Jalkakauppa Anmeldelser 651

TrustScore 3 av 5

2,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tilasin kengät nro 43 Lähetettiin nro 40. Olin yhteydessä asiakas palveluun, niin vastattiin tunnin sisällä. Ja pyydettiin lähettämään kuva kengistä ja koko Lapusta. Lähetin kuvat: niin tuli vast... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ostin polvituen sekä nilkkatuen, joista kumpikaan ei ole sopivan kokoinen. Olisin palauttanut tuotteet kuten kuluttajasuojalaki oikeuttaa, mutta olette tehneet sen hankalaksi. Pitää itse maksaa postit... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tuotteet vastasivat osittain odotuksiani. Valopinsetit ovat kerrassaan mainiot ja paljasjalkakengistä tuli jokapäiväiset kengät Todella hyvät jalkineet, joita olen markkinoinut jokaiselle, jonkakanss... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Tilasin paljasjalkakengät

Tilasin paljasjalkakengät, jalkani koko on 40, mutta koska usein ulkomailta tulevat koot eivät vastaa Suomalaista kokoa, varmistin sivun alaosassa olevasta koko taulukosta jalkapohjamitan. Jalkani mitta on 26.3 cm ja sen mukaan valitsin koon joka oli 42. Sain koon 42 joka onkin pohkoismainen koko??? Eli 2 numeroa liian iso. Sivuston taulukko on siis virheellinen. Valitus ei auta, palautus omin kustannuksin, joka maksaa puolet
kenkien hinnasta....älkää ostako täältä kenkiä. Myyvät sontaa. Nuo kengät myös todella huonolaatuiset!!

30. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Palautus maksaa ihan älyttömän paljon

Tuotetta on vaikea arvioida kuvasta ja kun sen tilaa eikä olekaan sopiva niin palautus on maksullinen.
Mitään puhelinnumeroa ei ole mihin voisi soittaa
Ja palautus maksaa juuri sen vuoksi niin paljon että ei ole vastaanottajan numeroa

8. februar 2026

Huono palvelu

Asiakaspalvelu oli tosi huono. Sähköposti viestiini jätettiin tarkoituksella vastaamatta. En saanut hyvää palvelua. En suosittele asioimaan tässä verkkokaupassa. Tää oli mun ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun asioin tässä verkkokaupassa. Tosi huono.

23. februar 2026

Hyvä

Edulliset hinnat, hyvä valikoima ja nopea toimitus

21. januar 2026

Ankle support..

The ankle support that I ordered were really good. They support my ankles really well during playtime. jalkakauppa had some really good stuffs!

1. februar 2026

Täyttä huijausta

Täyttä huijausta! Villapohjallisina myyty tuote oli todellisuudessa niin heikkolaatuista Kiina-tavaraa, että ei tiennyt pitäisikö nauraa vai itkeä. Materiaali oli hyvin halpaa keinokuitua, liimaukset ja tikkaukset hatarat ja materiaali tursusi välistä. Kooltaan ja malliltaan ei vastannut koko mitoitusta tai normaalia jalan muotoa. Hintaa pohjallisilla oli 17€. Täysin samoilla myyntikuvilla löytyi vastaavat "villapohjalliset" Temusta hintaa 2,60€. Yritin reklamoida tuotteen, mutta en ole edelleenkään saanut yhteyttä asiakaspalveluun.

28. januar 2026

Tilasin kengät nro 43

Tilasin kengät nro 43
Lähetettiin nro 40.
Olin yhteydessä asiakas palveluun, niin vastattiin tunnin sisällä. Ja pyydettiin lähettämään kuva kengistä ja koko Lapusta. Lähetin kuvat: niin tuli vastaus:
Hi Lasse,
Thank you for the photos!
We will send you new shoes, and you can keep the ones you have received.

28. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv