de snelle levering en aansluiten van het systeem. Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan.

Kundig, correct en meedenkend
Peter Ambagtsheer heeft onze twee zonnedaken geïnspecteert als intake voor uitvoering van preventief en correctief onderhoud. Ondanks een twee jaar oude SCOPE12 keuring heeft hij in korte tijd vele bevindingen gedaan, ons deze begrijpelijk uitgelegd en in meegedacht in oplossingen. Hij komt zeer kundig over en rekende correcte tarieven.

Als je kwaliteit zoekt……
Uitgebreide en duidelijke voorinformatie, altijd beschikbaar en vooral ook bereikbaar voor vervolgvragen, Deskundige en nette medewerkers die de klus op professionele wijze uitvoeren. Het op te leveren werk komt ook helemaal overeen met wat is besproken. *What they say is what you get*.
Je kan er dus heel goed op vertrouwen dat alles goedkomt. Eindresultaat bij ons was heel netjes en goed verzorgd! Geen geknoei met kabels en een verzorgde afwerking (ook in de meterkast!!)
ik zou Peter Ambagtsheer aan iedereen aanbevelen

Top bedrijf!
Alles perfect gecommuniceerd en uitgevoerd.
Heel veel deskundigheid.
Erg blij mee.

Svar fra Ambagtsheer.eu
Goed advies en installatie.
Goed advies en begeleiding in het proces en de keuzes. Prima werk bij plaatsing van de laadpaal. Bovendien goede aftersales.

Enorm goed geholpen
Op een zondag enorm goed geholpen met vervangen van stoppenkast vanwege lekkage.

Svar fra Ambagtsheer.eu
Snel, deskundig en netjes.
Er werd binnen een dag gereageerd op de aanvraag voor een offerte. Diverse mogelijkheden bekeken en definitieve opstelling was na eerst 4 andere opties te hebben laten uitwerken. Was geen probleem om bij nader inzien toch nog iets te wijzigen. Alles is naar wens aangelegd tegen de vooraf afgesproken prijs. Werkplek is keurig opgeruimd en afval/verpakking meegenomen. Binnen 4 weken een werkend syteem.
Ik beveel Ambagstheer Installaties van harte aan.

Svar fra Ambagtsheer.eu
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.