Moi, kiitos palautteesta, vaikka tämä tuntuukin pahalta lukea.🙁
Ymmärrän sun reaktion, mutta toivon että kuulet myös meidän puolen. Näitä kopioväitöksiä tulee meille valitettavasti vastaan, koska Temu rupesi myymään samalta näyttäviä tuotteita. Se on ollut meille itsellemme todella harmillista. Me ollaan pieni yritys, joka yrittää vain selvitä, tehdä parhaansa ja kasvaa tässä markkinassa.
Vertex ei ole styroksia, vaan se on EVA-vaahtomuovia. Vaikka ulkonäkö näyttää kuvissa samalta kuin halpiskopioissa, niin me ollaan tilattu niitä useampi kappale ja testattu ne tehtaat, eikä laatu ja kestävyys ole samoja, huomasimme tämän heti kun tilasimme monelta tehtaalta testikappaleita. Meillä on myös sivuilla video, missä kerrotaan suoraan, että me kuratoidaan eli etsitään hyviä tuotteita ja niiden valmistajia maailmalta, emmekä ole väittäneet kehittäneemme kaikkea itse alusta asti.
Meillä on silti iso halu viedä tätä eteenpäin, ja siksi asiakaspalautteiden pohjalta meille on tulossa kovaa vauhtia kehitylty erä, jossa tehdään muutoksia. Tavoite on antaa teille lisäarvoa esimerkiksi myös e-kirjoilla, ja kattavilla ohjeilla tuotteen maksimaaliseen käyttöön
Viitsitkö kertoa mitä tarkoitit tuolla tekoälyhuijauksella? Toimimme käyttäen omia nimiämme mainoksissa ja sivullamme sekä käytämme tekoälyä todella minimaalisesti, enimmäkseen viestinnän nopeuttamiseen.
Haluaisin tosi mielellään kuulla sun ajatukset ja hyvittää tämän tilanteen sulle, koska kenenkään ei kuuluisi jäädä tilauksesta näin paha mieli. Laitatko minulle suoraan viestiä osoitteeseen Omistaja@easenordic.com, niin hoidetaan tämä kuntoon.
Yt, Jasse