Sein levering. Bøyd bagasjebrett. Svakt metall. Spesielt skruehodene, med umbrako, er svake. Følger ikke meduƙbruksanvisning for montering. Følger ikke med komplett verktøy for sammensetning.... Vis mer
De svarte på mail innafor rimelig tid, var hjelpsomme og sendte deler også forholdsvis kjapt. Fikk desverre feil del 2 ganger og venter nå på riktig del (tror det ble rett denne gangen utifra kommunik... Vis mer
Jeg er generelt ikke fornøyd med sparkesykkelene, mye problemer med dem. Men kundeservicen jeg får er 100, de gjør alltid sitt beste for å hjelpe og får som regel til det jeg trenger. Så ingen klager... Vis mer
E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.
Alltid tilgjengelig for deg
Kølatoppen 1, 3322, Fiskum, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kajakk & Fritid og E-Wheels deler samme holdingselskap og de samme populære Momas-syklene. Kundeservicen deres er derimot som natt og dag, vel, det er i alle fall min erfaring. Disse 5 stjernene går derfor ikke til hele min kjøpsopplevelse, men i alle fall til store deler av den.
Etter mange år på tradisjonell sykkel var jeg bestemt på at elsykkel ikke var noe for meg. På onsdag stakk jeg likevel innom Kajakk & Fritid i Tønsberg, og der bleknet mine standpunkter totalt, takket være en dyktig, faglig flink og svært kundevennlig kvinnelig ansatt.Kontrasten ble enorm da jeg dagen etter ringte sentral kundeservice hos Kajakk & Fritid for å jakte på en Momas Ultimate+ i XL. Beskjeden var kontant at sykkelen var utsolgt i hele landet. Telefonsupporten viste null imøtekommenhet eller vilje til å undersøke alternativer. Jeg måtte selv dra ut informasjon de burde gitt uoppfordret. Svarene på når den kom inn igjen var passive: «Vet ikke, kan ta lang tid, ja da må den jo bestilles da», og prisen ville muligens bli en helt annen. De har alt å lære av sine egne butikkansatte.
Heldigvis ringte jeg i stedet E-Wheels. Kundebehandler Mathias snudde opplevelsen fullstendig. Han undersøkte grundig under samtalen, sjekket eksterne butikklagre og sporet opp en SUV-modell i XL på Billingstad. Han tok seg også tid til å undersøke hva som ville skje videre med Ultimate+, og kunne bekrefte at den ikke lenger skal produseres fordi det kommer en helt ny modell. Da han hørte om prisfeilen jeg oppdaget på nettsiden, var den muntlige holdningen en helt annen: «Den prisen skal vi fikse, vet du». Dagen derpå tok August over på e-post etter at jeg hadde sendt inn saken skriftlig om kvelden. Han forsikret meg om tilbudsprisen og skrev: «Godt nytt – sykkelen er blitt bestilt til rabattert pris for deg!».At jeg i formiddag plutselig fanget opp en enslig Ultimate+ (terrengutgaven) i XL på nettsiden til Kongsberg-butikken (sannsynligvis en avbestilling), endrer ikke på den fantastiske hjelpen jeg fikk hos E-Wheels. Den muntlige og skriftlige oppfølgingen fra Mathias og August står til et klokkeklart terningkast 6. Det gir 5 stjerner til selve kjøpsopplevelsen, og nå er jeg spent på om fortsettelsen fortjener like god tilbakemelding – transport, emballasje, produkt og support.
Har hatt sykkelen i litt over et år, og den har vært på verksted 3 ganger (venter på det fjerde 4 besøket nå, med dø sykkel). Jeg har opplevd: gnister ut av ladeporten ved lading (nesten brann), bakbrems som sluttet å fungere i nedoverbakke, veivaksel/tannhjul/kjede som falt av i fart, og to sett med skjerm og kontroll som har sluttet å virke ved sykling i regn.
Fuktskader dekkes ikke av garantien, og beskjeden fra verksted var «prøv å ikke sykle i regn». Bremsesvikt dekkes heller ikke, selv når det skjer i bratt nedoverbakke, med barn på sykkelen. Til tross for gjentatte alvorlige og farlige feil får jeg verken reklamere eller pengene tilbake.
I tillegg er ventetiden hos verksted lang, ofte en måned eller mer per gang. I denne perioden blir du stående uten transport, da de ikke deler ut lånesykler i ventetiden
Jeg vil advare andre mot å kjøpe MOMAS. Sikkerhetsrisikoen er reell, og forbrukerrettighetene har i mitt tilfelle ikke blitt respektert. Vurderer du fortsatt en sykkel fra E-Wheels, oppfordrer jeg deg til å høre med noen seriøse aktører først, hva de syns om denne butikken
Topp service, rask levering og veldig bra monterings video som jeg fikk tilsendt.
Anbefales.
Hjelpsom! Jeg har fått en raskt løsning av problemet av produktet vi kjøpte om få måneder siden.

Svar fra E-Wheels Norge AS
Metodistkirken Misjon og Bistand kjøpte en Momas Elsykkel til gevinst i et lotteri. E-wheels og Viktor har vist stor fleksibilitet og ønske om å bidra, også med å gi 25% rabatt. E-wheels bidrar herved med å gjøre en forskjell for kvinner og jenter i Afrika som blir utsatt for kjønnsbasert vold. Alle pengene går til prosjektene i Afrika

Svar fra E-Wheels Norge AS
Fikk raskt tilbakemelding på spørsmål om deler og delene kom fort i posten 👍

Svar fra E-Wheels Norge AS
Følger ikke meduƙbruksanvisning for montering.
Følger ikke med komplett verktøy for sammensetning.
Savner spesielt stjerneskrujern og fastnøkkel for mutter til hjulene.
Menyen til displayet viser ikke estimert rekkevidde eller klokkeslett.

Svar fra E-Wheels Norge AS
Jeg er generelt ikke fornøyd med sparkesykkelene, mye problemer med dem. Men kundeservicen jeg får er 100, de gjør alltid sitt beste for å hjelpe og får som regel til det jeg trenger. Så ingen klager der

Svar fra E-Wheels Norge AS
Bra og fornøyd med servicen 😊
Kjempe flik å svare på spørsmålene 😊👍

Svar fra E-Wheels Norge AS
Helt normalt og greit og som forventet.
Kontaktet de pga måtte ha ny lader og en ny gass hendel,fikk kjapt svar via chatten og de hjalp meg så godt de kunne..så er glad for det..må ringe de i åpningstiden i morgen..super service.

Svar fra E-Wheels Norge AS
Jeg fikk ordrebekreftelse på bestilt sykkel med levering ca om 4 dager. Rabatt Pris ca 19.000. Den kom aldri. Ved kontakt på bot og person ble jeg bedt om å være tålmodig, de hadde så mye å gjøre. Etter ti dager purret jeg igjen. De hadde ikke sykkelen likevel. Tilbud hos andre var da forspilt. Ingen andre sykler til den pris tilfredsstilte oss (ønsket ikke aut gir, SUV eller ekstra stang). Foreslo at de leverte sykkel med rabattpris 24.900 til samme pris for å kompensere for dårlig kundebehandling. Fikk ikke dette og kansellerte ordren.

Svar fra E-Wheels Norge AS
Fikk ladevansker med nytt batteri til Jason 2022 kjøpt tidligere i år, og etter en kjapp test besluttet kundeservice å gi meg nytt batteri. Takk for ypperlig service!
Jon Erik

Svar fra E-Wheels Norge AS
Hadde god kommunikasjon med dere på mail. Kunne vært raskere responstid på mail. Sp hadde vi løst saken fortere!

Svar fra E-Wheels Norge AS
Veldig fornøyd med løsningen så håper jeg det fungerer når sparkesykkelen blir fikset

Svar fra E-Wheels Norge AS
Gode sykler sålangt. Veldig gode by/allround sykler. Litt uinteressert under avhenting, for å hjelpe meg ut med syklene.