Edel Collecties Anmeldelser

1 570
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige collectie met veel keuze echt top. Onze zoon vindt er iedere keer weer een mooie nieuwe verzameling en soms een extra zoals de gouden munt van Bassie en Adriaan. Klantvriendelijk bedrijf

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb bij Edel Collecties Een prachtige gouden munt collectie van mijn jeugdhelden Bassie&Adriaan besteld Wat een prachtige gouden munt en erg professioneel ingepakt en in een mooie lijstje ged... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ontvang veel leveringen die ik niet besteld heb. Klantenservice reageert heel vriendelijk maar het probleem blijft al weken doorgaan. Het retourneren kost tijd en energie en geeft geen vertrouwen in d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Frimerkebutikk
  2. Myntforhandler
  3. Samlerbutikk
  4. Filatelistklubb

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Het Postorderbedrijf op het gebied van postzegel- en muntproducten met Service, Garantie én Persoonlijke behandeling. Edel Collecties.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 570)

540 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer mooie munt

Zeer mooie munt! Ben zeer benieuwd naar de volgende munten van de collectie.

3. juli 2026

Dankjewel Kim!

Herdenking munt André Hazes 75 jaar

Ik had voor mijn man de munt besteld André Hazes 75 jaar, deze vandaag ontvangen, wij zijn er erg blij mee, het is een prachtige munt in een mooie verzamelmap, en de mogelijkheid bestaat om de map te vullen met 6 munten over het leven van André Hazes, een echte aanrader

Dankje Sylvia!

Wat een snel service

Wat een snel service
Zeer tevreden en prachtig toegezonden ben benieuwd naar de volgende munt
Mvg Peter

6. juli 2026

Heel veel dank !!

Goede service, Mooie collecties

Goede service, snelle verzending en makkelijk om zowel losse munten als collecties te verzamelen. Munten/collecties zijn ook erg mooi! Ik lees vaker dat mensen zeggen dat ze zomaar aan abonnementen vastzitten en daar moeilijk vanaf komen en dat Edel Collecties opdringerig kan zijn. Zelf heb ik deze ervaringen echt totaal niet, dus dit herken ik ook niet. Tot nu toe ben ik erg tevreden over mijn aankopen en contact met Edel.

Super te horen Jasper!

Munt

Mooi munt mooi optijd en echt top danku wel en als je vragen hebt dag erna direct mooi antwoord ☺️goeie service en bezorging 👍🏻

Svar fra Edel Collecties

Heel veel dank mevrouw Vitale!

Zeer mooi

Zeer mooi
Wacht op de volgende zending

Heel veel dank Hans!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Munt besteld en betaald, niet ontvangen

Munt besteld en betaald, ook voor verzekerde verzending. Na 5 dagen gemaild met vraag wanneer geleverd wordt. Twee dagen later reactie.
Zeer vaag fragment uit reactie: "We willen u graag informeren dat uw bestelling onderweg is en hoogstwaarschijnlijk binnenkort bij u zal arriveren. Houd er rekening mee dat de exacte leveringstijd afhankelijk kan zijn van verschillende factoren, zoals de verzendlocatie en eventuele onvoorziene omstandigheden.".

Direct teruggemaild.
Fragment uit mijn mail:
"... wanneer precies zou zijn verzonden en ik wens van u een T&T-code te ontvangen zodat ik de vermeende zending kan volgen."

Dag later belde een dame "van een andere afdeling". Ze wist niets van mijn mails en zei niet te kunnen checken wanneer zou zijn verzonden. Ze zou opnieuw verzenden want ik ontving niets, ook geen bericht van (poging tot) levering en ook geen T&T. De dame wist niet welke vervoerder zou hebben verzonden. Ik vroeg om bevestiging per mail van het besprokene. Ik kreeg een mail dat de munt opnieuw zou worden verzonden. Er werd niet aangegeven wanneer.

Ik mailde onder andere terug: "De gang van zaken komt mij rommelig over en wekt geen vertrouwen.
Ik wacht tot het weekend.
Als aangegeven: ik overweeg de koopovereenkomst te annuleren en het door mij betaalde bedrag € 49,30 retour te verwachten."

Waarop werd teruggemaild:
"Uw pakket zullen ze opnieuw toesturen.
Voor verdere vragen kunt u mailen met onze klantenservice: ......com
Ik ben zelf namelijk werkzaam op een andere afdeling en heb verder geen inzage in uw gehele klantkaart.
Hopende hiervoor op uw begrip en ga er vanuit dat uw munt dan snel bezorgd wordt."

Kortom, ik betaalde € 49,50 voor een munt en verzekerde verzending, ontving niets en Edel Collecties kan niets aangeven over levering en wie de vervoerder is, laat staan dat - ondanks dat ik daar herhaaldelijk om vroeg - een T&T-code wordt verstrekt.

De handelswijze van Edel Collecties is niet transparant en wekt geen vertrouwen. Sterker, de handelswijze geeft de indruk dat Edel Collecties geld incasseert zonder een bestelling te leveren.

Als ik mijn bestelling over twee dagen niet ontvangen heb, zal ik mijn betaling terugvorderen. En dan hoop ik voor Edel Collecties dat ze de terugbetaling per ommegaande afhandelen. Ik zal niet aarzelen stappen te zetten als terugbetaling uitblijft.

09-07-26 Reactie Edel via TrustPilot op mijn review. Waaronder:
"Wij hebben zojuist via Trustpilot een verzoek ingediend om uw contactgegevens met ons te mogen delen.".

Ik heb geen verzoek ontvangen om contactgegevens te delen. Buiten dat, heb ik diverse mails verzonden aan het infomailadres en een medewerker van Edel Collecties. Dat Edel Collecties mails niet adequaat oppakt, zegt veel over de bedrijfsvoering en (het gebrek aan) efficiëncy en klantgerichtheid.

---

De munt lag vanochtend in mijn brievenbus. Er is niet aangebeld bij de levering, die verzekerd is verzonden, althans, daarvoor betaalde ik.

Het moge duidelijk zijn dat de munt niet is verzonden nadat ik bestelde en betaalde. De verzending vond pas plaats nadat ik een aantal mails had verstuurd over uitblijvende levering en een dame mij belde, die overigens zei dat ze mijn mails niet had gelezen.

Samengevat: dit was de eerste en laatste keer dat ik bestelde bij Edel Collecties. Ik ben negatief verrast over de rommeligheid vanaf bestellen en het gebrek aan transparantie.

09-07-26 Aanvulling:
Ik heb keurig aanvullende gegevens verstrekt via TrustPilot aan Edel Collecties dus bespaar me een herhaalde reactie dat ik een niet te verifiëren review plaatste onder een schuilnaam.

29. juni 2026

Svar fra Edel Collecties

Beste reviewer, dank u wel voor uw review.

Omdat uw review onder een schuilnaam is geplaatst, kunnen wij u helaas niet in onze administratie terugvinden. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen.

Wij hebben zojuist via Trustpilot een verzoek ingediend om uw contactgegevens met ons te mogen delen. Zodra wij deze gegevens ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Edel Collecties goed en betrouwbaar.

Ze hebben een ruime collectie om te verzamelen.

Bij vragen heb je in no-time antwoord. Betrouwbare doen-wat-ze-zeggen medewerkers!

Ik heb er al eerder collecties besteld. En dat gaat in de toekomst wel meer worden.

2. juli 2026

Dankjewel Martijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb de eerste bassie en Adriaan…

Ik heb de eerste bassie en Adriaan serrie gekocht en werd gebeld dat er een nieuwe collectie uitkwam in goud van de week eerste mund binnen gehad super blij mee

Svar fra Edel Collecties

Heel veel dank meneer Dirks!

Bassie en Adriaan collectie

Via Edelcollecties ben ik in het bezit gekomen van de prachtige Bassie & Adriaan muntencollectie, zeer tevreden met de verleende service.

Svar fra Edel Collecties

Heel veel dank meneer Kievit!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitermate tevreden met de B&A collectie.

Ben tevreden over de bestellingen van de zilveren oplage B&A herdenkingsmunten, alles keurig en goed verzorgd verpakt en ontvangen. Ook de map en verdere toebehoren zoals belooft keurig ontvangen.
Nu bezig met de gouden serie B&A herdenking munten.
Top van Edel Collecties dat men zo zorgvuldig zijn geweest met de munten.

1. mai 2026

Svar fra Edel Collecties

Veel plezier met de mooie collectie meneer of mevrouw Koper!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv